moRebhnapoleon1 wrote:
Mozemo se naci i u cevljanovicima, znak prepoznavanja drugacija lobanja.
Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
- spreca
#176 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
- bleee_sa
#177 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Šizi Beograd, šizi Novi Sad, Tuzla, Sombor, Zagreb, Titograd, cijela Juga jedna avlija...
- bleee_sa
#178 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Pa kaže:
Srbi, Bosanci, crnci i Albanci nikad u mom gradu nisu bili stranci, ma šta se to sa tobom dešava !?
Srbi, Bosanci, crnci i Albanci nikad u mom gradu nisu bili stranci, ma šta se to sa tobom dešava !?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#179 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
zbog ove bih ponio i češalj na stadion
- bleee_sa
#180 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Evo i dečko iz Jagomira došao da prišije svoj doprinos temi. 
-
leo karan
#181 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Objektivno gledajuci Dino Merlin je ostao jedini nas pojevac koji svoj posao radi profesionalno. To sto ga mi neki ovdje ne volimo to ne znaci da on nije popularan. Ja sam se licno iznenadio kad sam vidio koliko je ljudi doslo i Hrvatske i Srbije ovih dana u Sarajevo zbog koncerta. Znaju ljudi koji iznajmlju apartmane.
On je profesionalac, izdaje albume, snima spotove, pravi koncerte, ima fanove...kao sto se to radi u ovoj branši na zapadu.
Nije ko ostali nasi muzicari, otvorio kafanu, i pjeva po kasabama kad zafali para.
Koliko god mi isao na zivce svojim mudrovanjem, mora mu se priznat radi "svjetski" posao i to treba respektovat.
I ne, ne idem na koncert, al mozda mi je malo i krivo jer mislim da ce biti super i na nivou.
On je profesionalac, izdaje albume, snima spotove, pravi koncerte, ima fanove...kao sto se to radi u ovoj branši na zapadu.
Nije ko ostali nasi muzicari, otvorio kafanu, i pjeva po kasabama kad zafali para.
Koliko god mi isao na zivce svojim mudrovanjem, mora mu se priznat radi "svjetski" posao i to treba respektovat.
I ne, ne idem na koncert, al mozda mi je malo i krivo jer mislim da ce biti super i na nivou.
-
be highirly
#182 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
be highirly wrote:ne idem, prijatelj me zamolio da pitam ako koga interesuju dvije karte , fan pit, neka se javi, hvala
da ponovim, drug nije u mogucnosti da ode I prodaje karte po istoj cijeni po kojoj je platio, pozz
-
Niemand
#183 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
..mi dobro znamo kako je to kad pristojni ljudi glave okrecu.. reci sta nas boli, onako iskreno, ovo je pozarno tlo na kojem isto zlo dobro zaklanja, samo je jedna iskra dovoljna ili da plane sve ili da sve obasja..
..sakrit cemo seeee od demokratije, od svih tih boraca za ljudska pravaaaaaaaaaaaa, od drzava, pobjeci cemo od apatijeeeeeeee..
..sakrit cemo seeee od demokratije, od svih tih boraca za ljudska pravaaaaaaaaaaaa, od drzava, pobjeci cemo od apatijeeeeeeee..
- bleee_sa
#184 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Kažu biće hutba prije koncerta. 
-
Niemand
#185 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Poslije koncerta, a prije sabaha, pa cemo dzematile. Pogresno si shvatio.bleee_sa wrote:Kažu biće hutba prije koncerta.
- bleee_sa
#186 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Moguće, ubi ova vrućina. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#187 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Bit će boba za vrijeme koncerta zatobleee_sa wrote:Kažu biće hutba prije koncerta.
- bleee_sa
#188 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Mevludskih?Velkoski wrote:Bit će boba za vrijeme koncerta zatobleee_sa wrote:Kažu biće hutba prije koncerta.
- cenecimoveocino
#189 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Jel' Sarajv'0 gdje je nekaad bilo 
-
Niemand
#190 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
A ti nes biti tu. Tuzno. Sta ces.Velkoski wrote:
Bit će boba za vrijeme koncerta zato
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#191 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
aha, znaš kako vozajubleee_sa wrote:Mevludskih?Velkoski wrote:Bit će boba za vrijeme koncerta zatobleee_sa wrote:Kažu biće hutba prije koncerta.
ne bi' mijenj'o zadnjih pet dana za 10 Merlinovih koncerAtaNiemand wrote:A ti nes biti tu. Tuzno. Sta ces.Velkoski wrote:
Bit će boba za vrijeme koncerta zato
- bleee_sa
#192 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Vozi me na Pale preko ledinaa, tamo živi tamo živi moja jedinaaa 
-
Niemand
#193 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Cula sam bas da si iso preko granice po neku drogu, nesta. 
- bleee_sa
#194 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
#samokažem
#samoovo
#samoono
#samoovo
#samoono
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#195 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
ONA DOBRO ZNAAAAAAA; ZVAĆEŠ ME KAD BUDEŠ SAMMMbleee_sa wrote:Vozi me na Pale preko ledinaa, tamo živi tamo živi moja jedinaaa
-
Paul F.
#196 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Meni je o Aliji najbolja prva verzija. 93ća godina, stisnuti između HVO i VRS. Risto Đogo na srpskoj televiziji se sprda kako je Aliji ostala samo avlija. Grafiti kod nas: potpiši Alija, nek je ko avlija. I čovjek napravi ovakvu pjesmu. Pa ovo je vrhunsko. Nema ništa iznad.
- bleee_sa
#197 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
U TVOME TELEFONUUUUU MOGAAA IMENAAA NEMAAAAAVelkoski wrote:ONA DOBRO ZNAAAAAAA; ZVAĆEŠ ME KAD BUDEŠ SAMMMbleee_sa wrote:Vozi me na Pale preko ledinaa, tamo živi tamo živi moja jedinaaa
-
dezurni_ucenik
#198 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Paul F. wrote:Meni je o Aliji najbolja prva verzija. 93ća godina, stisnuti između HVO i VRS. Risto Đogo na srpskoj televiziji se sprda kako je Aliji ostala samo avlija. Grafiti kod nas: potpiši Alija, nek je ko avlija. I čovjek napravi ovakvu pjesmu. Pa ovo je vrhunsko. Nema ništa iznad.
To je bilo kad je isfuro Alija Sirotanovic. Doslo vrijeme novim prilagodjavanjima.
Uostalom, danas bas uzivamo u blagodatima koje nam je glavni "junak" pjesme ostavio u amanet.
- bleee_sa
#199 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ustat' pa spomenut' rahmetli predsjednika. 
- Moamer
#200 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
dale cooper wrote:Ako bi ko od ovih što idu bio ljubazan pa da Dini prenese:
PLATI POREZ PIČKO