DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Moderator: Benq
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#201 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Jutros odigrao game sa pudgom,pojeo ljude,zavrsi game,ja u low prioru.Jedino sto mi pada na pamet jest da su me ova govna iz drugog tima reportala.Eto toliko o volvo i njihovom report sistemu.Dodje mi da ju odma obrisem...
- Tabhana
#202 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Da, svi mid i game se brzo završi.
Možda si jučer ili prekučer nešto uradio pa si dobio za to lp games. Pošto nisi 24 sata muted, onda je report mogao biti jedino ability, čudno. Mmr sistem i reportanje su dvije jako čudne stvari što se dote tiče.
Evo year beast brawl, ko je "jamio, jamio je".
Možda si jučer ili prekučer nešto uradio pa si dobio za to lp games. Pošto nisi 24 sata muted, onda je report mogao biti jedino ability, čudno. Mmr sistem i reportanje su dvije jako čudne stvari što se dote tiče.
Evo year beast brawl, ko je "jamio, jamio je".
- Decerto
#203 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
evo od jutros jedan game,5k specova - Tabhana
#204 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Ako nemaš nekih većih obaveza i ako si tryhard, igraj iza ponoći. Jučer partija Wagamame sa 6.8k mmr protiv 4k igrače, jedan lik je imao čak 3.9k mmr. Čovjek ih zgazio. Sljedeći game isto tako lahak, pojeo mid, on 8 lvl, drugi mid player Storm 5 lvl, čovjek je x dotu. Pobijedio je i tu, pa je otišao spavati jer je bila velika razlika u mmr.
On 6.8k, i 4k saigrači, u protivničkom timu jedan 6.2k mmr, ostali 4k. Dobra stvar za dizanje mmr. Jedina mana je čekanje od 8 minuta za jednu partiju.
Jučer scena sa Singom, plakanje na streamu. 5 partija zaredom izgubio i kaže idem random, prvi pick Chaos Knight, kaže neću repick jer je odličan heroj. U protivničkom timu prvi pick Earthshaker, on odmah o my God, the biggest counter for this hero. Kasnije igra sa onim čudovištima Morty i Gustav, on Mirana (naravno dominacija sa arrow), kad u timu mu Tucker, igrali su 10 minuta dok ga nije skontao jer je pričao preko mikrofona, ono Tucker, what the hell, come skype (oni koji nisu upoznati sa Tuckerom, momak Bugarin, živi u Grčkoj, uvijek igra sa Singom u partiju, zato je to i smiješno bilo). Inače Tucker izgubio 1k mmr, sada mu je 5.7k, ne može dobiti meč, plakanje (sve to u vremenu kada je počeo i sam streamati).
On 6.8k, i 4k saigrači, u protivničkom timu jedan 6.2k mmr, ostali 4k. Dobra stvar za dizanje mmr. Jedina mana je čekanje od 8 minuta za jednu partiju.
Jučer scena sa Singom, plakanje na streamu. 5 partija zaredom izgubio i kaže idem random, prvi pick Chaos Knight, kaže neću repick jer je odličan heroj. U protivničkom timu prvi pick Earthshaker, on odmah o my God, the biggest counter for this hero. Kasnije igra sa onim čudovištima Morty i Gustav, on Mirana (naravno dominacija sa arrow), kad u timu mu Tucker, igrali su 10 minuta dok ga nije skontao jer je pričao preko mikrofona, ono Tucker, what the hell, come skype (oni koji nisu upoznati sa Tuckerom, momak Bugarin, živi u Grčkoj, uvijek igra sa Singom u partiju, zato je to i smiješno bilo). Inače Tucker izgubio 1k mmr, sada mu je 5.7k, ne može dobiti meč, plakanje (sve to u vremenu kada je počeo i sam streamati).
- Broly_the_Legend
#205 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Ako neko od lolasa nije gledao tsm vs clg u nedelju nek pogleda, strasan mec.
- Raigor Stonehoof
#206 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
oj igra protiv profica
jesil se ti okuso sa kakvim timom decerto, probao kakav tryout imat, ko zna...
- Raigor Stonehoof
#208 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Gledao sam danas ove mYi zbog komsije mi u mene. Slabo brate, otreso ih ASUS.Polar ko slinu. Jos su u prvoj partiji imali finu prednost ali nekako ishod nije dolazio u pitanje. Onaj Milan nekakav sto im mid igra, feeda pravo.
- Decerto
#209 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
stvarno,zato sam ih ja i prestao pratit..kao ono jedini domaci tim,dobiju game tu i tamo kad igraju protiv nekih tier 4 timova..al dok dodje neko bolji,citav game se facepalmamRaigor Stonehoof wrote:Gledao sam danas ove mYi zbog komsije mi u mene. Slabo brate, otreso ih ASUS.Polar ko slinu. Jos su u prvoj partiji imali finu prednost ali nekako ishod nije dolazio u pitanje. Onaj Milan nekakav sto im mid igra, feeda pravo.
- Tabhana
#210 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Malo sam pričao sa Lizzardom, rekao da je mnogo vježbaju, no očigledno da je tu potrebno još mnogo truda. Fali tu još dosta uigranosti, imaju super igrače, nije do toga.
Inače Waga digao 7k mmr. Game pred cilj je izgubio, a u protivničkom timu je upravo bio jedan momak iz mYi.
2% su bile šanse mYi protiv Asusa, hehe.
Inače Waga digao 7k mmr. Game pred cilj je izgubio, a u protivničkom timu je upravo bio jedan momak iz mYi.
- Decerto
#211 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
protiv lizarda kad igras,banas meepa,10/10 ces dobit gameTabhana wrote:Malo sam pričao sa Lizzardom, rekao da je mnogo vježbaju, no očigledno da je tu potrebno još mnogo truda. Fali tu još dosta uigranosti, imaju super igrače, nije do toga.
- Tabhana
#212 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Igra i Phoenixa dosta. Nisam znao da je sa Meepom broj jedan u Doti. Čak ispred refreshera w33 (sigurno znate njegovu priču).
Baš je igrao Meepa kada sam ga gledao, Tranquil boots, očigledno trolo.
- Raigor Stonehoof
#213 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
kad god ukljucim mYi vazda pauzirana partija
evo sad s tinkerom igraju, naravno pauzirano
- Decerto
#214 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
bas da pogledam game,protiv tinkera,ne bi trebao bit los,osim ako ih ovi ne sataruRaigor Stonehoof wrote:kad god ukljucim mYi vazda pauzirana partijaevo sad s tinkerom igraju, naravno pauzirano
- Decerto
#215 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
slabo...imali su par dobrih pick-offa,al razbi ih storm...
-
savsvoj
#216 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Phenixa je forsiro jos u doti jedan i dero kad niko drugi nije piko herojaTabhana wrote:Igra i Phoenixa dosta. Nisam znao da je sa Meepom broj jedan u Doti. Čak ispred refreshera w33 (sigurno znate njegovu priču).
-
hix123
#217 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
lolDecerto wrote:protiv lizarda kad igras,banas meepa,10/10 ces dobit gameTabhana wrote:Malo sam pričao sa Lizzardom, rekao da je mnogo vježbaju, no očigledno da je tu potrebno još mnogo truda. Fali tu još dosta uigranosti, imaju super igrače, nije do toga.
2% su bile šanse mYi protiv Asusa, hehe.ostali heroji su mu
Last edited by hix123 on 30/01/2016 15:50, edited 1 time in total.
- Tabhana
#218 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
http://dotasoundboards.com/
Plačem
EE Sama, ubjedljivo moj najdraži streamer.
Wagamama 7.2k mmr, igra većinom Templara, vjerovatno najbolji Templar na svijetu.
Plačem
EE Sama, ubjedljivo moj najdraži streamer.
Wagamama 7.2k mmr, igra većinom Templara, vjerovatno najbolji Templar na svijetu.
- Raigor Stonehoof
#219 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
ja evo bulldoga gledam, ne moze dobit lik partiju da si bog
sve gubi hehe
a izmedju partija klika na Envya, to sto si postavio
a izmedju partija klika na Envya, to sto si postavio
- Tabhana
#220 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Biće ovi zvukovi i za Bulldoga i SingSing. Ima tu još dosta izjava od EE Same, tako da očekujem novi update ali FURION CAN YOU TP TOP 
- Raigor Stonehoof
#221 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
- Tabhana
- Decerto
#223 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Koliko je smece ovaj matchmaking u doti evo vec se po hiljaditi put pitam zasto je igram...da ima opcija da je obrisam i da se vise nikad ne moze instalirat,odmah bi to uradio,ovako je obrisem i skinem za mjesec.Igras dote 10 godina da na kraju zavrsis sa jebenim retardima u 5k koji pojma nemaju o doti,i onda kad mu kazes sta da radi krene pjenit i reporta te.Pa nemres vjerovat kakvih ljudi ima sa ~5500 mmrom,pa to sve treba bit u 2k.Gledao sam od wagamame strim,ako on ima 7.5k onda ja trebam bit u jebenih 6.5k,a ne 5.Da imam dugme pored sebe da bacim nuku u po moskve celom bi ga udario 
- Tabhana
#224 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Account buyers.

- Raigor Stonehoof
#225 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
zato ja igram na us east. makar nema jebenih rusa i 99% ljudi govori engleski. oko 130 ping, moze se zivjeti s tim.