Od huskackih medija koji plasiraju lazi s ciljem sirenja mrznje,su mi gori samo oni koji prihvataju njihove lazi kao istinite i takve ih sire dalje.neprilagodjena wrote:Pa kad su bili pijani nije ih sam mogao srediti nego odma pozvao i pojacanje![]()
![]()
Nema to nista sa pijanstvom i zezanjem nego sa vjerom,to je jedini razlog sto su oni prebijeni.
Stvarno neki gad od covjeka.
Dosli jesti a dobili po glavi
-
klixober
#51 Re: Dosli jesti a dobili po glavi
- neprilagodjena
#52 Re: Dosli jesti a dobili po glavi
Fala komeba.bas fino od tebe 
-
klixober
#53 Re: Dosli jesti a dobili po glavi
Nema na cemu.Nadam se da ces sljedeci put razmisliti kad nesto objave Havaz i Glas Dodika.
-
hadzun
#54 Re: Dosli jesti a dobili po glavi
bitno je da je istina izašla na vidjelo, samo nekad zna skupo koštat dok se prava verzija sazna.
avaz još jednom dokazuje svoju (ne)profesionalnost i dabogda na zelenu granu da se ovako može...
istini za ljubav, ni SA-X vam nije puno bolji, i ovde ima demokratije isto ko i sjevernoj koreji
avaz još jednom dokazuje svoju (ne)profesionalnost i dabogda na zelenu granu da se ovako može...
istini za ljubav, ni SA-X vam nije puno bolji, i ovde ima demokratije isto ko i sjevernoj koreji
- neprilagodjena
#55 Re: Dosli jesti a dobili po glavi
Ja Avaz ne citam,a najvaznije je da je istina izasla na vidjelo.
Obecavam da iduci put necu reagovati dok istina ne izadje na vidjelo

Obecavam da iduci put necu reagovati dok istina ne izadje na vidjelo
-
elSaik
#56 Re: Dosli jesti a dobili po glavi
Ma to su otac i braća prodavačice. 100%.

- Troll_Happens
#57 Re: Dosli jesti a dobili po glavi
Ma nek su dobili sto su zasluzili.. ali je zalosno sto mediji tako to hajd da kazem huskacki sa naslovima iznose...
nit imaju kakve cinjenice nista samo izbaci naslov i pricu pa ne mora ni pola od toga biti tacno. I onda se bespotrebne tenzije dizu i dolazi do ugrozenosti pojedinih... sto opet dovodi do zatezanja u politickim odlukama.. ko lancana reakcija...
.
nit imaju kakve cinjenice nista samo izbaci naslov i pricu pa ne mora ni pola od toga biti tacno. I onda se bespotrebne tenzije dizu i dolazi do ugrozenosti pojedinih... sto opet dovodi do zatezanja u politickim odlukama.. ko lancana reakcija...
- aerosa
#58 Re: Dosli jesti a dobili po glavi
Hm, već smo imali priliku u bliskoj budućnosti vidjeti kako to mediji rade (čitaj:Lištica)...
Ko prvi da svoju informaciju to po nekakvom defaultu dobar dio konzumenata tih informacija i prihvata zdravo za gotovo, a sa obzirom na urođenu balkansku tvrdoglavost slabo ko posle promijeni mišljenje slušajući i drugu stranu...
koliko god kukali na slobode medija u nekim prilikama ih toliko odvratno koriste da mi se čini da je jedini način uvesti žestoke kazne i sankcije onima koji šire neprovjerene , a boga mi i zatvorske kazne onima koji zlonamjerno koriste svoju slobodu da namjenski naškode drugom dajući lažne informacije ili ako izazovu nacionalnu ili bilo koju drugu mržnju...
Ko prvi da svoju informaciju to po nekakvom defaultu dobar dio konzumenata tih informacija i prihvata zdravo za gotovo, a sa obzirom na urođenu balkansku tvrdoglavost slabo ko posle promijeni mišljenje slušajući i drugu stranu...
koliko god kukali na slobode medija u nekim prilikama ih toliko odvratno koriste da mi se čini da je jedini način uvesti žestoke kazne i sankcije onima koji šire neprovjerene , a boga mi i zatvorske kazne onima koji zlonamjerno koriste svoju slobodu da namjenski naškode drugom dajući lažne informacije ili ako izazovu nacionalnu ili bilo koju drugu mržnju...
Last edited by aerosa on 22/10/2009 16:45, edited 2 times in total.
- Haris.ba
#59 Re: Dosli jesti a dobili po glavi
Hajmo kladionica. Koje su vjerovatnoce da u Glasu srpske bude napisana prica vlasnika pekare i prikazane slike sa nadzorne kamere? Cuj pjani Srbi maltretiraju pekara Albanca.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#60 Re: Dosli jesti a dobili po glavi
Alajčauš @perajić U SRIDU!perajic wrote:Nekako mi se cini kao da ovo nije slucajno sto se u zadnje vrijeme plasira u medijima.
Prvo "sarajevski huligani" napadaju i ruse siroki, pa sada tuku "neduznu srpsku omladinu" u po' Sarajeva... Kako da zivimo sa Bosnjacima kad nas nevine napadaju? Ovdje nema suzivota, trebaju tri drzavice, pa svako u svoj tor...
Samo sto su se malo preracunali, pa zaboravili na kamere i fotoaparate
Ni slučajno se ovo ne dešava slučajno!