2003 sam skoro za džabaluka dobio hrpu filmova na CDovima iz slovenije ( a slao sam časopise koji se tamo nisu mogli kupiti) jer su tada ljudi imali tamo veeeelike brzine pa mi slovenac reče više ništa ne snima jer "mu je sve dostupno kroz internet"
negdje 2011. sam i ja skontao istu stvar s našim provajderima ( eto koliko kasnimo a slovenac je bio iz nekog sela a ja iz glavnog grada
naravno u međuvremenu sam 3000-5000 CDova laganini prebacivao na DVDove... i tako sveo sumu na nekih 620 DVDova nebitno... nebitno oko 3600 divx filmova
nakon kutija sam ih prebacio neke u spindlove a neke u one torbe od 120 komada... naravno opet je većina bitnijih ostala u kutijama...žao mi ih bacati
kako su brzine postajale sve veće sve je manje bilo smisla da se filmovi staširaju kao što to hrčci rade sa svojom robom a to je i malo bolesno... vuče na opsesiju i ovisnost... gomilanje naslova a nema se vremena sve pogledati
uglavnom... većinu naslova nikada nisam izbrisao jer bez uništenja medija to nije moguće
sad dolazimo na najbitniji dio
nisam filma skinuo skoro pola godine...
serije skidam i brišem ih osim game of thrones i supernatural koje snimam na DVD s prevodom za ponovno gledanje
elem... sinoć mi hitno treba drugi dio matrixa... reloaded... nema ga nigdje a znam da sam ga imao na 2 Cda... dakle toliko mi je bio loš
matrix jedan imam na starom nekom DVDu strah me pogledati kakva je slika
ok reko ajde da krenem na famoznu dostupnost na netu...da konačno i to isprobamo kad mi ODMAH treba film... inače mi nije bitno kad se nešto skine...
PRVO osim što sam ispao iz tog fola
NIGDJE nema verzije koja se poklapa sa dostupnim titlovima ( više ne gledam filmove ako nemaju titl ono samo baš ako moram)...izgubio sam brat bratu sat vremena... ili nema titl, ili nema seeda... ili mi je istekla registracija na sajtu
ili je italijanski sinkro... švedski nalijepljen titl, korejski...španski dual s talijanskim i tako to...
uglavnom nađem film...uključim download odem šetati vratim se... za sat i pol prc... samo 300 mb skinuto do 1.5 GB
zaboravio sam da je promijenjen provajder... ne skida više megu u minuti nego 200 kila
a tu je još na skidanju haven 4 sezona, how i met your drolja 9. sezona, supernatural 5. sezona
elem...što reći na kraju...
isto tako me lože za knjige i stripove... da ih se riješim jer u digitalnom dobu nema mjesta za papir
kao što u svijetu brzog neta nije potrebno memorirati tolike naslove