Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mk ultra wrote: ↑13/06/2021 19:18
Neki dan na jednom vozilu jedne picerije viđoh naljepnice sanitacije, i još neki list o čišćenju
Znam da ide isto za sva sluzbena sto voze hranu, ne znam kakva je praksa kod glovaša i korpara
Oni nose hranu u posebnom sterilnom koferu IP67
Pitao sam dostavljača korpe šta i kako..kaze da su svi prošli sanitarnu obuku i da rade dezinfekciju svakih 15 dana i da ih baš smaraju s tim. Gledam ga, ne konta frajer da bi trebalo raditi i svakodnevno
Kako god, plus za korpare ako je istina da baš paze
_BataZiv_0809 wrote: ↑17/06/2021 12:39
Nikad necu narucit preko glova samo zato sto nas zlostavljaju reklamom.
Ima li kakav marketing strucnjak da nam kaze je li ova strategija dobra? Evo, mi pricamo o glovonjama iako nas nervira reklama Koliko je nas sto se nervira, 2 od 10?
_BataZiv_0809 wrote: ↑17/06/2021 12:39
Nikad necu narucit preko glova samo zato sto nas zlostavljaju reklamom.
Ima li kakav marketing strucnjak da nam kaze je li ova strategija dobra? Evo, mi pricamo o glovonjama iako nas nervira reklama Koliko je nas sto se nervira, 2 od 10?
Naravno da ce Glovo uvesti naplatu, nego me zanima Ceger, nisam nikada narucivao i nesto bezveze ceprkam po aplikaciji ali ne vidim koliko je dostava, pa zato pitam.
glovo daje besplatnu dostavu ali placas u vremenu. Neki dan sam sat i po cekao da narudzba dodje i covjek hladno jos 4 narudzbe poslje mene ima da dostavi u istoj torbi Na poslu pretezno uzimamo korpu jer cijenu dostave skoro pa i ne osjetimo a narudzba ide direktno samo nama
dječak sa šibicama wrote: ↑17/06/2021 23:26
Naravno da ce Glovo uvesti naplatu, nego me zanima Ceger, nisam nikada narucivao i nesto bezveze ceprkam po aplikaciji ali ne vidim koliko je dostava, pa zato pitam.
2 km dostava Ceger, ako placas master karticom(do kraja godine akcija), vracaju ti taj iznos dostave. Ja imam vec 4 km povrata i iskoristicu ih u sljedecoj narudzbi da se izgotivim
_Reds_ wrote: ↑18/06/2021 00:41
Zasto ne bi bilo besplatne dostave kad ju je bilo i prije ere ovih. Mislim da ce biti uvijek besplatnih, ali ne stalno, nego tipa akcije.
Pa i restorani stede na dostavi. i jeftinije mu je ono jelo koje ide na dostavu, nego ono koje se servira u istom.
Već smo pričali, jer se ne isplati dostavljackim službama. Matematika za osnovu školu.
_Reds_ wrote: ↑18/06/2021 00:41
Zasto ne bi bilo besplatne dostave kad ju je bilo i prije ere ovih. Mislim da ce biti uvijek besplatnih, ali ne stalno, nego tipa akcije.
Pa i restorani stede na dostavi. i jeftinije mu je ono jelo koje ide na dostavu, nego ono koje se servira u istom.
Već smo pričali, jer se ne isplati dostavljackim službama. Matematika za osnovu školu.
Pa normalno, sve kosta. Od goriva, do plata koje dijele. Korpa sama zaposljava 300 ljudi samo na prostoru Sarajeva. Oni prosjecno prodju 1500 KM plus porez, pa ti kontaj koje su to pare na mjesecnoj bazi.
Ljudi bi da im neko dzaba donese na 15 sprat ispred vrata, u ruke ili jos gore onima sto su blize Trebevicu nego Sarajevu.
radijator wrote: ↑21/06/2021 12:07
Za sve gladne, trenutno je na Korpi besplatna i hrana i dostava iz Pirpa Burgera (da, dobro ste procitali)
od 12 do 13h traje.
Je li ko uspio naručiti? Ja evo 20 minuta pokušavam, neće da prihvati narudžbu uopšte