Došlje
- Salko sto je u vodu skako
#4 Re: Došlje
sarajevo je svacijehemac wrote:Šta rođenim Sarajlijama najviše smeta kod Sandžaklija, ljudi iz Istočne Bosne i ostatka naroda koji su stanovnici Sarajeva od skora??
-
hemac
Mislim da je činjenica da je Sarajevo glavni grad presudna za cijene kvadrata, a moram ti reći da su cijene prilično solidne u usporedbi sa Srbijom ili CG.Šandor wrote:Ja bih najradije da je BiH oslobođena. Sad bi stan od 100 kvardrata koštao 75,000 KM. A ponuda bi bila znatno veća od potražnje.
-
Sogan
Ovo pitanje bi trebalo uputiti Hanki, ona je prva uzviknula: "Nedimeeee sta nam ovo rade!?!" 
Inace, mislim da sarajlije mahom projektuju svoje sopstveno nezadovoljstvo na dosljake, bio bi to slucaj bez obzira sa kojeg dijela planete ovi dolazili
Inace, mislim da sarajlije mahom projektuju svoje sopstveno nezadovoljstvo na dosljake, bio bi to slucaj bez obzira sa kojeg dijela planete ovi dolazili
-
Šandor
Prije svega, da je zemlja oslobođena ne bi ovoliki broj Bošnjaka nagrnuo u Sarajevo. Vratili bi se ljudi tamo gdje im je (vjerovao ili ne) najljepše.
A ponuda bi bila zaista ogromna. Međutim, potražnja bi bila znatno manja što bi onemogućilo ponuđače da dižu cijene. Možda bi čak i danas mnogi stanovi zjapili prazni što bi podsjećalo na proljeće '92. I to ne samo u Sarajevu nego i u drugim gradovima u BiH.
Ovo o čemu govorim nema veze sa Zagrebom, Beogradom i Čačkom ali ima veze sa poentom tvoje teme.
A ponuda bi bila zaista ogromna. Međutim, potražnja bi bila znatno manja što bi onemogućilo ponuđače da dižu cijene. Možda bi čak i danas mnogi stanovi zjapili prazni što bi podsjećalo na proljeće '92. I to ne samo u Sarajevu nego i u drugim gradovima u BiH.
Ovo o čemu govorim nema veze sa Zagrebom, Beogradom i Čačkom ali ima veze sa poentom tvoje teme.
Last edited by Šandor on 09/06/2007 00:32, edited 1 time in total.
-
Danko_Bananko
I to, i toMinnela wrote:ko ste vi? vehabije?Danko_Bananko wrote:Ma ko sta pita Sarajlije![]()
We Rulez
- cHupjahalic@
#13 Re: Došlje
anketa ti se ne poklapa sa ovim gore tekstom.hemac wrote:Šta rođenim Sarajlijama najviše smeta kod Sandžaklija, ljudi iz Istočne Bosne i ostatka naroda koji su stanovnici Sarajeva od skora??
imal` kakav jeftin stan u saraj`vu da kupim?
-
Majstorinho
Sandje imaju,pare,vozaju dobra auta,vodaju dobre trebice. 
-
LjepoticaiZvjer
kao rodjena sarajka mogu reci da mi se citava anketa gadi kao i oni koji su glasali na njoj (za koga god da su glasali).
ovo je nacizam u najizvornijem obliku.
ovo je nacizam u najizvornijem obliku.