Nakon 13 godina nova sezona i nove epizode
Moderator: _BataZiv_0809

pa tako nekako_BataZiv_0809 wrote:Nisam ni stare sve pregledo, samo prvu sezonu.
Do koje sezone glumi Duhovni?
Kazu prve 4 sezone da valjaju i da je to to
Znaci preporucujes da pogledam zakljucno sa 4 sezonom?Black swan wrote:valja 8 sezona
i dio devete
s tim da je odron krenuo već negdje od 5
ali se drži dobro...
mitologija mi je sranje... dakle sve one urote, kloniranja supervojnici su toliko zapetljali da nije više bilo smisla
ali one jednotjedne su super...
završetak je katastrofa ništa gore nisam vidio
_BataZiv_0809 wrote:Znaci preporucujes da pogledam zakljucno sa 4 sezonom?Black swan wrote:valja 8 sezona
i dio devete
s tim da je odron krenuo već negdje od 5
ali se drži dobro...
mitologija mi je sranje... dakle sve one urote, kloniranja supervojnici su toliko zapetljali da nije više bilo smisla
ali one jednotjedne su super...
završetak je katastrofa ništa gore nisam vidio
fox 26.01. u 10 naveče, iliti 22h_BataZiv_0809 wrote:Haj obligatorno cu pogledati drugu i trecu sezonu, a ovo ostalo kako stignem.
Ko prikazuje nove epizode, koja televizija?
starkeljo trcis li joss,.Black swan wrote:kako se vidi da je bata mlad
ne zna što je dosje x predstavljao recimo 1997 ili 1998
to se s nastavnicima i profama pričalo na kemiji i ostalim predmetima o znanosti iza dosjea x
čuj koji kanal
fux mulderna NBC
![]()
![]()
Da, sjecam se da su isli ponedjeljkom na tv bih, ali tad sam bio premlad da ih skontam (3.osnovne)Black swan wrote:kako se vidi da je bata mlad
to se s nastavnicima i profama pričalo na kemiji i ostalim predmetima o znanosti iza dosjea x
čuj koji kanal
fux mulderna NBC
![]()
![]()
hrt 2 u 20h( mescini cetvrtak il subota)_BataZiv_0809 wrote:Da, sjecam se da su isli ponedjeljkom na tv bih, ali tad sam bio premlad da ih skontam (3.osnovne)Black swan wrote:kako se vidi da je bata mlad
čuj koji kanal
fux mulderna NBC
![]()
![]()

nisi ništa propustioSkream wrote:
pa tako nekako
ja sam podavno to sve pogledo, osim ovih gdje glumi T 1000
ništa se ne sjećam
ma jeste...ima ona epizoda all things ako se ne varam imaju i sina vilijama kojeg je dala na usvajanje...poljubili su se u epizodi milenijumkaranana wrote:jel nju moulder opalio?
kao da se sjecam da je nesto bilo.