Dota 2

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
cigara

#1 Dota 2

Post by cigara »

Posto sam bio zagrizeni igrac Dote na War3, hocu da navalim na Dota 2, ali ne mogu da dodjem do keya.
Imal medju vama neko da ima visak key ili mu njegov ne treba :D
postavljam ovdje iz ocaja :lol:
jahh

#2 Re: Dota 2

Post by jahh »

Da ti ne ostane bez odgovora, ja cu ti odgovorit :-) .

Najlakse ti je na PIKU doci do toga, gledao sam opet ima neko po 5KM prodaje. Ja sam toga tone prodao, na pocetku preko neta za 100/150 eura, a kasnije na piku po 5KM. Svaki "zagrizeniji" igrac je za vrijeme prvog TI ili odmah nakon toga imao key, ako ne i vise njih.

Ako si mislio dzaba, tesko. Imas po piku ili da nadjes po netu, tamo je po $10. A trebalo bi biti f2p valjda nakon TI, tako najavise.
goodye

#3 Re: Dota 2

Post by goodye »

Ljudi igra li tko Dota ?

Imam keyeva na bacanje pa ako netko treba samo se javite.

ako igrate dodajte me na steam

http://steamcommunity.com/id/goodye/
Alighieri

#4 Re: Dota 2

Post by Alighieri »

Hello my friend's, okanio sam se dote, ali gledam je profesionalno :D

Fan sam Otaku boy-a, ko prati dota2 scena,odmah će skontati o kome je riječ. Šokantno je bilo proteklih mjeseci, posebno oko EG drame i odlazak Universa u Fnatic.

VP je čudan, nikad nisi siguran s tim timom, mogu svakoga pobijediti ali i od svakoga izgubiti. Kinezi su još uvijek enigma, a OG je postala chokerska ekipa.

Liquid, šta reći, dominantni.

NaVi is shit
Alliance is shit

Od twitch-a gledam Draskyla najviše, po par sati dnevno, Gorgcc CHILD-a naravno, te singsing. AdmiralBulldog je dosadio, vidi se da mu se i ne igra dota, tu je samo radi 20k gledalaca šta ga live gleda.
djama

#5 Re: Dota 2

Post by djama »

Ma vala meni nije drama uopste bila oko EG , obzirom sta rade sa roosterom u zadnje 3 godine. Veci sok mi je bio sto su pustili da zai ode.
Pogotovo sta rade u zadnji mjesec dana , Sumail offlane , fear mid.

Sto se tice liquida jesu dominantni ali i promjenljivi (dokaz jutrosnji game protiv EG i nastup na zadnjem ESL).
VP trenutno kao i zadnjih pola godine stabilan. Secret totalna taraba xD

Vidjet cemo kako ce ovaj major proci
Post Reply