Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro skontali smo da imas dobar comp A sto se tice toga...mozda ti hard disk ne valja...mozda je graficka ostecena, mozda RAM memorija ne stima...ko ce znati sta si radio...
Za dobre performanse na DOOM 3 preporucuje se 1GB RAMa, a graficka mora imati jako dobar cip. Nije samo dovoljno da ima 128MB DDRa. Savjetujem ti da smanjis rezoluciju minimum na 800x600 i onda bi trebalo da ti ide ok sa ovom konfuguracijom koji si napisao.
Upravo tako.
Kod mene asus fx 5200 (ne magic - obicna verzija v9520) 128 mb. Magic je ipak pereslaba kartica (doduse nije ni ova moja za neke hvalospjeve) - i jeftinija od ove obicne fxice za kojih 100injak maraka -Na 800*600 uz aa2x iskljucen vertex i na medium detaljima sasvim je tecna igra (doom3) sa ovom fxicom.
narode jel zna neko neke dobre distribuitere u sarajevu - graficka kartica me zanima (nesto oko fx5900) ili ako neko zna kakva je procedura da se to naruci iz zapadnog komsiluka (recimo ati gecube 9550xt) - ono postarina, carina, i sta vec nakaleme na onu kutijicu