DOSTA VISE....!!!
- bh.tornjak
#1 DOSTA VISE....!!!
Dok se gotovo svakodnevno pale zastave DRZAVE BiH...dok se svakodnevno Bosnjacima prijeti ovim i onim i svacim.
Dok se svakodnevno negira drzava BiH.....itd...itd. Srbija ovim otvoreno najavljuje mijesanje u unutrasnje stvari BiH (kao da do sad nisu)
dokle ce se ovo svakodnevno ponizavanje trpit....????
Kad i ko ce vec jednom da udari sakom u sto i da kaze dosta vise...???
Ako BiH ne ispita paljenje, mi ćemo
Ocjenivši da je spaljivanje srpske zastave uz pjevanje terorističkih pjesama "nečuvena provokacija i uvreda", Vulin kaže da od nadležnih u BiH očekuje da sprovedu istragu i da izvjeste Srbiju da li se taj incident odigrao na prostoru BiH, ko je odgovoran i koji su dalji koraci prema ljudima koji "otvoreno propagiraju mržnju prema Srbima i Srbiji".
"Ukoliko to ne urade, mogu biti potpuno sigurni da će nadležne službe Srbije učiniti sve da do istine dođemo mi", rekao je Vulin.
Prema njegovim riječima, Srbija neće ponovo čekati godinu dana da se sazna istina o tom slučaju, kao što se čeka da se sazna ili ne sazna ko je pokušao da ubije predsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici.
"Nema potrebe da čekamo još godinu dana da saznamo ko je spaljivao srpsku zastavu i pretio čitavom srpskom narodu", naveo je Vulin.
Navodeći da je malo većih uvreda koje jedan narod i zemlja mogu da dožive nego što je spaljivanje zastave, Vulin je rekao da je srpska zastava svetinja naroda i simbol svega za šta su naši preci živeli, kao i slobode zbog koje Srbija živi.
Dok se svakodnevno negira drzava BiH.....itd...itd. Srbija ovim otvoreno najavljuje mijesanje u unutrasnje stvari BiH (kao da do sad nisu)
dokle ce se ovo svakodnevno ponizavanje trpit....????
Kad i ko ce vec jednom da udari sakom u sto i da kaze dosta vise...???
Ako BiH ne ispita paljenje, mi ćemo
Ocjenivši da je spaljivanje srpske zastave uz pjevanje terorističkih pjesama "nečuvena provokacija i uvreda", Vulin kaže da od nadležnih u BiH očekuje da sprovedu istragu i da izvjeste Srbiju da li se taj incident odigrao na prostoru BiH, ko je odgovoran i koji su dalji koraci prema ljudima koji "otvoreno propagiraju mržnju prema Srbima i Srbiji".
"Ukoliko to ne urade, mogu biti potpuno sigurni da će nadležne službe Srbije učiniti sve da do istine dođemo mi", rekao je Vulin.
Prema njegovim riječima, Srbija neće ponovo čekati godinu dana da se sazna istina o tom slučaju, kao što se čeka da se sazna ili ne sazna ko je pokušao da ubije predsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici.
"Nema potrebe da čekamo još godinu dana da saznamo ko je spaljivao srpsku zastavu i pretio čitavom srpskom narodu", naveo je Vulin.
Navodeći da je malo većih uvreda koje jedan narod i zemlja mogu da dožive nego što je spaljivanje zastave, Vulin je rekao da je srpska zastava svetinja naroda i simbol svega za šta su naši preci živeli, kao i slobode zbog koje Srbija živi.
-
bwin
#2 Re: DOSTA VISE....!!!
Ma dao ce zaratiti majke im ga nabijem, nema im vise JNA. Mislim da bi u roku od godinu dana preko drine pobjeglo 90% srpskog zivlja
- Kikibombona
#3 Re: DOSTA VISE....!!!
bh.tornjak wrote:Prema njegovim riječima, Srbija neće ponovo čekati godinu dana da se sazna istina o tom slučaju, kao što se čeka da se sazna ili ne sazna ko je pokušao da ubije predsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici.
Inace, cijela izjava Vulina je nacionalisticko smece. Koristi priliku da uberu koji poencic na racun terorizma koji je zahvatio Evropu.
- muha_sa
#4 Re: DOSTA VISE....!!!
ne talasajte--zamjerit ce vam komšije
- O'zone
- Globalni moderator
#5 Re: DOSTA VISE....!!!
Evo udario sam šakom o sto i rekao dosta! Šta sad?
- Edin H.
#6 Re: DOSTA VISE....!!!
Mene interesuje ko je na prevaru oteo i palio Zeljine transove? 
- Njanjavi
#7 Re: DOSTA VISE....!!!
Pa jbga, nisu beskicmenjaci ko vecina nasih gurbeta.
Onaj smrad nedavno lesheve iz srebrenice lijepi i poziva na nova klanja i niko ni mukajet.
Na te spinove oko vucicevog cirkusa prosle godine u srebrenici je trebo alijin govnobradi isprdak reagovat, a sta je on radio, sutio ko zaljeven, dopustio da srbi spinuju tu pricicu do besvjesti.
Nisu nama gospodo krivi srbi sto imaju namazanije politicare od nasih, skolovanije, potkovanije za te igrice.
Nasima je bitno sebe namirit, makar u tom podmirivanju bili puppeti tih srpskih struja.
Alijin pulen je najocitiji primjer toga.
U biti uvjeren sam da vecina ovih federalnih isprdaka na nasoj politickoj sceni polaze racune beogradskim mrakama, ne mislim na ove miseve koje gledate na tv, vec na prave balkanske drmatore i mrake za koje malo ko od nas zna, al vedre i oblace i ovom prcijom od zemlje od raspada juge naovamo.
Realno kad se pogleda, nasi cobancici koji se bave politikom ne mogu se poredit sa likovima iz okruzenja.
Pogledajte samo ambasadore nase zemlje i zemalja iz okruzenja, to mnogo toga kaze o ozbiljnosti politike neke zemlje.
Onaj smrad nedavno lesheve iz srebrenice lijepi i poziva na nova klanja i niko ni mukajet.
Na te spinove oko vucicevog cirkusa prosle godine u srebrenici je trebo alijin govnobradi isprdak reagovat, a sta je on radio, sutio ko zaljeven, dopustio da srbi spinuju tu pricicu do besvjesti.
Nisu nama gospodo krivi srbi sto imaju namazanije politicare od nasih, skolovanije, potkovanije za te igrice.
Nasima je bitno sebe namirit, makar u tom podmirivanju bili puppeti tih srpskih struja.
Alijin pulen je najocitiji primjer toga.
U biti uvjeren sam da vecina ovih federalnih isprdaka na nasoj politickoj sceni polaze racune beogradskim mrakama, ne mislim na ove miseve koje gledate na tv, vec na prave balkanske drmatore i mrake za koje malo ko od nas zna, al vedre i oblace i ovom prcijom od zemlje od raspada juge naovamo.
Realno kad se pogleda, nasi cobancici koji se bave politikom ne mogu se poredit sa likovima iz okruzenja.
Pogledajte samo ambasadore nase zemlje i zemalja iz okruzenja, to mnogo toga kaze o ozbiljnosti politike neke zemlje.
- Krokodajl
#8 Re: DOSTA VISE....!!!
Danas slučajno pogledam naslovnu stranu informera, dvije glavne teme na naslovnici parafrazima "Đorđe Balašević - panonska piz**, pič** je ženski polni organ a piz** je ljudska osobina, Đorđe Balašević 4. Jula nastupa u Puli dan pred proslavu u "lijepoj njihovoj" kada je 250 000 naših ljudi proterano"
druga tema "ustaše platile 1 000 000 eura za dokaze o Stepincu ... REŽIM u Zagrebu".
Još gore piše najčitanije i najprodavanije novine u Srbiji ?
Mene otamo više ne čudi ništa...
druga tema "ustaše platile 1 000 000 eura za dokaze o Stepincu ... REŽIM u Zagrebu".
Još gore piše najčitanije i najprodavanije novine u Srbiji ?
Mene otamo više ne čudi ništa...
- insomnia78
#9 Re: DOSTA VISE....!!!
Joj ne, pregoni
Koje ambasadore zemalja iz okruzenja? Onan srpski dole nedje u Africi kojeg zovu sekselencija i koji usput bude uhvacen u svercu slonovace?
Mi smo, generalno poprilicno poglupa nacija i pravo je cudo kako smo i ovoliko opstali
S moje sokoćalo
Koje ambasadore zemalja iz okruzenja? Onan srpski dole nedje u Africi kojeg zovu sekselencija i koji usput bude uhvacen u svercu slonovace?
Mi smo, generalno poprilicno poglupa nacija i pravo je cudo kako smo i ovoliko opstali
S moje sokoćalo
- Njanjavi
#10 Re: DOSTA VISE....!!!
Ne mozes poredit bolan nase po sposobnosti i lobiranju sa srbima ni sa hrvatima to je fakt bolan nebio.
Samo epizoda oko poplava kad je bila pokazalo se kakve klocine pustamo u njemacku da budu nasi ambasadori.
O sacirbegu i slicnim tunjavcima da ne pricamo.
Realan malo budi celavac, shvatam ja da boli ta cinjenica ali je tako.
Nije samo izabrat ambasadora i da drka racku na tom poslu kao sto nasi rade, kralju moj i srbo i vatahr je davno skontao uticaj i znacaj lobiranja i setkanja po prijemima.
Da se na prijemima servira janjetina il cevapi, bili bi i nasi aktivniji doduse al jbga.
Samo epizoda oko poplava kad je bila pokazalo se kakve klocine pustamo u njemacku da budu nasi ambasadori.
O sacirbegu i slicnim tunjavcima da ne pricamo.
Realan malo budi celavac, shvatam ja da boli ta cinjenica ali je tako.
Nije samo izabrat ambasadora i da drka racku na tom poslu kao sto nasi rade, kralju moj i srbo i vatahr je davno skontao uticaj i znacaj lobiranja i setkanja po prijemima.
Da se na prijemima servira janjetina il cevapi, bili bi i nasi aktivniji doduse al jbga.
- insomnia78
#11 Re: DOSTA VISE....!!!
Pridajes im previse znacaja
Procitaj malo neki srpski medij pa ce ti se samo kazati
S moje sokoćalo
Procitaj malo neki srpski medij pa ce ti se samo kazati
S moje sokoćalo
- bosan
#12 Re: DOSTA VISE....!!!
Nek i ovi zapale njima i mirna Bosna
Imaju oni puno zajednickog
Imaju oni puno zajednickog
- Njanjavi
#13 Re: DOSTA VISE....!!!
Ne pridajem jarane vec gledam djela i sposobnosti.
Nije srpski ambasador u njemackoj za vrjeme poplava imao specijalni tretman pa im se dozvolilo dostavljanje humanitarne pomoci u obliku robe, vec je insan skolovan otisao potpisao par dokumenata gdje treba, zna kako sta hoda, dali neke garancije i vozi mishko.
A sta je nas radio, drko kurac i bosnji se samo mogao uplacivat kesh iz njemacke dok je nas mazlum od ambasadora buljio u tv ko tele u sharena vrata.
Te su stvari smijurija bolan i to treba da zna ako je vec ambasador, a to je na kraju krajeva najbanalniji primjer.
Ima toga i slicnih nebuloza kod nasih seljobera kolko ti dusha pozeli.
A o lobiranju u americi ti kazem fakt, nasi prismrdit ne mogu rasirenosti i sposobnosti srpskog i hrvatskog lobija tamo, nit su kad mogli.
Nije srpski ambasador u njemackoj za vrjeme poplava imao specijalni tretman pa im se dozvolilo dostavljanje humanitarne pomoci u obliku robe, vec je insan skolovan otisao potpisao par dokumenata gdje treba, zna kako sta hoda, dali neke garancije i vozi mishko.
A sta je nas radio, drko kurac i bosnji se samo mogao uplacivat kesh iz njemacke dok je nas mazlum od ambasadora buljio u tv ko tele u sharena vrata.
Te su stvari smijurija bolan i to treba da zna ako je vec ambasador, a to je na kraju krajeva najbanalniji primjer.
A o lobiranju u americi ti kazem fakt, nasi prismrdit ne mogu rasirenosti i sposobnosti srpskog i hrvatskog lobija tamo, nit su kad mogli.
- insomnia78
#14 Re: DOSTA VISE....!!!
Tu opet do izrazaja dolazi nasa nesposobnost nego njihova sposobnost
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- bosan
#15 Re: DOSTA VISE....!!!
Znas li ti da vecina ambasadora radi protiv ove zemlje , znaci svjesno i po zadatku .Njanjavi wrote:Ne pridajem jarane vec gledam djela i sposobnosti.
- Kikibombona
#16 Re: DOSTA VISE....!!!
Generalno, ovdje su politicari veoma losi kod sva tri naroda. Pa vidi kod Srba smijurije... debil do debila, na celu sa Dodikom...insomnia78 wrote:Tu opet do izrazaja dolazi nasa nesposobnost nego njihova sposobnost
S moje sokoćalo
Srbija je vec druga prica. Ima tu jakih igraca. Mada imaju i pacijenata poput Dacica, Palme i slicnih karikatura.
-
L u c i f e r
#17 Re: DOSTA VISE....!!!
Ceterum censeo RS esse delendam.
- jao_situacije
#18 Re: DOSTA VISE....!!!
ambasador u njemačkoj je iz rsa i uopće nije glup i nesposoban, diplomata je već 15 godinaNjanjavi wrote:Ne pridajem jarane vec gledam djela i sposobnosti.
jednostavno ga je bolio kurac jer je nastradao dio rsa koji nije za njegove glasao i federacija
da je banja luka vidio bi ti kako bi to išlo kao po loju
- Država
#19 Re: DOSTA VISE....!!!
... i imaju plate od po 150 evrića. Dajte ba, Srbija ne može sebe da prehrani bez ino kredita, a k'o fol bi oni nešto da budu sila. Šega su žešća...Kikibombona wrote:Generalno, ovdje su politicari veoma losi kod sva tri naroda. Pa vidi kod Srba smijurije... debil do debila, na celu sa Dodikom...insomnia78 wrote:Tu opet do izrazaja dolazi nasa nesposobnost nego njihova sposobnost
S moje sokoćalo
Srbija je vec druga prica. Ima tu jakih igraca. Mada imaju i pacijenata poput Dacica, Palme i slicnih karikatura.
- insomnia78
#20 Re: DOSTA VISE....!!!
Samo ga jebe sto je na godisnjemjao_situacije wrote:ambasador u njemačkoj je iz rsa i uopće nije glup i nesposoban, diplomata je već 15 godinaNjanjavi wrote:Ne pridajem jarane vec gledam djela i sposobnosti.
jednostavno ga je bolio kurac jer je nastradao dio rsa koji nije za njegove glasao i federacija
Ni četiri dana nakon napada u Njemačkoj bh. vlasti ne znaju je li povrijeđen neko od bh. državljana
http://www.klix.ba/clanak/160725077
S moje sokoćalo
- jao_situacije
#21 Re: DOSTA VISE....!!!
jebe se njemu otišo čovjekinsomnia78 wrote:Samo ga jebe sto je na godisnjemjao_situacije wrote:ambasador u njemačkoj je iz rsa i uopće nije glup i nesposoban, diplomata je već 15 godinaNjanjavi wrote:Ne pridajem jarane vec gledam djela i sposobnosti.
Ni četiri dana nakon napada u Njemačkoj bh. vlasti ne znaju je li povrijeđen neko od bh. državljana
http://www.klix.ba/clanak/160725077
S moje sokoćalo
ako je ko zagino do sad porodice znaju jer su ih zvali švabe da pokupe tijelo
- LBVIEW
#22 Re: DOSTA VISE....!!!
Negatori,a privatno i podrzavaoci genocida,nekog prozivaju?
- FAP mashina
#23 Re: DOSTA VISE....!!!
L u c i f e r wrote:Ceterum censeo RS esse delendam.
zavrsio srednju zeljeznicku, nikad cuo za Gaudeamus
po forumima kopira latinske izreke. kaze, rodjo moj to su bili mudri latini
- General War
#24 Re: DOSTA VISE....!!!

sve neki fundamentalisti