dozivljaji (za dusu i sjecanje)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#1 dozivljaji (za dusu i sjecanje)
zbario sam kolumbijanku babu, imena suzanna, cetri-pet banki ima, da se razumijemo, ima fino tijelo i velike su joj sise, ostvario sam djecacki san, njene oci zaboravit ne mogu, kako ga je davila usnama, borila se hrabro, al pukla je na kraju, sad me hoce stalno, a ja gledam svoja posla, brinem svoju brigu, jutros sam se probudio i ovu divnu pricu smislio, jest da se ponekad zbog toga osjecam kao govno...
Last edited by karabaja-x on 05/10/2007 17:59, edited 1 time in total.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
dje si brate
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pa jesil' se ti konto zenit?Radoje B. wrote:Daj i meni malo toga na cemu siJa zbario trebu, san snova, okice, noge, grudi. Podjem je skidat kad njoj ispade dole vlika mrcina. Ja kontam hajd da se ne baci jebiga. Kad ona podje nemoj nevina sam. E jebiga....

-
Radoje B.
Nisam jos nasao odgovarajucu osobu, mora znati keske napravitimIRCerka wrote:pa jesil' se ti konto zenit?Radoje B. wrote:Daj i meni malo toga na cemu siJa zbario trebu, san snova, okice, noge, grudi. Podjem je skidat kad njoj ispade dole vlika mrcina. Ja kontam hajd da se ne baci jebiga. Kad ona podje nemoj nevina sam. E jebiga....
-
rihakm
#11 Re: dozivljaj
Dovraga!!!karabaja-x wrote:zbario sam kolumbijanku babu, imena suzanna, cetri-pet banki ima, da se razumijemo, ima fino tijelo i velike su joj sise, ostvario sam djecacki san, njene oci zaboravit ne mogu, kako ga je davila usnama, borila se hrabro, al pukla je na kraju, sad me hoce stalno, a ja gledam svoja posla, brinem svoju brigu, jutros sam se probudio i ovu divnu pricu smislio, jest da se ponekad zbog toga osjecam kao govno...
-
forUMASH
....ima i ona druga.... "a meni se samo prohtjelo da spavam sa njoooooommmmmmmm"....danas na liniji nekadasnjoj 43
gledam kako stoji u redu
ceka na bas bas kao i mi
sirokih bokova mesnata lica
frflja dok prica
drzi za ruku jednog od onih
vjecnih mladica
zvali su je krvava Meri
nikom nije dala olako
voljela je dlakave zvijeri
gonila ih strasno dan i noc
imala je obicaj da za sat ili dva
ostvari u praksi sve ono
sto svaka zena misli da zna
vozala je frajere doslovno oko malog prsta
isla je s njima prvo u krevet
a onda u kupovinu do Trsta
njezin sonjo ima nesto kao uspjesnu karijeru
radi kad mu se prohtije
i zato je uvijek hvata na djelu
ona mu prasta ljubomoru godine i ocajan ten
puna povjerenja u njegovu glupost i dubok dzep
boli je briga za probleme i ostali svijet
trci svoju zadnju trku
tlak joj je povisen
pusi pije tulumari i guta pilule
obozava skupe stvari
zavlaci ruke u gacice
- Prozor
#13 Re: dozivljaj
pih to se meni svaki dan desava...karabaja-x wrote:zbario sam kolumbijanku babu, imena suzanna, cetri-pet banki ima, da se razumijemo, ima fino tijelo i velike su joj sise, ostvario sam djecacki san, njene oci zaboravit ne mogu, kako ga je davila usnama, borila se hrabro, al pukla je na kraju, sad me hoce stalno, a ja gledam svoja posla, brinem svoju brigu, jutros sam se probudio i ovu divnu pricu smislio, jest da se ponekad zbog toga osjecam kao govno...
- karabaja-x
te noci sam stajao u baru, kad primjetih babu pored mene, pije pice i pravi se vazna, na drugoj strani dvije malo debele, da se razumijemo, imale su fina tijela, dugo sam razmisljo dal da krenem lijevo ili desno, a ja nako bez veze reko hau ju dujin tonajt, i jos sam nesto zbrbljo, malo sam je razljutio, rece mi da joj ne treba niko, i da ne trazi nista, kasnije dok sam je gledo odozdo kako skace na meni ko na trampolinu, konto sam baba slazem se sa tobom ni ja ti ne trazim nista… sanjao sam sinoc neki ruzan san, gadan, nikad gori, a kad sam se probudio oznojen osjecao sam se nekako cudno, pa sam ovu pricu za par minuta sklepo….
- chuchumbamayumbe
Jeste li šmrkali koke ba?karabaja-x wrote:te noci sam stajao u baru, kad primjetih babu pored mene, pije pice i pravi se vazna, na drugoj strani dvije malo debele, da se razumijemo, imale su fina tijela, dugo sam razmisljo dal da krenem lijevo ili desno, a ja nako bez veze reko hau ju dujin tonajt, i jos sam nesto zbrbljo, malo sam je razljutio, rece mi da joj ne treba niko, i da ne trazi nista, kasnije dok sam je gledo odozdo kako skace na meni ko na trampolinu, konto sam baba slazem se sa tobom ni ja ti ne trazim nista… sanjao sam sinoc neki ruzan san, gadan, nikad gori, a kad sam se probudio oznojen osjecao sam se nekako cudno, pa sam ovu pricu za par minuta sklepo….
- karabaja-x
nisam levat bachuchumbamayumbe wrote:Jeste li šmrkali koke ba?karabaja-x wrote:te noci sam stajao u baru, kad primjetih babu pored mene, pije pice i pravi se vazna, na drugoj strani dvije malo debele, da se razumijemo, imale su fina tijela, dugo sam razmisljo dal da krenem lijevo ili desno, a ja nako bez veze reko hau ju dujin tonajt, i jos sam nesto zbrbljo, malo sam je razljutio, rece mi da joj ne treba niko, i da ne trazi nista, kasnije dok sam je gledo odozdo kako skace na meni ko na trampolinu, konto sam baba slazem se sa tobom ni ja ti ne trazim nista… sanjao sam sinoc neki ruzan san, gadan, nikad gori, a kad sam se probudio oznojen osjecao sam se nekako cudno, pa sam ovu pricu za par minuta sklepo….
-
PITARKA_SA
sta ima lovci,nismo vas prepiznali odma

- karabaja-x
sta se ti sprdas ovo je ozbiljna temaPITARKA_SA wrote:sta ima lovci,nismo vas prepiznali odma![]()
![]()
- Bosanac sa dna kace
ja moram na poso svako jutro, zato ne smijem nikakve bobe uzimat, tako da mi se nikakve sisate ribe ne prividjaju, pogotv babe koje gutaju kljuceve i pasose, nis moji vi, svaki mi dan isti

- karabaja-x
sta mislis od cega ja zivim? jarane, nikakve bobe nisu u pitanju, jutros sam se probudio poslije gadnog sna i sjetio se te babe od proslog vikendaBosanac sa dna kace wrote:ja moram na poso svako jutro, zato ne smijem nikakve bobe uzimat, tako da mi se nikakve sisate ribe ne prividjaju, pogotv babe koje gutaju kljuceve i pasose, nis moji vi, svaki mi dan isti
- ahmed&nedzad
Hoće to kad u čarapama spavaš.karabaja-x wrote:te noci sam stajao u baru, kad primjetih babu pored mene, pije pice i pravi se vazna, na drugoj strani dvije malo debele, da se razumijemo, imale su fina tijela, dugo sam razmisljo dal da krenem lijevo ili desno, a ja nako bez veze reko hau ju dujin tonajt, i jos sam nesto zbrbljo, malo sam je razljutio, rece mi da joj ne treba niko, i da ne trazi nista, kasnije dok sam je gledo odozdo kako skace na meni ko na trampolinu, konto sam baba slazem se sa tobom ni ja ti ne trazim nista… sanjao sam sinoc neki ruzan san, gadan, nikad gori, a kad sam se probudio oznojen osjecao sam se nekako cudno, pa sam ovu pricu za par minuta sklepo….
- Bosanac sa dna kace
ma ja ba, sto rece ovaj ahemdinedzad hoce to kad u carapama spavas, ne znam samo kako mores spavat sa njima, dobroj da nisi sta drugo sanjokarabaja-x wrote:sta mislis od cega ja zivim? jarane, nikakve bobe nisu u pitanju, jutros sam se probudio poslije gadnog sna i sjetio se te babe od proslog vikendaBosanac sa dna kace wrote:ja moram na poso svako jutro, zato ne smijem nikakve bobe uzimat, tako da mi se nikakve sisate ribe ne prividjaju, pogotv babe koje gutaju kljuceve i pasose, nis moji vi, svaki mi dan isti
- keno@SA
#23 Re: dozivljaj
pih...putericakarabaja-x wrote:zbario sam kolumbijanku babu, imena suzanna, cetri-pet banki ima,
-
_BosanaC
Meni se velike sise vise i ne prividjajuBosanac sa dna kace wrote:ja moram na poso svako jutro, zato ne smijem nikakve bobe uzimat, tako da mi se nikakve sisate ribe ne prividjaju, pogotv babe koje gutaju kljuceve i pasose, nis moji vi, svaki mi dan isti