Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
escobar__ wrote: ↑09/02/2025 20:16
Samo prekrižiš i kupuješ na drugom mjestu.
nazalost, moracu
bilo mi je zgodno kod njih naruciti jer je ukusna hrana bila, a bila je i ukusna do nekog renoviranja sto su imali pred prosli ramazan. moja pretpostavka je da su vjerovatno kuhara zamjenili.
a i najblizi su mi restoran, to mi znaci kad smanje domet.
Zizi505 wrote: ↑09/02/2025 20:20
Ja nisam još nijednom naručila hranu preko Korpe ili Glovo. Kada vidim kako su im prljave one torbe, ne mogu zamisliti da jedem hranu koja se u njima nosi.
korpa torbe su michelinove tri zvjezdice u cistoci kakve su kuhinje nekih eminentnih lokala
Kojih?
A torbe bi mogli nekad i očistiti. Danas je barem dostupno toliko efikasnih aparata za brzo čišćenje.
raja ne konta da im je najveca zastita od trovanja zapravo to sto je hrana pripremljena na visokim temperaturama i sto je prisustvo odredjene kolicine patogena dozvoljeno pri provjeri sanitarne ispravnosti hrane, npr vecini se gadi pojesti cevape s rostilja na autopijaci a nemaju problem jesti u cevabdzinicama, iako ne bih pojeo cevape s autopijace, garantujem da je taj rostilj tamo bolje ociscen nego i u jednoj cevabdzinici
sto se tice ovih dostavnih sluzbi korpe i glova ko da vam je kad objekat ima dostavu ista bolje, ja ne bih rekao
nivla wrote: ↑12/02/2025 11:44
raja ne konta da im je najveca zastita od trovanja zapravo to sto je hrana pripremljena na visokim temperaturama i sto je prisustvo odredjene kolicine patogena dozvoljeno pri provjeri sanitarne ispravnosti hrane, npr vecini se gadi pojesti cevape s rostilja na autopijaci a nemaju problem jesti u cevabdzinicama, iako ne bih pojeo cevape s autopijace, garantujem da je taj rostilj tamo bolje ociscen nego i u jednoj cevabdzinici
sto se tice ovih dostavnih sluzbi korpe i glova ko da vam je kad objekat ima dostavu ista bolje, ja ne bih rekao
Sto se tice kuhinja, imam par bas dobrih jarana kuhari su i to vrsni... cesto rade za restorane prave menie i sredjuju kuhinje... kakvih sam se kuhinja nagledao, i gdje, Zizi ne bi ni kuci jela
Zar se u korpi i glovu moze raditi mimo regularnog posla ? Ko ona placa doprinose ? Ili to mora ici na proceduru da tvoj trenutni poslodavac tebi mora odobriti dopunsku djelatnost ?
Plavo-bijeli wrote: ↑24/05/2025 18:00
Nisam bas odavno narucivao na Glovu i eo danas narucim i vidim neke nove stvari, koje su vjerovatno pitane vise puta...
Znaci ova pretplata od 7-8km mjesecno - mozes narucivat koliko hoces puta?
Vidim ima nesto 40% kao manje ako placas Intesinom karticom..jel to samo jednom 40% manje ili? Kakva je tu caka?
Ne znam za intesu, ali glovo prime ti daje besplatnu dostavu za svaku narudzbu preko 12KM. Mozes narucivati koliko god.
Glovo kao da se trzno, a korpa kao da je stavila prst u uho. Zadnjih par puta preko korpe kasne, otkazu narudzbu na kraju jer je kao guzva u lokalu, ne prikazuju gdje je hrana samo lik zove da ceka. U tom periodu glovu upalim, ma bez greske sve radi cak bude vise akcija na glovi nego na korpi.
Jel ovo nema više Glovo prime kod nas?
Hajd reko da probam i to, kad na aplikaciji nigdje ne vidim tu opciju, a na kompjuteru mi pise da nije dostupan u nasoj drzavi
Plavo-bijeli wrote: ↑27/05/2025 18:17
Jel ovo nema više Glovo prime kod nas?
Hajd reko da probam i to, kad na aplikaciji nigdje ne vidim tu opciju, a na kompjuteru mi pise da nije dostupan u nasoj drzavi
Izgleda da nema vise, ne vidim ni ja u aplikaciji nigdje.
Mozda su privremeno/skroz ukinuli nove pretplatnike, ja imam prime i stoji mi jos. Ali sad kako sam provjeravao vidim da od sljedeceg mjeseca vise nije 8KM vec 12KM mjesecno
zapp daleko bolji od korpe, brze dodje na adresu, manje kosta dostava, dostupan kad god a u korpe vazda stoji ono preoptereceni bla bla pokusajte za 5 minuta
najveci nedostatci sto sam do sad primjetio su sto ima visestruko manju ponudu restorana al neki restorani koji su dostupni na zappu, nisu na korpi
i drugi je sto mapa gdje se dostavljac nalazi samo zaledi i nista se ne desava