Domino efekt

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
nesanica

#1 Domino efekt

Post by nesanica »

jeste li gledali film "Domino efekt"? ja tek nedavno. uhvatim se u razmisljanju sta bi bilo da mogu promjeniti proslost? kako bi zivot onda izgledao? mnogi bi sigurno mjenjali '91,'92... ali te su stvari meni jednostavno servirane. mislim na mjenjanje trenutaka koje smo sami kreirali svojim odlukama. jedna takva mi se bas mota po glavi.
helem, sigurno ste gledali film. kakve su reakcije?
r_faruk

Post by r_faruk »

ja ga jednom uzeo iz videoteke, i ne pregledam ga nikad, nisam im'o vremena, al uzet cu ga ponovo........
hananah

Post by hananah »

Meni je filmic super, ali sta bi bilo kad bi bilo, upravo film govori o tome da je svaka verzija toga sto bi bilo kad bi bilo po nekoga pogubna :( Tako se na isto svodi i da mozemo promjeniti proslost - nekom dobro nekom lose :(
Lace

Post by Lace »

u biti taj film se zove "Butterfly effect"...sto ce reci da zamah krila leptira prouzrokuje orkan negdje...sto bi opet reklo...cak i najmanja promjena moze izazvati katastrofu :-? :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

i sve je vezano za mislim bredburijevu priču o ljudima koji dolaze iz budućnosti i promatraju dinosaure... i jedan slučajno izađe iz "nevidljive" zone i zgazi leptira...
vrate se nazad u svoje vrijeme i men se čini da pola svijeta govori francuskim jezikom ako se dobro sjećam :D
Post Reply