Dom Zdravlja - Stomatolog

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Hamza99

#1 Dom Zdravlja - Stomatolog

Post by Hamza99 »

Pozdrav novi sam na forumu,zanima me da li je neko imao iskustva sa nasim stomatolozima u domovima zdravlja u Sarajevu,zanima me koliko pokriva zdravstveno osiguranje sto se tice stomatologije ..

Da li je neko od vas popravljao zube,zanimaju me utisci,neko kaze da jako dobro rade u zavisnosti od opstine,neko kaze da ne valja.Htio bih popraviti 2 prednja zuba osigran sam od strane firme u kojoj radim,trenuntno ne mogu izdvojiti sumu novca za privatnika.
muha_sa

#2 Re: Dom Zdravlja - Stomatolog

Post by muha_sa »

Hamza99 wrote:Pozdrav novi sam na forumu,zanima me da li je neko imao iskustva sa nasim stomatolozima u domovima zdravlja u Sarajevu,zanima me koliko pokriva zdravstveno osiguranje sto se tice stomatologije ..

Da li je neko od vas popravljao zube,zanimaju me utisci,neko kaze da jako dobro rade u zavisnosti od opstine,neko kaze da ne valja.Htio bih popraviti 2 prednja zuba osigran sam od strane firme u kojoj radim,trenuntno ne mogu izdvojiti sumu novca za privatnika.
furaj na stomatologiju i vozdra. :)
Hamza99

#3 Re: Dom Zdravlja - Stomatolog

Post by Hamza99 »

Nisam te drugar razumio bas najbolje ,znas li nesto vise o tome neko iskustvo licno .. od prijatelja ,bio bih ti zahvalan na informaciji.
muha_sa

#4 Re: Dom Zdravlja - Stomatolog

Post by muha_sa »

Hamza99 wrote:Nisam te drugar razumio bas najbolje ,znas li nesto vise o tome neko iskustvo licno .. od prijatelja ,bio bih ti zahvalan na informaciji.
ovjeriš knjižicu pa se fino uputiš na Stomatologiju, ulaz u stomatološku kliniku :)
kad udješ pravo je šalter-kartoteka--predaš ovjerenu knjižicu i oni ti otvore karton pa te upute odmah u jednu ordinaciju gdje ti stomatolog izvrši pregled zuba pa te uputi gdje ceš otic, na koji sprat. odeš i zakažu ti termin, moguce da te isti dan primi. :)

mislim da sam jasan bio :) sa srecom.
Hamza99

#5 Re: Dom Zdravlja - Stomatolog

Post by Hamza99 »

Hvala na informaciji,nisam cuo jos da se uz ovjerenu knjizicu moze vrsiti pregled i popravka na stomatologiji (nisam upucen) ,mislio sam da to obuhvata samo glavne i ove manje domove zdravlja :)
muha_sa

#6 Re: Dom Zdravlja - Stomatolog

Post by muha_sa »

Hamza99 wrote:Hvala na informaciji,nisam cuo jos da se uz ovjerenu knjizicu moze vrsiti pregled i popravka ,mislio sam da to obuhvasta samo glave i ove manje domove zdravlja :)
slobodno idi i ne brigaj :)

skoro sam nagovorio jarana da ne ide u dom zdravlja vec drito gore i mogu ti rec da su mu isti dan popravili zub i narucili ga za sljedeci za 7 dana.
vjerujem da ceš i ti bit zadovoljan :)

javider nam na ovoj temi kako si prošo.
Hamza99

#7 Re: Dom Zdravlja - Stomatolog

Post by Hamza99 »

Aha,malo je guzva na poslu, prvi slobodan dan pa idem :)
Post Reply