ja naslova ko da je doso sudnji dan a ne koncert sline merlina
Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
- Ljakan
#26 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Doso je i taj dan umro je partizan
- necko_hz
#27 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ne bi' vala ni da mi plati. 
-
dpjokala26
#28 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
moj hamo ce ponijeti pile i pite,mati mu vec upakovalaIt_is_a_Leclerc wrote:Ja ću ići.![]()
De mi recite, šta se otprilike može unijeti. Jel ko na utakmicama (samo mobitel i novčanik) ili neće moći ni to ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#29 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ima li ijedna tema a da Fahro nije paralelarazonoda wrote:_BataZiv_0809 wrote:Ma kakvi. Nista protiv, ali meni su njegovi koncerti smor.znam i ja isto --javi kad ovaj bude
https://youtu.be/ub7eDlTk3fg
- ho oponopono
#30 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Merlina vala ne ide ni u bunilu... 
-
razonoda
#31 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
_BataZiv_0809 wrote:Ima li ijedna tema a da Fahro nije paralelarazonoda wrote:_BataZiv_0809 wrote:Ma kakvi. Nista protiv, ali meni su njegovi koncerti smor.znam i ja isto --javi kad ovaj bude
https://youtu.be/ub7eDlTk3fg![]()
- BordoSarajevo
#32 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
.
Last edited by BordoSarajevo on 22/10/2017 23:10, edited 1 time in total.
- Mišo_Kovač
#33 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Neću ići, padam u anafilaktički šok kad čujem njegovu "muziku"... Jednostavno, not my cup of tea, što bi rekli... A da će napunit koševo do vrha, hoće 100%... 
- ExNihilo
#34 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ja samo čekam komentar druga Kemala Malovčića. On je stručnjak za ovu temu. 
- sunceKOtepsija
#35 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
tvoj kap of ti su pjesme na engleskom?Mišo_Kovač wrote:Neću ići, padam u anafilaktički šok kad čujem njegovu "muziku"... Jednostavno, not my cup of tea, što bi rekli... A da će napunit koševo do vrha, hoće 100%...
- It_is_a_Leclerc
#36 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Da. Vrhunac humora urbane raje. Ismijavanje Hame i pite.dpjokala26 wrote:moj hamo ce ponijeti pile i pite,mati mu vec upakovalaIt_is_a_Leclerc wrote:Ja ću ići.![]()
De mi recite, šta se otprilike može unijeti. Jel ko na utakmicama (samo mobitel i novčanik) ili neće moći ni to ?
Grohotom. grohotom.
- azurna_obala
#37 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
bumerangss wrote:Ni ja ne idem! Ne idem jer, iskreno, ne volim ni Dinu ni njegove pjesme ni njegov gay glas![]()
Mislim da nece biti vise od 20 do 30 hiljada ljudi jer i Dinina karijera je na zalasku... i moram reci da je vecini koje ja znam taj tip postao antipatican, dvolican... sa svojim hadjijanjem, glumom... jednostavno je prepotentan a takve tipove sarajlije ne vole. Zato mislim da ce 95% prisutnih biti izvan Sarajeva. Odavno je on prestao biti sarajevska raja!
Bujrum, dodjite u sto vecem broju u nas Šeher. Iz ekonomskih razloga govorim jer ce te nam donijeti vise hiljada maraka![]()
Profitirat ce i cevabdjije i taxisti i gras i košpicari...samo zaobidjite sarajevo-taxi jer ce vas opaliti po usima pa ako mislite koristiti taxi onda zovite privatnike kao sto su crveni, zuti, paja, samir i emir taxi...
Moja preporuka za cevape je Specijal na carsiji, ne znam tacnu adresu ali kad krenete od principovog, pardon Latinske cuprijeprema onoj apoteci pa jos tamo prema Begovoj dzamiji pa 20ak metara prije ulaza u Begove hale
e tu je
sarajevska raja...
joj što ne mogu ovog hvalisanja....ko su sarajlije pa imaju tu čast da vedre i oblače...i biraju ko je ta ''sarajevska raja''
kompleksi su čudo
otkrivaju ono odvratno u ljudima.
- DaysleepeR
#38 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
niti idem ja niti iko iz moje šire raje
- insomnia78
#39 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Vidi mog IdrizaCapajebo wrote:1. Bolje idi tramvajem, nema ti 30 metara od autobuske do tramvajske (uzimas Liniju br.1), ili prosetas 150m do Masinske skole i tu udjes u tramvaj.
Ako bas hoces taxi, jedno 3,5KM.
2. Ferhatovic![]()
3. Bice cevabdzija 100%, imas i Dundee kod parkinga stadiona
4. Ako ti je da bas zasladis, a ne da budes rado vidjen, idi kod Sebilja, mescini da se zove Cream Shop, 2 ulice od ferhadije, a cosku kod sebilja, kod onog prolaza
Gospo'če
-
detroit-mercy
#40 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ja kad vidim ono "sarajevska raja", ospem se pa po tri dana ne mogu sebi doci. Obicno se iza "sarajevska raja" kriju svi oni koji su u principu niko i nista ali im kao moralna statisfakcija dodje to samouclanjenje u "sarajevsku raju"azurna_obala wrote:bumerangss wrote:Ni ja ne idem! Ne idem jer, iskreno, ne volim ni Dinu ni njegove pjesme ni njegov gay glas![]()
Mislim da nece biti vise od 20 do 30 hiljada ljudi jer i Dinina karijera je na zalasku... i moram reci da je vecini koje ja znam taj tip postao antipatican, dvolican... sa svojim hadjijanjem, glumom... jednostavno je prepotentan a takve tipove sarajlije ne vole. Zato mislim da ce 95% prisutnih biti izvan Sarajeva. Odavno je on prestao biti sarajevska raja!
Bujrum, dodjite u sto vecem broju u nas Šeher. Iz ekonomskih razloga govorim jer ce te nam donijeti vise hiljada maraka![]()
Profitirat ce i cevabdjije i taxisti i gras i košpicari...samo zaobidjite sarajevo-taxi jer ce vas opaliti po usima pa ako mislite koristiti taxi onda zovite privatnike kao sto su crveni, zuti, paja, samir i emir taxi...
Moja preporuka za cevape je Specijal na carsiji, ne znam tacnu adresu ali kad krenete od principovog, pardon Latinske cuprijeprema onoj apoteci pa jos tamo prema Begovoj dzamiji pa 20ak metara prije ulaza u Begove hale
e tu je
sarajevska raja...![]()
![]()
joj što ne mogu ovog hvalisanja....ko su sarajlije pa imaju tu čast da vedre i oblače...i biraju ko je ta ''sarajevska raja''
kompleksi su čudo![]()
otkrivaju ono odvratno u ljudima.
-
dpjokala26
#41 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
dijaspora je dobro obavjestena.It_is_a_Leclerc wrote:Da. Vrhunac humora urbane raje. Ismijavanje Hame i pite.dpjokala26 wrote:moj hamo ce ponijeti pile i pite,mati mu vec upakovalaIt_is_a_Leclerc wrote:Ja ću ići.![]()
Grohotom. grohotom.
-
detroit-mercy
#42 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Je' i tvoja raja 'sarajevska raja"DaysleepeR wrote:niti idem ja niti iko iz moje šire raje
- Tesla10
#43 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Nažalost ne idem
. Al' želim Dini sve najbolje na koncertu
.
- Mišo_Kovač
#44 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
JoksunceKOtepsija wrote:tvoj kap of ti su pjesme na engleskom?Mišo_Kovač wrote:Neću ići, padam u anafilaktički šok kad čujem njegovu "muziku"... Jednostavno, not my cup of tea, što bi rekli... A da će napunit koševo do vrha, hoće 100%...
-
sumirprimus
#45 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Nije mi usput.... 
Sve sam ih ispostovo,uzivo je uzivo,al ja sam zaspo na van gogu, hladno pivo smornije od divljihu jagoda,a tek agonije na severini,coli,merlinu,doduse rizo ruza ispred merkatora mi je bio u top tri svih vremena po loshini....
Sve sam ih ispostovo,uzivo je uzivo,al ja sam zaspo na van gogu, hladno pivo smornije od divljihu jagoda,a tek agonije na severini,coli,merlinu,doduse rizo ruza ispred merkatora mi je bio u top tri svih vremena po loshini....
-
razonoda
#46 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Treba iskoristiti priliku i otici na koncert. Ne zbog Merlina, nego zbog sebe.
------------
Muzika diže iz mrtvila i depresije, ne da čovjeku da se prepušta očaju.
Plači, ali radi; tuguj, ali se bori; žali, ali se nadaj. Čeka te tvoj život koji samo ti možeš da živiš." Ona čoveka ohrabruje, otima ga od samouništenja, ukazuje mu na smisao života, ona ga usmjerava da živi srećno i ispunjeno.
------------
Muzika diže iz mrtvila i depresije, ne da čovjeku da se prepušta očaju.
Plači, ali radi; tuguj, ali se bori; žali, ali se nadaj. Čeka te tvoj život koji samo ti možeš da živiš." Ona čoveka ohrabruje, otima ga od samouništenja, ukazuje mu na smisao života, ona ga usmjerava da živi srećno i ispunjeno.
- DaysleepeR
#47 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
ja raju tako ne dijelim, nisam ja malograđanindetroit-mercy wrote:Je' i tvoja raja 'sarajevska raja"DaysleepeR wrote:niti idem ja niti iko iz moje šire raje?
s druge strane Dino je školski primjer "sarajlijice" onako krhak, nježan, šuška, frflja a pametuje, pihtijaš, minderaš, nikom se ne bi zamjerio
- Pryda
#48 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
+1JanuaryJones wrote:+1 ne idem...od uže i šire familije, mlađe, ne znam da iko ide. Lijep provod.
Tu bi da dodam i prijatelje, evo cak ni na fbu ne spamaju da ce ici. Nazalost bit cu prisiljen da slusam ako ne izadjem kuda..
- Tesla10
#49 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Kod nas ti sve mogu oprostiti, ali uspjeh nikada.
- sunceKOtepsija
#50 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
cini mi se da dino nekad zeli da da malo filozofske odgovore, neko razmisljanje zivotno?