Postovani,
kako mogu presnimiti pjesmu sa yuotubea na mobitel, trebam djetetu presnimiti neke pjesme za plesnu sekciju?
Pozdrav
Download sa You tubea na mobitel
Moderator: Benq
- rovac13
#2 Re: Download sa You tubea na mobitel
1. pronadji preko pretrazivaca i instaliraj TUBEMATE
2. otvoris tube mate isto kao i youtube samo sto na tube mate imas jednu zelenu strelicu pema dole koja znaci skidanje na telefon

2. otvoris tube mate isto kao i youtube samo sto na tube mate imas jednu zelenu strelicu pema dole koja znaci skidanje na telefon
-
eduscho
#3 Re: Download sa You tubea na mobitel
Hvala ti velika na pomoci,
molim te samo za info je li moguce preko USB kabla prenijeti file na mobitel, radi se o Nokia 7200 clasic - malo stariji telefon. J..I ga ne mogu djetetu od 6 godina Iphone uzeti.
Pozdrav
molim te samo za info je li moguce preko USB kabla prenijeti file na mobitel, radi se o Nokia 7200 clasic - malo stariji telefon. J..I ga ne mogu djetetu od 6 godina Iphone uzeti.
Pozdrav
-
eduscho
#4 Re: Download sa You tubea na mobitel
Ima li majke ti igdje sigurna verzija za download ovog tubematea, gdje god sam probao izbacuje mi antivirus upozorenjem i adres blocked.
- Praetorious
#5 Re: Download sa You tubea na mobitel
Zaobilaznim putem možeš preko PC-a. Ako koristiš FireFox, skini add-on DownloadHelper. Ja ga dugo koristim i služi svojoj svrsi, skida bez problema sa YT. Onda ga prebaci na tel. i nek' dijete uživa