DONJE RUBLJE ILITI GACE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja ne nosim gace.NIKADA I NISAM!!!!

I ti to dobro znas Bobo...

I ti to dobro znas Bobo...
- Bumbar
#34 Re: DONJE RUBLJE ILITI GACE
[quote="Lucy01"]
Na muskarcu volim boxerice, i to ne one previse siroke
, ponekad mogu da budu i uske, pamucne boxerice.
Za sebe volim lingerie za posebne prilike
u raznim bojama i oblicima, od raznih materijala (svila, cipka...), inace volim pamucne gacice i zenske boxerice za svaki dan.
quote]
Samo cu potpisati...da dzaba ne pisem jer si ga potrefila
Na muskarcu volim boxerice, i to ne one previse siroke
Za sebe volim lingerie za posebne prilike
quote]
Samo cu potpisati...da dzaba ne pisem jer si ga potrefila
-
Settler
Možda već znaš, ali ovdje ima još ftp://ftp.bih.net.ba/pub/tmp/bobo/ .horns&drums wrote:Ja ne nosim gace.NIKADA I NISAM!!!!
I ti to dobro znas Bobo...![]()
![]()
![]()
- horns&drums
Svaka ti cast!!!!
-
Stari
Ah ...ja dobre teme.
Eh vako....ovdje gdje ja zivim i radim pocesto se temperatura zna spustiti jako nisko tako da su dugacke gace ....neminovnost. Inace ne volim te kratke gace tipa boxerice ...jos od vojske....jer tad sam bio mlad pa sam pocesto imao osjecaj da mi nesto landara u medjunozju, sto me je vrlo nerviralo. Od te traume se jos nisam povratio i cini mi se da ...sto sam stariji ...taj osjecaj landaranja biva sve prisutniji. Pribjegavam stoga oblacenju dugackih gaca, flanelnih ili onih od pamucnog prediva, .....njima se ipak malcice uspijem "pritegnuti"....mislim nije bog zna sta....
ali kad vec drugacije ne ide.
Eh vako....ovdje gdje ja zivim i radim pocesto se temperatura zna spustiti jako nisko tako da su dugacke gace ....neminovnost. Inace ne volim te kratke gace tipa boxerice ...jos od vojske....jer tad sam bio mlad pa sam pocesto imao osjecaj da mi nesto landara u medjunozju, sto me je vrlo nerviralo. Od te traume se jos nisam povratio i cini mi se da ...sto sam stariji ...taj osjecaj landaranja biva sve prisutniji. Pribjegavam stoga oblacenju dugackih gaca, flanelnih ili onih od pamucnog prediva, .....njima se ipak malcice uspijem "pritegnuti"....mislim nije bog zna sta....
-
FFK as Lucy01
Stari wrote:Ah ...ja dobre teme.
Eh vako....ovdje gdje ja zivim i radim pocesto se temperatura zna spustiti jako nisko tako da su dugacke gace ....neminovnost. Inace ne volim te kratke gace tipa boxerice ...jos od vojske....jer tad sam bio mlad pa sam pocesto imao osjecaj da mi nesto landara u medjunozju, sto me je vrlo nerviralo. Od te traume se jos nisam povratio i cini mi se da ...sto sam stariji ...taj osjecaj landaranja biva sve prisutniji. Pribjegavam stoga oblacenju dugackih gaca, flanelnih ili onih od pamucnog prediva, .....njima se ipak malcice uspijem "pritegnuti"....mislim nije bog zna sta....ali kad vec drugacije ne ide.
Stari izvini, znam da si ovo ozbiljno napisao, ali ja sam oplakala smijajuci se kad sam ovo procitala, jer je tako jednostavno i iskreno napisano, al' dzaba opet mi smijesno ovo landaranje
Blago nama zenama
- horns&drums
Vama landara malo vise 
Boxerice su zakon, nosim ih cijeli zivot. I ja(kao i stari) volim da ga opruzim kroz boxe i nastavak kroz lijevu odn. desnu nogavicu. E sad, mali je problem nositi ih ljeti jer cas posla i nesto izviri kod koljena.Muka...
Boxerice su zakon, nosim ih cijeli zivot. I ja(kao i stari) volim da ga opruzim kroz boxe i nastavak kroz lijevu odn. desnu nogavicu. E sad, mali je problem nositi ih ljeti jer cas posla i nesto izviri kod koljena.Muka...
- horns&drums
Drkonjić wrote:imam velika jaja i trebam komocije.
-
FFK as Lucy01
Nadji mu drugi nadimakDrkonjić wrote:ja nosim uvjek siroke boxerice i lijepo se osjecam.
imam velika jaja i trebam komocije. u sirokim boxericama i sirokim pantolama se moja velika jaja setaju sa lijva na desno i drze malog uvjek u borbenom stanju. volim taj osjecaj!
- Bumbar
Lucy01 wrote:Nadji mu drugi nadimakDrkonjić wrote:ja nosim uvjek siroke boxerice i lijepo se osjecam.
imam velika jaja i trebam komocije. u sirokim boxericama i sirokim pantolama se moja velika jaja setaju sa lijva na desno i drze malog uvjek u borbenom stanju. volim taj osjecaj!moze te neko pogresno shvatiti
![]()
- anais_nin
boxer briefs (u prevodu gache boxericeSoul_Sista wrote:...a vala ni ovom nista ne fali![]()
,...mislim ovim boksericama![]()
![]()
a za sebe, ne voljem brate tange, ne volim sinteticko donje rublje da je ne znam kako seksi, ne volim one babske pamucne gace, ma ne voljem donje rublje uopste....najbolje bRez