Dosadila mi ova predizborna kampanja...jedva cekam kraj
-
ding-dong
#1 Dosadila mi ova predizborna kampanja...jedva cekam kraj
Dosadni su mi i politicari i njihovi sljedbenici. Jedva cekam da se vise i ta glupost oko izbora i glasanja zavrsi...
-
Teufik iz Los Angelesa
haj do nedjelje pa ce se sklonit, i meni su na vrh penisa... 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Sve obavijesti iz MZ i plakate sam zgulio sa ulaza u zgradu. Natjerao čistačicu da žicom za suđe oriba ljepilo i ostatke papira. SDP-ovca sa lecima sam otjerao da ne bi iste ubacio u pošt. sandučiće. Neadresirane pošiljke-prekršaj Zakona o JRM. TV skoro da i ne uključujem, osim da pogledam Šarenu revoluciju i slično. Hebu me jedino radio-stanice, nema više normalne muzike, svaki čas reklame i kampanja za izbore.
- Abu FEED el-Castro
Svi se slazu po tom pitanju tako nemoj ni očekivat nikakve postove, sutnja znači odobrenje
I meni se strasno pocelo vrtiti od svega, a naročito od porazavajuce činjenice da od toga svega mi, tj. narod neće imati nikakve koristi, ni u najboljem mogućem slučaju...
I meni se strasno pocelo vrtiti od svega, a naročito od porazavajuce činjenice da od toga svega mi, tj. narod neće imati nikakve koristi, ni u najboljem mogućem slučaju...
-
_STOKA_OD_OKA
potpisujem, mada se nadam da ce biti nesto, ali ako bog da...cojek wrote:Svi se slazu po tom pitanju tako nemoj ni očekivat nikakve postove, sutnja znači odobrenje![]()
nada umire zadnja, kako govore latini
pozdrav
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Politika sa-x zakatančena izbornom tišinom, a nema još 07:00. Nije fer.