Evo radi preglednosti i nespamanja opste teme o igrama, mali broj nas MOBA zaludjenika mozemo se preseliti ovdje

Od veceras se igra main event na najvecem e-sports turniru svih vremena

ko su vasi favoriti?
nesto mi izletilo i nisam gledao prvi game...evo stigao tek na drugi,pogledat cu ga kad sve zavrsi vecerasRaigor Stonehoof wrote:ja sto ih satrase![]()
http://www.twitch.tv/dota2tiCapajebo wrote:E bas da i ja prvi put u zivotu pogledam tu strasnu dotu
za 12 - 13 minuta ih satrao newbeeDecerto wrote:nesto mi izletilo i nisam gledao prvi game...evo stigao tek na drugi,pogledat cu ga kad sve zavrsi vecerasRaigor Stonehoof wrote:ja sto ih satrase![]()
'murica "The way un-educated Americans (generally rednecks, hicks, republicans, or very patriotic people) say America. "Raigor Stonehoof wrote:jeko murica
odlicna partija, bio sam ubijedjen da ce zijaniti poslije drafta, sreca i ovaj DK izgubljen
nisu tempirali formu kako treba, prije 2-3 mjeseca su bili nepobjedivi
Raigor Stonehoof wrote:aaaa....dey turk er juuuuurbs
ne vidim Fear-a nigdje
eh,nije to pubRaigor Stonehoof wrote:Ne kontam sto ovoliko Razora uzimaju...
Abbadon
ili IP-om koji se zarađuje igranjem gejmova, te se također ne može kupiti ništa što će donijeti bilo kakvu prednost.. kupuju se samo skinovi uglavnom.Raigor Stonehoof wrote:Dok ovi laprdaju o TI3.... za sve koji ne znaju, Dota 2 je FREE TO PLAY igra, i nije PAY TO WIN, odnosno ne mozes keshom kupiti nista sto ce ti donijeti bilo kakvu prednost u igri.
Za one koji se jos nisu okusali u MOBA igrama, bitno je naglasiti da su u Doti odmah na pocetku su otkljucani svi heroji, za razliku od LoL-a gdje se 5-6 dzabnih heroja rotira sedmicno, a ostale mozes kupit parama.