Dostava hrane u Sarajevu
-
caseytron
#351 Re: Dostava hrane u Sarajevu
Jeste li culi za adblocker? 
- nivla
#352 Re: Dostava hrane u Sarajevu
pa nije da bas adblocker radi u sklopu youtube videa,ovdje ti na pola videa/pjesme youtube ubaci reklamuu video koju skipas nakon 5 sekundi ako je duza, odnosno moras sacekati 5 sekundi ako je reklama 5 sekundi
rjesenje je youtube premium, a meni iskreno vise na zivce ide sto je sad redovno cvijanovicka i snsd promo klipovi nego glovo
rjesenje je youtube premium, a meni iskreno vise na zivce ide sto je sad redovno cvijanovicka i snsd promo klipovi nego glovo
-
soha96
#353 Re: Dostava hrane u Sarajevu
Na racunaru adblocker rijesava sve reklame. Nikad iskociti nece ni na pocetku ni na kraju ni u sredini. Mobitel je vec rip.
Takodje nikad nisam vidio te snsd reklame..
Takodje nikad nisam vidio te snsd reklame..
- irac300
#354 Re: Dostava hrane u Sarajevu
Na Windowsu skoro svaki bloker blokira reklame, tipa adblock, ublock i sl.nivla wrote: ↑14/05/2021 20:14 pa nije da bas adblocker radi u sklopu youtube videa,ovdje ti na pola videa/pjesme youtube ubaci reklamuu video koju skipas nakon 5 sekundi ako je duza, odnosno moras sacekati 5 sekundi ako je reklama 5 sekundi
Na Androidu se koristi Youtube Vanced.
- nivla
#355 Re: Dostava hrane u Sarajevu
ne rovi mi se po smart tvu dok je u garanciji
neke reklame su iskakale u sklopi videa i sa adblockerom na windowsu, android ne koristim
neke reklame su iskakale u sklopi videa i sa adblockerom na windowsu, android ne koristim
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#356 Re: Dostava hrane u Sarajevu
pa reklame su kad legnem i upalim yt na tv-u, logično
tizen nema klasičnog ad blockera i komplikovano je rješenje, zato mi je lakše jebat' mater svaki put kad čujem OVO JE GLOVO
tizen nema klasičnog ad blockera i komplikovano je rješenje, zato mi je lakše jebat' mater svaki put kad čujem OVO JE GLOVO
- Raigor Stonehoof
#357 Re: Dostava hrane u Sarajevu
nemas sta "rovit". Ako ti je Android TV, instaliraj "Smart youtube" i pici, ja ga bas danas na Eon instalirao. Reklame dovidjenja, aplikacija identicno ko YT izgleda.
- nivla
#358 Re: Dostava hrane u Sarajevu
nije android nego tizen, lijen sam poprilicno, youtube uglavnom djeca po citav dan gledaju razlicite sadrzaje u medjuvremenu iskacu reklamr glovo, snsd o superiornosti rsa i slicno, pritisnem skip nakon 5 sekundi, tv je u garanciji i kad istekne garancija onda cu se pozabaviti modifikacijama, opet je od tog lakse ako mi se prohtije nabacit neki box sa androidom i kodijemRaigor Stonehoof wrote: ↑15/05/2021 20:42nemas sta "rovit". Ako ti je Android TV, instaliraj "Smart youtube" i pici, ja ga bas danas na Eon instalirao. Reklame dovidjenja, aplikacija identicno ko YT izgleda.
- Pandakonda
#359 Re: Dostava hrane u Sarajevu
da li je neko narucivao iz montane preko aplikacija ? Naime ljudi nikada nisu ispostovali ako sam im napisao da ne zelim neki sastojak. I to uopste nisu male narudzbe jer narucuje citava smjena i doslovno nista nisu izbacili ono sto im je receno...
-
Dimu1927
#360 Re: Dostava hrane u Sarajevu
zali se uvijek pri ocjeni narudzbe, neka im padne rejting zbog toga pa ih valjda i ovi iz aplikacije malo pritisnu da se povede racuna o takvim stvarimaPandakonda wrote: ↑25/05/2021 22:43 da li je neko narucivao iz montane preko aplikacija ? Naime ljudi nikada nisu ispostovali ako sam im napisao da ne zelim neki sastojak. I to uopste nisu male narudzbe jer narucuje citava smjena i doslovno nista nisu izbacili ono sto im je receno...
- Pandakonda
#361 Re: Dostava hrane u Sarajevu
nikada nisam htio cjepidlacit jer to uvijek budu sitnice i nikada nije bilo nista radi alergija ali opet se konstantno desava i doslovno nikad nista ispostovali nisuDimu1927 wrote: ↑26/05/2021 00:30zali se uvijek pri ocjeni narudzbe, neka im padne rejting zbog toga pa ih valjda i ovi iz aplikacije malo pritisnu da se povede racuna o takvim stvarimaPandakonda wrote: ↑25/05/2021 22:43 da li je neko narucivao iz montane preko aplikacija ? Naime ljudi nikada nisu ispostovali ako sam im napisao da ne zelim neki sastojak. I to uopste nisu male narudzbe jer narucuje citava smjena i doslovno nista nisu izbacili ono sto im je receno...
- nepass1
#362 Re: Dostava hrane u Sarajevu
Jednom narucio i donijeli pogresno jelo, korpa kaze zovi montanu nek ti oni donesu novo ili da ti uplatimo pare na korpa racun. Ja platio kesom.Pandakonda wrote: ↑25/05/2021 22:43 da li je neko narucivao iz montane preko aplikacija ? Naime ljudi nikada nisu ispostovali ako sam im napisao da ne zelim neki sastojak. I to uopste nisu male narudzbe jer narucuje citava smjena i doslovno nista nisu izbacili ono sto im je receno...
Prekrizio korpu a vala i montaninu dostavu
- seoBIH
#363 Re: Dostava hrane u Sarajevu
gloFo preuzima donesi?
Korpa

Korpa
- seoBIH
#364 Re: Dostava hrane u Sarajevu
Ja sam ih zvao, kod montane nema izmjene. Sve prave svima isto, bez izbacivanja, ili dodavanja sastojka. Jbga, digli se...Pandakonda wrote: ↑25/05/2021 22:43 da li je neko narucivao iz montane preko aplikacija ? Naime ljudi nikada nisu ispostovali ako sam im napisao da ne zelim neki sastojak. I to uopste nisu male narudzbe jer narucuje citava smjena i doslovno nista nisu izbacili ono sto im je receno...
-
soha96
#365 Re: Dostava hrane u Sarajevu
Narucio preko cegera nekidan, ide auto kroz ulicu navece ko hitna pomoc sa onim led ekranima i rasvjetom na autu
Uglavnom sve super proslo, brzo i tacno
Uglavnom sve super proslo, brzo i tacno
-
neki
#366 Re: Dostava hrane u Sarajevu
- iceman ze
#367 Re: Dostava hrane u Sarajevu
ceger, vratili mi 2+2 kerme za placanje karticom, s tim da drugi put otkazase u Šehi naruĐbu, p.nemam zasto(#$&@ostadoh gladan). Tako da ove 4 kerme iskoristih par dana kasnije, kod Brajlovica, olesih se pljeskom sa sirom 
-
McGradySA
#368 Re: Dostava hrane u Sarajevu
Ja naručio,doduše vikend je bio ali nisu ni došli.Kada sam ih napokon dobio kažu malo dvije pizze.Pandakonda wrote: ↑25/05/2021 22:43 da li je neko narucivao iz montane preko aplikacija ? Naime ljudi nikada nisu ispostovali ako sam im napisao da ne zelim neki sastojak. I to uopste nisu male narudzbe jer narucuje citava smjena i doslovno nista nisu izbacili ono sto im je receno...
- Raigor Stonehoof
#369 Re: Dostava hrane u Sarajevu
Ne kontam, dobio si dzaba jelo, i jos ti htjeli uplatit na racun lovu, i ti si korpu zato prekrizio?nepass1 wrote: ↑26/05/2021 06:58Jednom narucio i donijeli pogresno jelo, korpa kaze zovi montanu nek ti oni donesu novo ili da ti uplatimo pare na korpa racun. Ja platio kesom.Pandakonda wrote: ↑25/05/2021 22:43 da li je neko narucivao iz montane preko aplikacija ? Naime ljudi nikada nisu ispostovali ako sam im napisao da ne zelim neki sastojak. I to uopste nisu male narudzbe jer narucuje citava smjena i doslovno nista nisu izbacili ono sto im je receno...
Prekrizio korpu a vala i montaninu dostavu
Ja sam ih prekrizio jer su najskuplji
Danas uporedjem isto jelo iz istog restorana
Glovo 11,50KM
Donesi 13,50KM
Korpa 15,00KM
i zasto bi iko narucio s korpe
- spinel_
#370 Re: Dostava hrane u Sarajevu
A gdje vi zivite pa vam moraju dostaviti na vrata? Jeste li uopste u centru ili negdje u pizdicima tipa Brijesce i slicno?
Kako ste prije 5 godina zivjeli bez GlOOva?
Kako ste prije 5 godina zivjeli bez GlOOva?
-
soha96
- spinel_
#372 Re: Dostava hrane u Sarajevu
Ma nisam, bez uvrede prema bilo kome.
Ali ovo je uzela toliko maha da je svima mrsko izaci, svi bi nesto na noge da im se dostavi i sl. A pitanju je samo obican sendvic, pizza i sl. Uglavnom, komadic tijesta s prilozima umotan u foliju.
Ok ponekad ako si npr na poslu ili imas goste. Ali meni se cini da ovdje pojedinci svaki dan 'rucaju preko aplikacija'.
Zato pitam, sta se to promijenilo danas u odnosu na period prije 5 god pa se mora cak i jeste online.
Ali ovo je uzela toliko maha da je svima mrsko izaci, svi bi nesto na noge da im se dostavi i sl. A pitanju je samo obican sendvic, pizza i sl. Uglavnom, komadic tijesta s prilozima umotan u foliju.
Ok ponekad ako si npr na poslu ili imas goste. Ali meni se cini da ovdje pojedinci svaki dan 'rucaju preko aplikacija'.
Zato pitam, sta se to promijenilo danas u odnosu na period prije 5 god pa se mora cak i jeste online.
- muhafuca
#373 Re: Dostava hrane u Sarajevu
amerikanizacijaspinel_ wrote: ↑27/05/2021 16:38 Ma nisam, bez uvrede prema bilo kome.
vidi zaba da se konji potkivaju pa i ona digne nogu
- Raigor Stonehoof
#374 Re: Dostava hrane u Sarajevu
I sta je lose u "rucanju preko aplikacija svaki dan", hoces li nam objasnit?spinel_ wrote: ↑27/05/2021 16:38 Ma nisam, bez uvrede prema bilo kome.
Kako si ti trazio adresu prije 10 godina bez GPSa? Kako si fotografisao prije 15 godina?
- spinel_
#375 Re: Dostava hrane u Sarajevu
Ma ok. Svakome njegovo. Ako ti je to cejf uzivaj
Meni nije. Vise volim sve sam obaviti sto mi treba nego da mi donose. Ali eto, da nema musterija ne bi ni ovo imali posla. Tako da, nastavite
ja sam samo dao svoje misljenje bez da bilo koga omalovazim.
Meni nije. Vise volim sve sam obaviti sto mi treba nego da mi donose. Ali eto, da nema musterija ne bi ni ovo imali posla. Tako da, nastavite