Dosli jesti a dobili po glavi

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

klixober

#51 Re: Dosli jesti a dobili po glavi

Post by klixober »

neprilagodjena wrote:Pa kad su bili pijani nije ih sam mogao srediti nego odma pozvao i pojacanje :roll: :roll:

Nema to nista sa pijanstvom i zezanjem nego sa vjerom,to je jedini razlog sto su oni prebijeni.

Stvarno neki gad od covjeka.
Od huskackih medija koji plasiraju lazi s ciljem sirenja mrznje,su mi gori samo oni koji prihvataju njihove lazi kao istinite i takve ih sire dalje.
neprilagodjena

#52 Re: Dosli jesti a dobili po glavi

Post by neprilagodjena »

Fala komeba.bas fino od tebe :thumbup:
klixober

#53 Re: Dosli jesti a dobili po glavi

Post by klixober »

Nema na cemu.Nadam se da ces sljedeci put razmisliti kad nesto objave Havaz i Glas Dodika.
hadzun

#54 Re: Dosli jesti a dobili po glavi

Post by hadzun »

bitno je da je istina izašla na vidjelo, samo nekad zna skupo koštat dok se prava verzija sazna.
avaz još jednom dokazuje svoju (ne)profesionalnost i dabogda na zelenu granu da se ovako može...

istini za ljubav, ni SA-X vam nije puno bolji, i ovde ima demokratije isto ko i sjevernoj koreji
neprilagodjena

#55 Re: Dosli jesti a dobili po glavi

Post by neprilagodjena »

Ja Avaz ne citam,a najvaznije je da je istina izasla na vidjelo.

Obecavam da iduci put necu reagovati dok istina ne izadje na vidjelo :-D :-D
elSaik

#56 Re: Dosli jesti a dobili po glavi

Post by elSaik »

Ma to su otac i braća prodavačice. 100%. :mrgreen: :skoljka:
Troll_Happens

#57 Re: Dosli jesti a dobili po glavi

Post by Troll_Happens »

Ma nek su dobili sto su zasluzili.. ali je zalosno sto mediji tako to hajd da kazem huskacki sa naslovima iznose...

nit imaju kakve cinjenice nista samo izbaci naslov i pricu pa ne mora ni pola od toga biti tacno. I onda se bespotrebne tenzije dizu i dolazi do ugrozenosti pojedinih... sto opet dovodi do zatezanja u politickim odlukama.. ko lancana reakcija... :x .
aerosa

#58 Re: Dosli jesti a dobili po glavi

Post by aerosa »

Hm, već smo imali priliku u bliskoj budućnosti vidjeti kako to mediji rade (čitaj:Lištica)...
Ko prvi da svoju informaciju to po nekakvom defaultu dobar dio konzumenata tih informacija i prihvata zdravo za gotovo, a sa obzirom na urođenu balkansku tvrdoglavost slabo ko posle promijeni mišljenje slušajući i drugu stranu...
koliko god kukali na slobode medija u nekim prilikama ih toliko odvratno koriste da mi se čini da je jedini način uvesti žestoke kazne i sankcije onima koji šire neprovjerene , a boga mi i zatvorske kazne onima koji zlonamjerno koriste svoju slobodu da namjenski naškode drugom dajući lažne informacije ili ako izazovu nacionalnu ili bilo koju drugu mržnju...
Last edited by aerosa on 22/10/2009 16:45, edited 2 times in total.
Haris.ba

#59 Re: Dosli jesti a dobili po glavi

Post by Haris.ba »

Hajmo kladionica. Koje su vjerovatnoce da u Glasu srpske bude napisana prica vlasnika pekare i prikazane slike sa nadzorne kamere? Cuj pjani Srbi maltretiraju pekara Albanca.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#60 Re: Dosli jesti a dobili po glavi

Post by PipiDugaDevetka »

perajic wrote:Nekako mi se cini kao da ovo nije slucajno sto se u zadnje vrijeme plasira u medijima.
Prvo "sarajevski huligani" napadaju i ruse siroki, pa sada tuku "neduznu srpsku omladinu" u po' Sarajeva... Kako da zivimo sa Bosnjacima kad nas nevine napadaju? Ovdje nema suzivota, trebaju tri drzavice, pa svako u svoj tor...

Samo sto su se malo preracunali, pa zaboravili na kamere i fotoaparate ;)
Alajčauš @perajić U SRIDU!
Ni slučajno se ovo ne dešava slučajno!
Post Reply