DON'T FORGET!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nazalost, ovaj grad se trudi da "nikoga ne naljuti" pa je sigurno sadanjem nam predsjedniku zasmetalo svaki dan ici na posao i ono gledati....edu wrote:Jos uvijek mi nije jasno zasto je izbrisan onaj grafit "Don't forget Srebrenica", koji se nalazio na Skenderiji?
a mozda je uklonjen jer se ondje grafiti mijenju svake godine...to je neki prjekt, sta li vec....
- karanana
hej, odakle je ova slika skinuta? da nije sa http://www.sadik.net?
- karanana
pa ne vozi se valjda nas predsjednik tranvajem? a i ne dolazi iz pravca ilidze vec vjerovatno sa palamIRCerka wrote:nazalost, ovaj grad se trudi da "nikoga ne naljuti" pa je sigurno sadanjem nam predsjedniku zasmetalo svaki dan ici na posao i ono gledati....edu wrote:Jos uvijek mi nije jasno zasto je izbrisan onaj grafit "Don't forget Srebrenica", koji se nalazio na Skenderiji?
a mozda je uklonjen jer se ondje grafiti mijenju svake godine...to je neki prjekt, sta li vec....
-
mIRCerka
obzirom da je najmanje ovdje, koristi usluge aerodroma...e hajd ti s Aerodroma uz pratnju preko pala dodji u grad....karanana wrote: pa ne vozi se valjda nas predsjednik tranvajem? a i ne dolazi iz pravca ilidze vec vjerovatno sa pala
a ne moze ni preko vraca....jos je cesta ostecena....
-
edu
pa cudi me onda da i Marsalova bista jos uvijek stoji..i bista smeta "braci"...RPM wrote:nije nego generalni stav medjunarodne razjednice, da se braca ne uznemire i zbog radi mira u kuci ...edu wrote:problem?RPM wrote:edu, ne talasaj ...... meni sve na to smudi ...
sumnjam da je to razlog...
-
mIRCerka
ne vidi se od siblja...a ono je zeleno...znaci, prvo ce ukloniti siblje (pokusaj zive ograde) jer je zeleno i smeta mu ocima, a onda ide Tito...edu wrote:
pa cudi me onda da i Marsalova bista jos uvijek stoji..i bista smeta "braci"...
sumnjam da je to razlog...
al u Qrtzu ....
eto, necu se vise javljati na ovu temu....
- karanana
dobro, ima nekih identicnih detalja kao motiv sa onom nanom i natpis, ali nije ni skroz ista, i dobra jeblack wrote:slika nije skinuta..taze je tek..i pojavit ce se po fakultetima zapadne australije..rad je nase djevojke koja zivi i studira u australiji..
-
RPM
ne znam kako bi se Marsal tu uklopio ali RS je nastala na "Srebrenicama", sjetimo se samo slika Rona Haviva dekadu prije zadnjeg filma za koga lafo niko nije znao, svako ko pomene Srebrenicu dira u temelje RS-a ... zato mi se cini da je generalni stav "ne talasaj" ... 
-
edu
prevod zavisi od toga jesi li musko ili...RPM wrote:prevod, pljiz ...mIRCerka wrote: ne vidi se od siblja...a ono je zeleno...znaci, prvo ce ukloniti siblje (pokusaj zive ograde) jer je zeleno i smeta mu ocima, a onda ide Tito...
al u Qrtzu ....
-
opetovanje:)
-
mIRCerka
mene za prijevod tj. prevodjenje placajuedu wrote:prevod zavisi od toga jesi li musko ili...RPM wrote:prevod, pljiz ...mIRCerka wrote: ne vidi se od siblja...a ono je zeleno...znaci, prvo ce ukloniti siblje (pokusaj zive ograde) jer je zeleno i smeta mu ocima, a onda ide Tito...
al u Qrtzu ....
ali evo, za raju, to znaci HOCE SHIPAK
sto se teme tice....ne znam....sad ce opet svi da ih se "sjete" i opet zaborave ....
tuga...
-
edu
a sto se tice obecanja rekla si da se vise neces javljati na ovu temu..mIRCerka wrote:mene za prijevod tj. prevodjenje placajuedu wrote:prevod zavisi od toga jesi li musko ili...RPM wrote: prevod, pljiz ...![]()
sto se teme tice....ne znam....sad ce opet svi da ih se "sjete" i opet zaborave ....
tuga...
-
RPM
a ako sam zensko s chunom il' musko bez chune ...edu wrote:prevod zavisi od toga jesi li musko ili...RPM wrote:prevod, pljiz ...mIRCerka wrote: ne vidi se od siblja...a ono je zeleno...znaci, prvo ce ukloniti siblje (pokusaj zive ograde) jer je zeleno i smeta mu ocima, a onda ide Tito...
al u Qrtzu ....
-
mIRCerka
kao sto Avdic rece! Tachka, Zarez i Uspichnik!edu wrote:a sto se tice obecanja rekla si da se vise neces javljati na ovu temu..mIRCerka wrote:mene za prijevod tj. prevodjenje placajuedu wrote: prevod zavisi od toga jesi li musko ili...![]()
tuga...![]()
..mislim ne smetas ti meni..
![]()
![]()