Ne prigovara tebi niko to sto si ti srbin, to nije tema emisjie. Porblem je tvoje bolesno pisanje na ovoj temi i to neki zovu trolanjesandokann wrote:Ja sam Srbin, a ne to što bi ti htio da ja budem.emigrazione wrote:Hoce li neko banovati ovog cetalja...
I kakav ban zbog nacionalne pripadnosti, jesil' zdrav?
Dos`o Nenad!
- zateznistub
#2251 Re: Dos`o Nenad!
- York Light 100`s
#2252 Re: Dos`o Nenad!
Opet gledaš stvari isto kao sa Neletom, nema veze šta je neko rekao ili uradio, ako je dobar umjetnik zašto da ne?sandokann wrote:Ma, šta Kusta zna šta je film
Ako je tako onda ti ne bi smetalo da ti Caco (da je živ) zasvira n rođendanu, svadbi ili nekoj slavi
-
mrAdil
#2253 Re: Dos`o Nenad!
Nije jedini, trolaju svi.zateznistub wrote:Ne prigovara tebi niko to sto si ti srbin, to nije tema emisjie. Porblem je tvoje bolesno pisanje na ovoj temi i to neki zovu trolanjesandokann wrote:Ja sam Srbin, a ne to što bi ti htio da ja budem.emigrazione wrote:Hoce li neko banovati ovog cetalja...
I kakav ban zbog nacionalne pripadnosti, jesil' zdrav?
Najgori su ovi koji objašnjavaju kako je Nele beznačajan, a iskapase na temi o Neletu.
-
sandokann
#2254 Re: Dos`o Nenad!
Ali, Kusta nije nikoga ubio.York Light 100`s wrote:Opet gledaš stvari isto kao sa Neletom, nema veze šta je neko rekao ili uradio, ako je dobar umjetnik zašto da ne?sandokann wrote:Ma, šta Kusta zna šta je film
Ako je tako onda ti ne bi smetalo da ti Caco (da je živ) zasvira n rođendanu, svadbi ili nekoj slavi
- York Light 100`s
#2255 Re: Dos`o Nenad!
Baš tako, iz ličnih potreba. Jer ako prestaješ podržavati Neleta ili Kusturicu onda i počinješ sumnjati u njihove izjave da to što čine smatraju pozitivno i sa razlogom, tada bi morao priznati da si lagao samog sebe i da su svi tvoji postupci bili jedna velika zabluda. Zato mnogi podržavaju ovu dvojicu do kraja bez obzira šta rekli ili uradiliJBT wrote:A ovi pojedinci koji pokusavaju ovdje opravdati lik i (ne)djelo navedenih to rade cisto iz licnih potreba. Ako im uspije oprati ovu dvojicu onda su oprali sebe. Veliko bi to olaksanje bilo, ali.... Sizifov je to posao. Nema tu nafake. Jedini nacin je da sami sebi priznaju gresku i da cisto zbog svoje savjesti pocnu ljudima ciniti dobro. Ali za to je poreban potencijal, tako da mislim da niko ovdje ne zivi u iluziji da ce se to dogoditi.
Nije bas tako lako prestati biti shupak, ako si vec shupak.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2256 Re: Dos`o Nenad!
Nije ni Šešelj nikog ubio, ni Milošević, ni Tuđman, ni mnogi novinari, ali je ponekad riječ i pero ubojitije od oružja. Nego, neću tebi da puno kontriram, posebice što te prozivaju za nacionalnost, a mi smo multietićnisandokann wrote:Ali, Kusta nije nikoga ubio.
Nego, eto, Nele, došo, prošo, ošo, reklamira knjigu, lažucka ništa novo.
- JBT
#2257 Re: Dos`o Nenad!
Ako mu se isplati, kad sve sabere i oduzme, onda bujrum (mislim na Pusku). Ambicije koje su vece od mogucnosti su opasne. Izgori covjek kao Ikar. Ali niko nikog ninasta ne tjera. Bice da je popusio pricu.Priprema se teren. Eno Enver Puška mu već sada liže dupe po medijima. Koliko je poznato Enver Puška želi raditi film o Caci a pomoće mu oko filma niko drugi nego Emir Kusturica. Eno Puška sada bali u medijima kako su ga neki prijatelji izbacili iz prijateljstva na Facebookuzbog Kusturice pa i on sada počeo srati kako mi nismo shvatili Kusturicu, kako je on ustvari samo pozitivne stvari dao Sarajevu i kako ga smatramo negativnom ličnošću samo zato što je on 92. neke stvari skontao prije nas i kakva je se politika tada vodila.
Zanimljivo "ko ne voli Dabić Rašu popušio..." i ruganje žrtvama Sarajeva kada je postavio onaj komentar oko crvenih stolica je razlog što je on neke stvari prije skontao, 20 godina prije nego ostali.
Ko zna, možda ćemo se i mi za 20 godina smijati Markalama i Srebrenici jer mi smo bar 20 svjetlosnih godina zaostali iza Puške i Kusturica.
Bojkotovati ovaj film Puške bez obzira kakve kritike dobio. Skontao valjda Puška da mu je karijera postala slična Neletovoj pa baca svoj obraz pod noge zbog saradnje sa masnim u nadi da će postati relevantan bar na nekom independent festivalu gdje su leteće vjenčanice i ćurke česta pojava u pobjedničkim filmovima. Fuj!
- York Light 100`s
#2258 Re: Dos`o Nenad!
Nije ni Risto Đogo.sandokann wrote:Ali, Kusta nije nikoga ubio.
- salik79
#2259 Re: Dos`o Nenad!
mrAdil wrote: Nije jedini, trolaju svi.
Najgori su ovi koji objašnjavaju kako je Nele beznačajan, a iskapase na temi o Neletu.
Nije bitan Nele, nego njegovi stavovi koji se svesrdno brane od strane latentnih cetalja, koji se, pak, pretstavljaju kao "partizani" (odnosno potpuno anacionalni tipovi, operisani od bilo kojeg oblika nacionalizma i fasizma), pa cak kao i bivsi borci ARBiH. Da nije toga davno bi ova tema bila na dnu foruma.
Last edited by salik79 on 21/02/2015 20:50, edited 2 times in total.
- zambaklija
#2260 Re: Dos`o Nenad!
mi iz budžaka nećemo gledatiYork Light 100`s wrote:Taman u pravo vrijeme, ako je jedna Neletova slika uspijela da ova tema dostigne 100 stranica zamislite tek šta će biti nakon jedne jednosatne emisijeCreasy wrote:I još jednom za one koji ne znaju, ne propustite sutra najgledaniju emisiju ove godine:
minimalno 200 stranica na ovoj temi nam ne gine
-
sandokann
#2261 Re: Dos`o Nenad!
Nije, bona, Kusta ni vlast, a ni funkciju imao.KatarinaKosaca wrote:Nije ni Šešelj nikog ubio, ni Milošević, ni Tuđman, ni mnogi novinari, ali je ponekad riječ i pero ubojitije od oružja. Nego, neću tebi da puno kontriram, posebice što te prozivaju za nacionalnost, a mi smo multietićnisandokann wrote:Ali, Kusta nije nikoga ubio.![]()
Nego, eto, Nele, došo, prošo, ošo, reklamira knjigu, lažucka ništa novo.
- York Light 100`s
#2262 Re: Dos`o Nenad!
Da malo ignorišemo temu (ja mislim da je dozvoljeno nakon 90 stranicaJBT wrote:Ako mu se isplati, kad sve sabere i oduzme, onda bujrum (mislim na Pusku). Ambicije koje su vece od mogucnosti su opasne. Izgori covjek kao Ikar. Ali niko nikog ninasta ne tjera. Bice da je popusio pricu.Priprema se teren. Eno Enver Puška mu već sada liže dupe po medijima. Koliko je poznato Enver Puška želi raditi film o Caci a pomoće mu oko filma niko drugi nego Emir Kusturica. Eno Puška sada bali u medijima kako su ga neki prijatelji izbacili iz prijateljstva na Facebookuzbog Kusturice pa i on sada počeo srati kako mi nismo shvatili Kusturicu, kako je on ustvari samo pozitivne stvari dao Sarajevu i kako ga smatramo negativnom ličnošću samo zato što je on 92. neke stvari skontao prije nas i kakva je se politika tada vodila.
Zanimljivo "ko ne voli Dabić Rašu popušio..." i ruganje žrtvama Sarajeva kada je postavio onaj komentar oko crvenih stolica je razlog što je on neke stvari prije skontao, 20 godina prije nego ostali.
Ko zna, možda ćemo se i mi za 20 godina smijati Markalama i Srebrenici jer mi smo bar 20 svjetlosnih godina zaostali iza Puške i Kusturica.
Bojkotovati ovaj film Puške bez obzira kakve kritike dobio. Skontao valjda Puška da mu je karijera postala slična Neletovoj pa baca svoj obraz pod noge zbog saradnje sa masnim u nadi da će postati relevantan bar na nekom independent festivalu gdje su leteće vjenčanice i ćurke česta pojava u pobjedničkim filmovima. Fuj!
Znači i ovaj film će biti tipična Kusturicina pro-srpska propaganda i zato sumnjam da će Puška imati ikakve koristi od ovoga.
Znamo svi da Caco nije bio nevinašce ali imam osjećaj da će film vući na "Alija je počeo rat tako što je hiljade Caci protjeralo 200.000 i poubijalo 900.000 Srba i ovaj film je priča samo o jednom od njih"
- zambaklija
#2263 Re: Dos`o Nenad!
de ne seri i pomiri se sa istinom i priznaj 3 miliona vlaha je pobijeno u sarajvu i to je ono humano na dole zaokruženo jer se za 1,5 miliona još nezna jesu li još u mošnjačkim kazamatama po perućici i grmeču to se još ispituje sa satelitimaYork Light 100`s wrote:JBT wrote: Znači i ovaj film će biti tipična Kusturicina pro-srpska propaganda i zato sumnjam da će Puška imati ikakve koristi od ovoga.
Znamo svi da Caco nije bio nevinašce ali imam osjećaj da će film vući na "Alija je počeo rat tako što je hiljade Caci protjeralo 200.000 i poubijalo 900.000 Srba i ovaj film je priča samo o jednom od njih"
- JBT
#2264 Re: Dos`o Nenad!
Ljudi, nije ovo tema o Nenadu kao personi. Ovo je tema o svima onima koji su se popeli na brda oko Sarajeva i koji su ga ubijali i ubijali svoje komsije i njihovu djecu. Vjerovali su u ideju velike Srbije, na tu kartu ulozili sve i zijanili. Sada bi da se nametnu opet u gradu, ali po njihovim uslovima, bez i trunke kajanja. Imaju losu savjest jer znaju da su se zajebali i znaju sta su uradili i da ih je cijeli svijet odbacio kao shupke i papke i da su ih na kraju bombardovali i njih i ideju koju su sljedili. ALi se boje ako priznaju da su se zajebali i ako se izvinu onda ce ih vazda neko lupati po glavi cim malo dignu glavu. Imju ljudi problema jer je doslo do smirivanja nacionalistickih strasti, jer se Srbija okrece prema EU i valja sada nekako izvuci guzicu sa broda koji tone, a koji se zove Dobricina ideja o velikoj Srbiji. Doslo vrijeme da se polize ono sto se popljuvalo.
Neka, ne bih ja njima otezavao. Bitno je da svako nadje svoje mjesto u BiH. Ali ne bih ni da se poraz te ideje pokusa prikazati kao pobjeda.
Zato neka i Nenada i Nemanje i njima slicnih. Neka se koprcaju. Neka se vade iz govana. Sami. Vise ce cijeniti olaksanje kada se iscupaju.
Neka, ne bih ja njima otezavao. Bitno je da svako nadje svoje mjesto u BiH. Ali ne bih ni da se poraz te ideje pokusa prikazati kao pobjeda.
Zato neka i Nenada i Nemanje i njima slicnih. Neka se koprcaju. Neka se vade iz govana. Sami. Vise ce cijeniti olaksanje kada se iscupaju.
- York Light 100`s
#2265 Re: Dos`o Nenad!
A budale kada su se penjali po brdima i šumama u namjeri da zauzmu glavni grad nisu mogli ni sanjati da će u tim brdima i šumama ostati živjeti 
-
sandokann
#2266 Re: Dos`o Nenad!
Kakva brda i šume? Beograd, jarane!York Light 100`s wrote:A budale kada su se penjali po brdima i šumama u namjeri da zauzmu glavni grad nisu mogli ni sanjati da će u tim brdima i šumama ostati živjeti
- Creasy
#2267 Re: Dos`o Nenad!
JohnnyS wrote:salik79 wrote:JohnnyS wrote:Napustio je objekt tajnim prolazom da izbjegne novinare, nije potvrdio medijske izmišljotine da ga rulja ide linčovati.
Izmišljanjem optužbi se gubi kredibilitet kritike pa onda ne treba izmišljati da je Nele pričao da ga masa hoće linčovati. Ima dovoljno stvari koje mu se mogu staviti na teret bez podmetanja izjava.
Ne postoji tajni prolaz. Zasto nije negirao navode medija, nego ih potencirao? I, konacno, zasto spominje zadnje stihove o "probijanju obruca"?! O kakvim obrucima je rijec?
Pa nije ih mogao ni potvrditi ni negirati jer nije vidio što se događa. Ne mogu vjerovati da se tema toliko okrenula pa da šupka moram braniti. Samo sam htio ukazati da nema potrebe da stavljamo Neletu izjave u usta jer izmišljanje ničemu ne doprinosi.
Sve si rekao, nema se šta dodati.
- Creasy
#2268 Re: Dos`o Nenad!
Pitam se kad će tebe banovati...emigrazione wrote:Hoce li neko banovati ovog cetalja...
- York Light 100`s
#2269 Re: Dos`o Nenad!
Onda su ona brda i šume oko Sarajeva gdje se čuju krikovi naseljeni Bošnjacima jer ste svi u Beogradu?sandokann wrote:Kakva brda i šume? Beograd, jarane!York Light 100`s wrote:A budale kada su se penjali po brdima i šumama u namjeri da zauzmu glavni grad nisu mogli ni sanjati da će u tim brdima i šumama ostati živjeti
Šta? Neki od vas koji su se penjali po brdima i šumama u namjeri da zauzmu glavni grad nakon neuspjeha se preselili u Beograd i to vama definicija etničkog čiščenja Srba u Sarajevu?
- salik79
#2270 Re: Dos`o Nenad!
sandokann wrote:Kakva brda i šume? Beograd, jarane!York Light 100`s wrote:A budale kada su se penjali po brdima i šumama u namjeri da zauzmu glavni grad nisu mogli ni sanjati da će u tim brdima i šumama ostati živjeti
Ooooooooooo, Svedjanineeee, Beograd jebote, Beograd sine, Begis, ako me razumes
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2271 Re: Dos`o Nenad!
sandokann wrote:Kakva brda i šume? Beograd, jarane!York Light 100`s wrote:A budale kada su se penjali po brdima i šumama u namjeri da zauzmu glavni grad nisu mogli ni sanjati da će u tim brdima i šumama ostati živjeti

-
sandokann
#2272 Re: Dos`o Nenad!
Jarane, Nele, Kusta, Brega.... nisu se penjali po nikakvim brdima i šumama, vec zapalili za Beograd.York Light 100`s wrote:Onda su ona brda i šume oko Sarajeva gdje se čuju krikovi naseljeni Bošnjacima jer ste svi u Beogradu?sandokann wrote:Kakva brda i šume? Beograd, jarane!York Light 100`s wrote:A budale kada su se penjali po brdima i šumama u namjeri da zauzmu glavni grad nisu mogli ni sanjati da će u tim brdima i šumama ostati živjeti
Šta? Neki od vas koji su se penjali po brdima i šumama u namjeri da zauzmu glavni grad nakon neuspjeha se preselili u Beograd i to vama definicija etničkog čiščenja Srba u Sarajevu?
- Creasy
#2273 Re: Dos`o Nenad!
Pa trebali su ostati da brane grad, Patriotska liga, ovo-ono...sandokann wrote:Jarane, Nele, Kusta, Brega.... nisu se penjali po nikakvim brdima i šumama, vec zapalili za Beograd.York Light 100`s wrote:Onda su ona brda i šume oko Sarajeva gdje se čuju krikovi naseljeni Bošnjacima jer ste svi u Beogradu?sandokann wrote:
Kakva brda i šume? Beograd, jarane!
-
sandokann
#2274 Re: Dos`o Nenad!
Kakve ja imam veze sa Svedskom?salik79 wrote:sandokann wrote:Kakva brda i šume? Beograd, jarane!York Light 100`s wrote:A budale kada su se penjali po brdima i šumama u namjeri da zauzmu glavni grad nisu mogli ni sanjati da će u tim brdima i šumama ostati živjeti
Ooooooooooo, Svedjanineeee, Beograd jebote, Beograd sine, Begis, ako me razumes

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2275 Re: Dos`o Nenad!
U BegešHu pica ko salateee rooodeeeee OOJJJSAAAA