Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma i ti mi komunjaro djelujes onako poprilicno zagorio, samo sto ga u uticnicu nisi metnuo...
te prica o tome kako si dlakav (neuzubillahu ) pa onda ponude da vrsis masovnu deflorizaciju, pa sad se oko maje uspaljenice uzvrtio...
ja mislim da bi se neko osevapio maksimalno kad bi vas dvoje spojio, da malo i vi procistite sjemenovode i jajovode. samo sto bi se mozda komsiluk malo zalio na buku, ili eventualno publika u kinu, posto maja kaze da to voli raditi u javnim kulturnim ustanovama...
kijametdedo wrote:ma i ti mi komunjaro djelujes onako poprilicno zagorio, samo sto ga u uticnicu nisi metnuo...
te prica o tome kako si dlakav (neuzubillahu ) pa onda ponude da vrsis masovnu deflorizaciju, pa sad se oko maje uspaljenice uzvrtio...
ja mislim da bi se neko osevapio maksimalno kad bi vas dvoje spojio, da malo i vi procistite sjemenovode i jajovode. samo sto bi se mozda komsiluk malo zalio na buku, ili eventualno publika u kinu, posto maja kaze da to voli raditi u javnim kulturnim ustanovama...
kijametdedo wrote:ma i ti mi komunjaro djelujes onako poprilicno zagorio, samo sto ga u uticnicu nisi metnuo...
aha ovaj bioloski mi otkucava brze nego sto ocekujem
a ovaj normalni ma uvijek il mi brza il spori nikad nije tacan ne znam zasto, cak kad se pomjerio na ovo ljetno racunanje hehe meni je mjesec dana sporio sat vremena, ma sta me briga koliko je sati ali evo za tebe na mom satu je 20 do 5
mozda zivi u drugoj vremenskoj zoni ... ili u arizoni ... a mozda i u majami bicu ili u orebicu ... elem, dacu ti ja bakterije za sat da narihtash. mere majo?
sto tebi kasni vise? pa pomjerit cu da kasni bar pola sata hehehehe tako kad se dogovorimo na dait a ja kasnim punih pola sata kontas i ti poludis i ja odmah na prvom dejtu vidim tvoje pravo lice
e ima jos pozitivnih strana kad ti sat kasni recimo uvijek kasnis i svi su bijesni na tebe a tebe boli kurac i onda se izvinjavas kao soooorrrry ma sat mi kasni i eto