po onom smijesnom odijeluskupljac_zeljeza wrote:Ova tema je više potrošena pa prije nego pređem na ovu o Čevljanovićima, koliko god se vi hejteri trudili jedno morate priznati da Bosna ne bi imala šmek kakav ima bez Dine. Između svašta nešto i on je po čemu je Bosna prepoznatljiva u regionu.das auto wrote:Kada Mujo iz cetnckog logora Omarska i Manjaca ili okupirane Janje i Bijeljine preko Crvenog kriza zavrsi u Svedskoj on je pobjegao. A kada Dino razguli iz opkoljenog ali slobodnog i neokupiranog Sarajeva on je otisao na Euro song i vratio se poslije rata. Izgubio pamcenje pa nije put za nazad.A bio je u bolnici jadnik. Dajte ljudi prestanite vrijedjati ljudsku intieligenciju.
i Davorin je bio na Euro songu u irskoj i vratio se za par dana.Hrvatski carnik ih jebavao do maximuma a Davorin nije htio pokazati hrtsku putovnicu nego se solidarisao sa ostalom ekipom koja je imala bosanske pasose. To je pricao Kemal Monteno a ja mislim da Ismeta Dervoz takodje bila tu. To je COVJEK I GROMADA da zaplaces a oni meni Dino. Ma daj bolan
Neka vise nikad ne zapjeva,, gdje sam bio ja kada je bilo najteze,, jer ni ja nikog ne pitam gdje je bio on. To nije pristojno.
I neka se ne stidi svojih pjesama o vinu i pijanstvu jer SDA je prolazna steta i kuga bas kao i smrdljivi Dodik a ljubav i Bosna su vjecni.
Zivio Rock N Roll i Blouse.U zdravlje. Ovdje jos pivu nisu zabranili