Van Halen wrote:u koliko sati su utakmice?
U istoj su vremenskoj zoni k'o i mi, a satnicu meceva ne bih znao.
Da hoce Marjan prenosit. Kombinacija Marjan-vuvuzele bi osigurala da ne pogledam niti jedan mec s ukljucenim tonom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Van Halen wrote:u koliko sati su utakmice?
Satnicu imate ovdje, ... http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 74&start=0BSn wrote:U istoj su vremenskoj zoni k'o i mi, a satnicu meceva ne bih znao.Van Halen wrote:u koliko sati su utakmice?
van Basten wrote:daj Bože da sve na hajr izađe... ne bih da ispadnem ptica zloslutnica ali zaista se brinem za sigurnost i igrača i navijača
Igralo se i u New Yorku a kakav je kriminal u Bronxu, Harlemu....van Basten wrote:daj Bože da sve na hajr izađe... ne bih da ispadnem ptica zloslutnica ali zaista se brinem za sigurnost i igrača i navijača
Meho Kodro wrote:Igralo se i u New Yorku a kakav je kriminal u Bronxu, Harlemu....van Basten wrote:daj Bože da sve na hajr izađe... ne bih da ispadnem ptica zloslutnica ali zaista se brinem za sigurnost i igrača i navijača
Nije rijec o predrasudama - ima tu i materijala za jedno dobro krvoprolice, a ako ga bude ja okrivljujem samo FIFA-u i njeno rukovodstvo.cyprus wrote:Ne znam čemu tolike predasude...
Ja u potpunosti vjerujem u osiguranje i da će sve proći bez značajnijih incidenata.BSn wrote:Nije rijec o predrasudama - ima tu i materijala za jedno dobro krvoprolice, a ako ga bude ja okrivljujem samo FIFA-u i njeno rukovodstvo.
http://www.index.hr/sport/clanak/ubojst ... 93773.aspx
Najveca opasnost je po navijace, ako se "uspale" i odu da koriste usluge "prijateljica noci", 50% njih je HIV pozitivno i Slovenci, Srbi i ostali bi mogli kucama ponijeti gadan belajcyprus wrote: Ja u potpunosti vjerujem u osiguranje i da će sve proći bez značajnijih incidenata.
udrch wrote:Biće tijesno, biće haman svega..
Ali su im ona tri stadiona dobra pravo..sinoć gledam na National G..
pape wrote:Hvala @-libero-, ...-LIBERO- wrote:Au pripreme i uvoda u temu....![]()
![]()
![]()
![]()
,svaka cast @Pape
![]()
![]()
Napravimo od ovog p/f praznik, kao sto ce ga i juznoafrikanci sigurno napraviti kao domacini SP-a, ...