Dosta je bilo zajebancije...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fair Life

#1 Dosta je bilo zajebancije...

Post by Fair Life »

Image
otherside

#2 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by otherside »

a sta cemo s onim sto glume orgazam? :D
Soul_Sista

#3 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by Soul_Sista »

Ja da sam Ekvadorka ne bih shCela da mi drzava kuca na vrata moje spavace sobe, jer to je ipak private sphere. :skoljka:
:D
njeka

#4 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by njeka »

Blago njima kad su im ti problemi još ostali za riješavanje!! Sad će žene da optužuju svoje muževe za narušavanje ustavnih prava ako predigra ne traje dovoljno dugo ili ako dotični neće da........Šta mislite kako bi naši dečki reagovali na ovako nešto kod nas???? :evil: :evil:
Soul_Sista

#5 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by Soul_Sista »

njeka wrote:Blago njima kad su im ti problemi još ostali za riješavanje!! Sad će žene da optužuju svoje muževe za narušavanje ustavnih prava ako predigra ne traje dovoljno dugo ili ako dotični neće da........Šta mislite kako bi naši dečki reagovali na ovako nešto kod nas???? :evil: :evil:
Ne brini se, nas ustav se zagubio i decki nece imati ovakvih problema. :D :D :D
SmislovS

#6 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by SmislovS »

Uvijek nadjes prave i izuzetno ozbiljne teme, svaka cast Fair Life. Na prvi pogled bi covjek, a forumas pogotovo, rekao da je rijec o nekoj zajebanciji tipa Cicoline, ali ne. Ovo je vrlo ozbiljan problem globalnih razmjera.

Problem obespravljenih zena i shvacenih upravo na nacin, kako je to g-dja Vela navela prisutan je svugdje u svijetu manje-vise. Ne moramo cak u Ekvador pa da se pitamo kakva istinska prava u nasoj sredini uzivaju zene.
Nisu li i zene u nekim nasim krajevima ove nase BiH, a Balkanskog regiona svakako, cesto shvacene upravo kao seksualni objekti i sredstva za reprodukciju - cak i pored Ustava koji garantuje podjednaka prava svojim narodima (nadam se i gradjanima) bez obzira na rasnu, polnu, starosnu ili neku drugu razlicitost.

To sto je Vela izabrala takav drastican nacin u borbi za prava zena, govori samo o kompleksnosti situacije u kojoj se nalaze zene u tom regionu i na kojem je nivou njihovo pravo glasa i svako drugo pravo.
SmislovS

#7 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by SmislovS »

Fair Life wrote:Image
Posebnu paznju zavredjuje Dujmovicevo novinarsko nadahnuto cool-komentarisanje:
... klitorisni potencijal svojih gradjanki. 8)

Srecom pa se zene, posebno na Forumu, slazu sa ovakvim nacinom!?
mofo33

#8 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by mofo33 »

SmislovS wrote:Uvijek nadjes prave i izuzetno ozbiljne teme, svaka cast Fair Life. Na prvi pogled bi covjek, a forumas pogotovo, rekao da je rijec o nekoj zajebanciji tipa Cicoline, ali ne. Ovo je vrlo ozbiljan problem globalnih razmjera.

Problem obespravljenih zena i shvacenih upravo na nacin, kako je to g-dja Vela navela prisutan je svugdje u svijetu manje-vise. Ne moramo cak u Ekvador pa da se pitamo kakva istinska prava u nasoj sredini uzivaju zene.
Nisu li i zene u nekim nasim krajevima ove nase BiH, a Balkanskog regiona svakako, cesto shvacene upravo kao seksualni objekti i sredstva za reprodukciju - cak i pored Ustava koji garantuje podjednaka prava svojim narodima (nadam se i gradjanima) bez obzira na rasnu, polnu, starosnu ili neku drugu razlicitost.

To sto je Vela izabrala takav drastican nacin u borbi za prava zena, govori samo o kompleksnosti situacije u kojoj se nalaze zene u tom regionu i na kojem je nivou njihovo pravo glasa i svako drugo pravo.
ma ja, nego kako ce se te "seksualno nezdovoljne" zene manifestovati?
kod murije? sudije?
"dobar dan, dosla sam prijaviti da sam ove godine imala samo jedan orgazam :-D a obecao mi je dva ":lol:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#9 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by Šeherzada »

mofo33 wrote: "dobar dan, dosla sam prijaviti da sam ove godine imala samo jedan orgazam :-D a obecao mi je dva ":lol:
:lol: :lol: :lol: Bas mi te zao.Obecao malo,a ni to malo nije odzao!Ja bih ga se odrekla i to preko novina
mofo33

#10 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by mofo33 »

aida05 wrote:
mofo33 wrote: "dobar dan, dosla sam prijaviti da sam ove godine imala samo jedan orgazam :-D a obecao mi je dva ":lol:
:lol: :lol: :lol: Bas mi te zao.Obecao malo,a ni to malo nije odzao!Ja bih ga se odrekla i to preko novina
to sto ti odvaljujes svoje hormone javno, nije bas praktika citavog svijeta...
bore lee

#11 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by bore lee »

e jest ti odgovor :-)
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#12 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by Šeherzada »

mofo33 wrote: to sto ti odvaljujes svoje hormone javno, nije bas praktika citavog svijeta...
Ne znas ti moje hormone,sta se bunis.....
SmislovS

#13 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by SmislovS »

mofo33 wrote: ma ja, nego kako ce se te "seksualno nezdovoljne" zene manifestovati?
Kakav rtd., misli da se radi o seksualno nezadovoljnim zenama u Ekvadoru!? :cry:
mofo33

#14 Re: Dosta je bilo zajebancije...

Post by mofo33 »

SmislovS wrote:
mofo33 wrote: ma ja, nego kako ce se te "seksualno nezdovoljne" zene manifestovati?
Kakav rtd., misli da se radi o seksualno nezadovoljnim zenama u Ekvadoru!? :cry:
ma jok, oni to o tvojoj spavacoj sobi :)
Post Reply