Molim vas da me uputite na internet stranicu ili link gdje mogu besplatno skinuti dobru-e knjigu-e kurseva sviranja gitare,klavira(klavijatura),bubnjeva,saksofona,kao i knjigu-e tehnike slikanja,pjevanja i plesa na hrvatskom ili engleskom?Potrebne su između ostalog:
"On the art of singin" by Richard Miller , "The piano book" by Larry Fine , "Alferd Piano course book" , Jean - Loui Morelle watercolor book,ali ih nisam mogao naći,te ako vi znate za neko skriveno mjesto gdje mogu skinuti te knjige,ali i knjige sličnih profila su dobrodošle!?
Download knjiga kurseva sviranja,pjevanja,slikanja,plesa
Moderator: Chloe
-
BjeziSamira
- zeko071
#2 Re: Download knjiga kurseva sviranja,pjevanja,slikanja,plesa
imas ppBjeziSamira wrote:Molim vas da me uputite na internet stranicu ili link gdje mogu besplatno skinuti dobru-e knjigu-e kurseva sviranja gitare,klavira(klavijatura),bubnjeva,saksofona,kao i knjigu-e tehnike slikanja,pjevanja i plesa na hrvatskom ili engleskom?Potrebne su između ostalog:
"On the art of singin" by Richard Miller , "The piano book" by Larry Fine , "Alferd Piano course book" , Jean - Loui Morelle watercolor book,ali ih nisam mogao naći,te ako vi znate za neko skriveno mjesto gdje mogu skinuti te knjige,ali i knjige sličnih profila su dobrodošle!?
-
MadeinSa+-64
#3 Re: Download knjiga kurseva sviranja,pjevanja,slikanja,plesa
Meni bi trebao link neobicnih djela za klavir ili testova iz solfeggia za 2 -3 osnovne i vise razrede, tipa americkih ili britanskih testova................