NeJma._BataZiv_0809 wrote:
Mozda neka ima scerku za tebe.
Dosadni gosti
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#76 Re: Dosadni gosti
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#77 Re: Dosadni gosti
Unuku?Jimmy McNulty wrote:NeJma._BataZiv_0809 wrote:
Mozda neka ima scerku za tebe.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#78 Re: Dosadni gosti
Nope._BataZiv_0809 wrote: Unuku?
- Bloo
- Globalna šefica
#79 Re: Dosadni gosti
Medicinsku sestru sa palijativne njege?Jimmy McNulty wrote:Nope._BataZiv_0809 wrote: Unuku?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#80 Re: Dosadni gosti
Nećemo spamat sad ljudi 
- dječak sa šibicama
#81 Re: Dosadni gosti
Ja kad imam nezeljene goste, pretvaram se da me nema kuci, ne odgovaram na interfon a srecom imamo kameru dole pa vidim ko zvoni.
-
moonca
#82 Re: Dosadni gosti
Zejnep wrote:Bogam je moj prijatelj tako otjero komšinicu koja je ulazila bez kucanja. Sačeko je go nasred sobe. Nikad više ni nepozvana nije došla
Bas se pitam , svi nabavili blindirana skupa vrata a ne zakljucavaju.
- Zejnep
#83 Re: Dosadni gosti
To je bilo u ratu. Nije bilo blindiranih vratamoonca wrote:Zejnep wrote:Bogam je moj prijatelj tako otjero komšinicu koja je ulazila bez kucanja. Sačeko je go nasred sobe. Nikad više ni nepozvana nije došlaI juuuu komsija ,hajte molim vas
![]()
![]()
- Anestezija
#84 Re: Dosadni gosti
meni se moraju narucit i cekat k'o na CT ,dođi popij kafu budi po sata i kupi kablove,sta mi imas pricat cije je dijete glavato,samo rajice oštro i u kost 
- dječak sa šibicama
#85 Re: Dosadni gosti
Moj komsija istukao komsinicu nogom od kuhinjskog stola jer mu je precesto kucala na vrata.moonca wrote:Zejnep wrote:Bogam je moj prijatelj tako otjero komšinicu koja je ulazila bez kucanja. Sačeko je go nasred sobe. Nikad više ni nepozvana nije došlaI juuuu komsija ,hajte molim vas
![]()
![]()
Nije bila bas gost, vise dosadna sa primjedbama na njegovo ponasanje.
-
mali jomu
#86 Re: Dosadni gosti
Meni ko je god dosao i razgledao mi u kuci po coskovima nikad vise nije doso, niti ce ikad vise doci.....
A ovi bezvezni goti...... ma razligu, nista to, vozdraaaaa
A ovi bezvezni goti...... ma razligu, nista to, vozdraaaaa
-
moonca
#87 Re: Dosadni gosti
dječak sa šibicama wrote:Moj komsija istukao komsinicu nogom od kuhinjskog stola jer mu je precesto kucala na vrata.moonca wrote:Zejnep wrote:Bogam je moj prijatelj tako otjero komšinicu koja je ulazila bez kucanja. Sačeko je go nasred sobe. Nikad više ni nepozvana nije došlaI juuuu komsija ,hajte molim vas
![]()
![]()
Nije bila bas gost, vise dosadna sa primjedbama na njegovo ponasanje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#88 Re: Dosadni gosti
Uh kad bi se dzimi dofatio medicinske sestreBloo wrote:Medicinsku sestru sa palijativne njege?Jimmy McNulty wrote:Nope._BataZiv_0809 wrote: Unuku?
- spreca
#89 Re: Dosadni gosti
a mogao je i srednjom nogommoonca wrote:
![]()
![]()
cuj nogom od stola--nije se usudio skinuti go
- Ljakan
#90 Re: Dosadni gosti
Ja svojim plasiram pricu kako imam problema sa strujom u stanu i kad mi dosade samo iskljucim osigurace .Nece niko da sjedi u mraku pokupe se i odu.Sutradan kazem zvao majstora ne moze da ustanovi tacan kvar i da ce radit dok radi.Moras se pripremit za sljedeci dolazak,sta ces.
-
moonca
#91 Re: Dosadni gosti
spreca wrote:a mogao je i srednjom nogommoonca wrote:
![]()
![]()
cuj nogom od stola--nije se usudio skinuti go
![]()

- cendlerbing
#92 Re: Dosadni gosti
Konkretna osoba je mlada osoba mojih godina. Znam je cijeli zivot i mnogo je volim. Mimo zime iz tih razloga rijetko kad mi dolazi jer vise volimo izaci vani al zimi ovako od posla budem umorna, stignem kasno pa mi lakse reci haj kod mene a pravo da se sjetim ona sama kaze imal bujruma kod tebe. Meni stvarno kod nje malo sta smeta a i ovo je tek u zadnje vrijeme pocelo previrat. Kad cujem neka iskustva kontam da ovo nije tako strasno. Sad vam nije jasno kako tako bliskoj osobi ne mozes reci otvoreno neke stvari...a nisu svi iste osobe, to nije ta vrsta bliskosti rekla bih.
Kakvo je ono jos bilo pitanje...nije dijaspora, pa da jest, pa nek posjede, to mi je drugacije jer oni nece doci dvaput sedmicno po 6 sati. Ma koliko ja vidim, nekom to i nije problem al ja isplaniram svoje vrijeme cak i ako mi nije vrijeme spavat, a ako sam umorna ko pas i pospana na to, onda postajem nervozna
Ono sto sam probala, to je zijevanje, silovito trljanje ociju, spominjanje umora ili sutrasnjeg ranog ustajanja i u krajnjoj liniji - ustajanja, presvlacenja u pidzamu i pranja zuba. Nije trepnula. Sad je drugo sto njoj nije neugodno bit papak i pravit se lud na to sve a meni jest da kazem, pa vala sreco, vrijeme ti je ici lagano. Nemam pojma, ako se bude ponavljalo opet, valjda na bezobrazluk treba bezobrazlukom.
Nisam udata al naumpali su mi ti neki stariji, rodbinski gosti i momentalno sam se utjesila. Ovo je opet mlada osoba s kojom se ima sta pricat do nekog vakta a valja njih pretrpit
Nako kad skontam, ja bas ne volim goste
Mislim, volim ako sjede maksimalno tri sata. I kad se raspitaju jel meni ok dva ili tri. E takvi mi uvijek mogu dodji. Sta ja znam, meni su te granice normalne.
Cuj da vratim i ja da odem sjediti vazdan kod njih. Pa nemam ja vazdan da gubim na to bas
eto, kako ja na to gledam. 
Kakvo je ono jos bilo pitanje...nije dijaspora, pa da jest, pa nek posjede, to mi je drugacije jer oni nece doci dvaput sedmicno po 6 sati. Ma koliko ja vidim, nekom to i nije problem al ja isplaniram svoje vrijeme cak i ako mi nije vrijeme spavat, a ako sam umorna ko pas i pospana na to, onda postajem nervozna
Ono sto sam probala, to je zijevanje, silovito trljanje ociju, spominjanje umora ili sutrasnjeg ranog ustajanja i u krajnjoj liniji - ustajanja, presvlacenja u pidzamu i pranja zuba. Nije trepnula. Sad je drugo sto njoj nije neugodno bit papak i pravit se lud na to sve a meni jest da kazem, pa vala sreco, vrijeme ti je ici lagano. Nemam pojma, ako se bude ponavljalo opet, valjda na bezobrazluk treba bezobrazlukom.
Nisam udata al naumpali su mi ti neki stariji, rodbinski gosti i momentalno sam se utjesila. Ovo je opet mlada osoba s kojom se ima sta pricat do nekog vakta a valja njih pretrpit
Nako kad skontam, ja bas ne volim goste
Mislim, volim ako sjede maksimalno tri sata. I kad se raspitaju jel meni ok dva ili tri. E takvi mi uvijek mogu dodji. Sta ja znam, meni su te granice normalne.
Cuj da vratim i ja da odem sjediti vazdan kod njih. Pa nemam ja vazdan da gubim na to bas
- Dope_Man
#93 Re: Dosadni gosti
Cini mi se da je sa nama muskarcima ovo lakse. Kontamo kad se moze zapiti u noc, a kad treba ustati i otici. Pa i ako lik kod kojeg smo kaze da je fajront nema ljutnje. Na nasim prostorima zene su te kojima je ovo nemoguce prihvatiti (ne sve naravno vec one dezurne mahaluse) i nema nacina da im se lijepo nesto kaze.DearJohn wrote:Zezanje na straju, meni bila raja, roštiljali i gledali tekmu. Kasnije se zasjelo. Kad sam osjetio da je fajront reko im bez ikakvog uvijanja, momci žena će mi doć za po sata (bila kod punice) a s njom nećete da imate posla. Nasmijali se , skontali i razgulili. Nema ljutnje. I dan danas se fino družimo.
-
mali jomu
#94 Re: Dosadni gosti
Nema kod mene dosadnih gostiju, ja sam to sve rascero......
Uh, nidje kraja dok nisam skocio, hocete sad kurac izaci kroz vrata, iskacite svi kroz prozor...... hajmo idem da vidim letenje.
.... i to je to, ljepota.
Uh, nidje kraja dok nisam skocio, hocete sad kurac izaci kroz vrata, iskacite svi kroz prozor...... hajmo idem da vidim letenje.
.... i to je to, ljepota.
- dječak sa šibicama
#95 Re: Dosadni gosti
Treba uvijek imati snimak na USB-u, naravno USB ustekan u tv konstantno, na snimku neka voditeljka (platis Nikolini recimo) dramaticnim glasom upozorava gradjane da je poceo rat i da je uveden policijski sat od 22 sata do 6 ujutro.
Naravno, pustiti gostima prije 22 sata, inace si najebo.
Naravno, pustiti gostima prije 22 sata, inace si najebo.
-
moonca
#96 Re: Dosadni gosti
I mi smo 'neciji' gosti. Da li smo mi perfektni? -
-
mali jomu
#97 Re: Dosadni gosti
moonca wrote:![]()
Kakvi su tebi tvoji gosti, takav si i ti ko jaje jajetu nekom gost.
-
moonca
#98 Re: Dosadni gosti
Da kljucamo temu.mali jomu wrote:moonca wrote:![]()
Kakvi su tebi tvoji gosti, takav si i ti ko jaje jajetu nekom gost.
- Edin H.
#99 Re: Dosadni gosti
moonca wrote:![]()
Perfektan nego sta
Neki dan smo jaran i ja bili kod drugog jarana i njegove supruge u gostima i razduzili 60 piva
Nema ono umoran, gladan, imam drugih obaveza, nego odmah na izvrsenje plana i ispunjenje zadatka.
-
mali jomu
#100 Re: Dosadni gosti
Edin H. wrote:
Neki dan smo jaran i ja bili kod drugog jarana i njegove supruge u gostima i razduzili 60 piva![]()
Nema ono umoran, gladan, imam drugih obaveza, nego odmah na izvrsenje plana i ispunjenje zadatka.
Odmah pristupiti po namjeri izvrsenja bez odlaganja.