Domaci softver na MojPosao.tk & *** PC Kasa 2006 +PDV **
-
jaskotr
#1 Domaci softver na MojPosao.tk & *** PC Kasa 2006 +PDV **
PC KASA 2006 +PDV ready!
MojPosao je knjigovodstveni paket za Veliki i Mali biznis...
Pogledajte vise na sljedecoj stranici:
http://www.MojPosao.tk
--------------------------------------------------------------------------------
MojPosao je knjigovodstveni paket za Veliki i Mali biznis...
Pogledajte vise na sljedecoj stranici:
http://www.MojPosao.tk
--------------------------------------------------------------------------------
Last edited by jaskotr on 21/12/2005 18:30, edited 1 time in total.
- perke
....osim domene i sajt bi trebao "reviziju"... sretno s aplikacijom,bice trzista i za to...jaskotr wrote:Hvala i baš sam danas gledao co.ba i multicom.ba u vezi cijena domena i hostinga...Sve u svoje vrijme
Vec su mi pocele ici na zivce ove reklame i baneri...
-
jaskotr
Ma problem i jeste sa tržištem... Aplikacija i sajt postoje već više od godinu dana ali ne ide sve kako bi očekivao
Pa ovim putem i Vas sve prisutne pozivam na saradnju.
Ukoliko ste zainteresovani možemo napraviti posao i podijeliti dobit sixty - forty
Evo npr. sada imam nekog gospodina zainteresovanog koji je iz Tuzle i traži instalaciju i održavanje. Ja instalaciju nekako i mogu odraditi ali održavanje i češće odlaženje u Tuzlu mi je problem. Treba mi saradnja..
Jasko I
Pa ovim putem i Vas sve prisutne pozivam na saradnju.
Ukoliko ste zainteresovani možemo napraviti posao i podijeliti dobit sixty - forty
Evo npr. sada imam nekog gospodina zainteresovanog koji je iz Tuzle i traži instalaciju i održavanje. Ja instalaciju nekako i mogu odraditi ali održavanje i češće odlaženje u Tuzlu mi je problem. Treba mi saradnja..
Jasko I
-
_BosanaC
Svaka cast na trudu, ali aplikaciju za knjigovodstvo radjenu u Accessu sam vidjeo sta znaci odrzavati i preporucio bih ti da uopste ne ulazis u to. Ako vec programiras, kao sto kazes, i u C++, onda uzmi napravi nesto ozbiljnije, uzece ti mozda malo vise vremena ali te nece sutra niko ganjati jer mu ne radi ovo ili ono, jer mu windows pogubi podatke, pomjesa sifarnike itd.
Cisto dobronamjeran savjet.
Cisto dobronamjeran savjet.