Velkoski wrote:
da nije sbb dijelio bih joj letke
Zanimljivo je kako Radoncic ima najbolje zene u stranci,znaci bas sam primjetila da najbolje fizicke su iz SBB-a
znaju sandzaklije,uvijek bili muskarcine
Velkoski wrote:
Velkoski wrote:
ma velkoski sbb botkakavdanakneiskustvu wrote: kakve veze ovo ima sa doruckom?
Najbolji od braće,bar onako ugodna aroma Naranče,dosta me podsječa na Oranginu.Istina,morao sam smanjiti to sranje na krajnji minimum,sada popisje 1-2 mjesečno.Jbt,poreporučio bih ti da to umanjiš,kofeina radi,jedna limenka toga ugodnog sranja nosi dnevnu potrebnu dozu kofeina sa sobom.Drosera capensis wrote:Može i monster onaj valentino rossi
Dupli!Drosera capensis wrote:Može i monster onaj valentino rossi
l33t wrote:ma velkoski sbb botkakavdanakneiskustvu wrote: kakve veze ovo ima sa doruckom?
Zar nije do 400 mg max doza kofeina?SmokingMan wrote:Dupli!Drosera capensis wrote:Može i monster onaj valentino rossi
Neki tvrde 200,neki 250,a opet neki kao što si naveo (moguće je da i sve zavisi od rezistentnosti imunog sistema).Iz vlastitog iskustva kažem kako se ne treba zajebavati sa caffeine overdose.Pa recimo bodybuileri unose kofein kao pre workout kako bi boostali imuni sistem prije viježbanja,i izbacili višak tečnosti iz organizma.Kofein važi za jednog od najjači diuretika,tako da je učestalo koketiranje sa kofeinom te može zbližiti sa WC.om kao nikada prije.triconja wrote:Zar nije do 400 mg max doza kofeina?SmokingMan wrote:Dupli!Drosera capensis wrote:Može i monster onaj valentino rossi
Najgore sta se moze desit je smrt, znaci nista opasno. Hajd da je neki invalidited pa hajd.SmokingMan wrote:
Neki tvrde 200,neki 250,a opet neki kao što si naveo (moguće je da i sve zavisi od rezistentnosti imunog sistema).Iz vlastitog iskustva kažem kako se ne treba zajebavati sa caffeine overdose.
Jaro kada srce počinje štekati svako malo,pa ubrza,pa uspori,pa malo trzne.žigne,sjebeš se,sve misliš "evo ga,smrt došla po mene".triconja wrote:Najgore sta se moze desit je smrt, znaci nista opasno. Hajd da je neki invalidited pa hajd.SmokingMan wrote:
Neki tvrde 200,neki 250,a opet neki kao što si naveo (moguće je da i sve zavisi od rezistentnosti imunog sistema).Iz vlastitog iskustva kažem kako se ne treba zajebavati sa caffeine overdose.
Ne bi ništa, tražili bi ih ko onog dedu kad se pekla rakija, on završio negdje iza tarabasumirprimus wrote:pih, sta bi tek govorili poslje pletare rakije
Jaro popij 2000 mg kafeina pa ces vidjet, znaci isto ko da uplatis prvu klasu za let na drugi svijetsumirprimus wrote:ma poenta je ne umire se tako lako, evo mene zivog svjedoka![]()
Drosera capensis wrote:Tražio sam imali slična tema, izgleda nema, dakle šta preferirate za doručak.
Od 6_tog pa do 10_tog mjeseca preferiram za doručak neku čokoladu pretežno twix i red bull i to svaki dan, možda nekad preskočim ali rijetko.
Kada dođu hladniji dani ide malo jači doručak, pretežno 2 jaja, goveđa kobasica ili slanina se poprži, prelijem sa 2 kašike kefirnih gljivica i sve zabiberim sečuanskim biberom uz to česma ili dvije bijelog luka a zaljevam domaćim kefirom.Inače ovaj doručak pravim u staroj tavi ko kaubojska![]()
Ovako to izgleda![]()