Ne, ne, ne trebate se zahvaljivati, meni je dovoljno 10% zarade, a skontat cu ja sta cu sebi kupiti od toga
Domisljata ideja kako zaraditi hrpu love
-
hananah
#1 Domisljata ideja kako zaraditi hrpu love
Snijeg pao, Sarajevo puno uzbrdica, a Boga mi i vozaca koji pokusavaju nekako da se uspenju uz te uzbrdice. E sad, muski na posao, dodatna zarada - guranje auta uz brdo. I fino to naplatiti i eto. Laka lova, muski zadovoljni jer imaju vise para za osmi mart potrositi. Zene ce biti zadovoljne kad dobiju skuplje poklone. O zadovoljstvu vozaca koji su uspjeli "svladati" snjezna brda da i ne govorim 
Ne, ne, ne trebate se zahvaljivati, meni je dovoljno 10% zarade, a skontat cu ja sta cu sebi kupiti od toga
- stickitout
#5 Re: Domisljata ideja kako zaraditi hrpu love
Kud prije ovo ne rece, mogao sam se do sada dobro oparit a dao bih ti ja i veci postotakhananah wrote:Snijeg pao, Sarajevo puno uzbrdica, a Boga mi i vozaca koji pokusavaju nekako da se uspenju uz te uzbrdice. E sad, muski na posao, dodatna zarada - guranje auta uz brdo. I fino to naplatiti i eto. Laka lova, muski zadovoljni jer imaju vise para za osmi mart potrositi. Zene ce biti zadovoljne kad dobiju skuplje poklone. O zadovoljstvu vozaca koji su uspjeli "svladati" snjezna brda da i ne govorim
-
twynsty
Zimi je mnogo vise i teze nego ljeti.
Tesko je samo grijanje - zakla - necija cijela mjesecna primanja.
Eee tu se u muci poznaju junaci i 'prijatelji'.
Posebno zenskim osobama - nije lako.
Tako se lijepo da ljudstvo i pravo prijateljstvo kusati.
Qler kako mozes nekoga oslovljavati 'jaranom' a samo tek reci da zimi zgrche lovu i snijeg?
Gdje si ti tu? Prijateljstvo?
Qler kako mozes nekoga oslovljavati 'jaranom' a samo tek reci da zimi zgrche lovu i snijeg?
-
digger
#9 Re: Domisljata ideja kako zaraditi hrpu love
hananah wrote: E sad, muski na posao, dodatna zarada - guranje auta uz brdo. I fino to naplatiti i eto. Laka lova, muski zadovoljni jer imaju vise para za osmi mart potrositi.

- Qler
twynsty wrote:Zimi je mnogo vise i teze nego ljeti.
Qler radi
(nije da nisam nikad
-
twynsty
#12 Re: Domisljata ideja kako zaraditi hrpu love
digger wrote:hananah wrote: E sad, muski na posao, dodatna zarada - guranje auta uz brdo. I fino to naplatiti i eto. Laka lova, muski zadovoljni jer imaju vise para za osmi mart potrositi.
Cilj ne opravdava sredstva - muskima ni japaneri nisu teski.