Dr House

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
elSaik

#1 Re: Dr Hous

Post by elSaik »

Predobra serija.. TOP1 ujbedljivo. :mrgreen:

S tim da već postoji tema o njoj... http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 10&t=45831
Neelix

#2 Re: Dr Hous

Post by Neelix »

valjda housE :D i serija ko serija nije losa, al bih ja njega tako ishamar'o s merakom :D
faye

#3 Re: Dr Hous

Post by faye »

ja sam pogledala prvu epizodu i mada vidim zasto se ljudima svidja, meni je dosta bilo :x
ne volim doktore, bolnice i bolesti ni nacrtane :x
Miki123

#4 Re: Dr Hous

Post by Miki123 »

faye wrote:ja sam pogledala prvu epizodu i mada vidim zasto se ljudima svidja, meni je dosta bilo :x
Upravo. Uspio sam pregledati 3 epizoda, ali pošto sam velikiii hipohondar presto sam :-) Nakon svake epizode sam mislio da ja imam opisanu (i izliječenu) bolest :D
faye

#5 Re: Dr Hous

Post by faye »

Miki123 wrote:
faye wrote:ja sam pogledala prvu epizodu i mada vidim zasto se ljudima svidja, meni je dosta bilo :x
Upravo. Uspio sam pregledati 3 epizoda, ali pošto sam velikiii hipohondar presto sam :-) Nakon svake epizode sam mislio da ja imam opisanu (i izliječenu) bolest :D
ma nisam ja toliko hipohondar, ali nisam ni daleko :D pogledah kako rekoh samo prvu epizodu, i prilicno se iznervirah... mlada cura oboli iz cista mira... pa umire pa ne umire pa ima lijeka nema itd... bjezi. a plus doktori (izuzev housa) svi nesto fini, brizni... bolnice ciste, milina... satrase se svi. sjetih se kakvi su nasi doktori i nase bolnice i zivot mi se smucio.
dr house, svaka cast, al baj baj :run:
Post Reply