Dostava hrane, Sarajevo
- hakazvaka
#1 Dostava hrane, Sarajevo
Evo jedna tema na kojoj bi mogli recimo da napravimo ispod jednu listu dobrih restorana, picerija, buregdzinica, cevabdzinica, slasticarni etc.
Znaci ono gdje vam se pravo svidjela klopa, i gdje nude dostavu hrane na podrucju Sarajeva.
Znaci ono gdje vam se pravo svidjela klopa, i gdje nude dostavu hrane na podrucju Sarajeva.
-
EMH_V1.0
#2 Re: Dostava hrane, Sarajevo
Svidjela mi se pizza kod Age, nalazi se u blizini pijace Markale. Prije sam volio otići u VF restoran na Pofalićima, pojesti pizzu od 2,5 KM (čini mi se da je toliko koštala). Mislim da Ago ne nudi dostavu.
- Alfons Kauders
#3 Re: Dostava hrane, Sarajevo
ako ne volite strvine hajvana...
http://foodforsmile.blogger.ba/
dobra hrana, samo sto nece raditi narednih nekoliko dana...
- alcho
- Cholina_Lokica
#6 Re: Dostava hrane, Sarajevo
Alfons Kauders wrote:ako ne volite strvine hajvana...
-
ice2cube
#7 Re: Dostava hrane, Sarajevo
Mahirova pekara, pizza mmm 
-
sgunited
#8 Re: Dostava hrane, Sarajevo
picerije: Mahir (Kovaci), Galija (Bistrik), Dvor (M.Dvor)
sendvici: Dvor (obavezno za sve koje nisu bili ima i dostava) i Barbarosa (Grbavica) - mada nisam siguran imaju li dostavu
doner: Baltazar (Otoka), Mutvak (M.Dvor) ima ih jos dobrih ali nisam siguran da imaju dostavu
cevapi: kako kome odgovara meni iskreno nema neke velike razlike sve je to u 5 deka, 90% ima dostavu
sendvici: Dvor (obavezno za sve koje nisu bili ima i dostava) i Barbarosa (Grbavica) - mada nisam siguran imaju li dostavu
doner: Baltazar (Otoka), Mutvak (M.Dvor) ima ih jos dobrih ali nisam siguran da imaju dostavu
cevapi: kako kome odgovara meni iskreno nema neke velike razlike sve je to u 5 deka, 90% ima dostavu
- KPNCTNJAH
#9 Re: Dostava hrane, Sarajevo
I ja tu narucujem picu, ali ne kontam kako ih nije stid poslati crnu picu, sva izgorena nekad bude... i svaki put drugaciji sir, nekad suh skroz, a nekad tonbe...ice2cube wrote:Mahirova pekara, pizza mmm
-
ice2cube
#10 Re: Dostava hrane, Sarajevo
Eh to si upravu ! Jednom mi je dosla izgorena, katastrofa.KPNCTNJAH wrote:I ja tu narucujem picu, ali ne kontam kako ih nije stid poslati crnu picu, sva izgorena nekad bude... i svaki put drugaciji sir, nekad suh skroz, a nekad tonbe...ice2cube wrote:Mahirova pekara, pizza mmm