Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

relativno84

#826 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by relativno84 »

KatarinaKosaca wrote:
relativno84 wrote:Mogu da nam se napuse svi iz kriminalne organizacije :izet: :D U sred Pariza se zvizdi nasoj himni ne sjecam se da je neko kaznjen :D ali eto gdje ces zvizdati ovim teroristima :-)

I bitno je naglasiti da se nigdje ne spominje gazenje zastave jer se nije desilo na stadionu prema tome nemaju nadleznost :D a sva polemika se svodi na to :izet:
Gaženje zastave van stadiona ne vodi bacanju cvijeća unutar istog. A mogu da nam se napuše jel? A jesmo j aaaaaki u 3 pm. Baš smo jaki.
Kao u Maratoncima kad onaj kepec što otvara kapiju kod BIlija Pitona kaže MIrku "Idući put kad polomiš kapiju sa mnom ćeš imati posla"
Nego, ne odgovori mi ni ti ni limena ekipa Šta smo ovim postigli? Osim oralnog zadovoljstva :roll:
Standardan postupak, malo sranja na tribinama, nista novo, toliko kukate kao da ce zabraniti fudbal u ovoj zemlji :D

A sta su postigli ovi sto su radili ta sranja, pa to pitanje njima treba biti upuceno Kato :D I da nam opale neku novcanu kaznu nije frka, bar na nesto konkretno da se trose pare od svjetskog, ne moraju debili u savezu samo na gluposti trositi.

Bodove nece uzeti, prazne tribine tesko, tako da nepotrebno dramatiziranje.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#827 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by KatarinaKosaca »

sigh wrote:Dok god osobe sa mentalnom retardacijom budu isle na ove utakmice nece biti bolje. Ne znaju sastaviti jednu recenicu bez neke psovke a najbolji igrac bez obzira sta uradi se naziva kloc, e takvi su to biseri na tribinama. I takvi debili pokvare cijeli ugodjaj navijanja.
Pretjera i ti :D Nigdje i nikad vođa navijača nije bio i nije univerzitetski profesor, a ostali ultrasi njegovi asistenti. Dakle, uvijek je sličan mentalni sklop. I ne znači da su manje vrijedni kao ljudi (općenito ljudi) koji "ne znaju rečenicu sklopit" :-) :-)
Ovdje se radi o poslu murije, zaštitara, apelu saveza, (svaki nogometni klub, svaki savez ima vezu sa vođom navijača). O tome se radi, a ne koliko knjiga čitaju navijači.
limeni

#828 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by limeni »

@katarina: Smiri dozivljaj, pa onaj lucifer mene naziva pogrdnim imenima a meni drago sto se jadnik ljuti :D
Ne znam mislim ne poznajem te ali ovdje na forumu ima trolova koji jedva cekaju da hraknu na BiH dok utihnu kada pobjedimo, odemo na svijetsko...Evo neka se dragi lucifer :D ne ljuti ali on se na temi FK Sarajevo javio samo jednom a to je povodom one glupe parole na derbiju zbog homoseksualaca, znaci njega ne zanima FKS nego da pljuje i to je ono protiv cega ja protestujem.

Sto se tice teme, ocekujem novcanu kaznu i to je to. Ne uzimam sportsport.ba kao ozbiljni izvor.
Sta se desilo, zvizdalo se himni. Uredu, smatram da je to nekulturno ali nama su zvizdali svugdje od Portugala, Srbije, Grcke, Rumunije, u sred Pariza (iako mi njima na Kosevu nismo zvizdali ;-) ) pa ne vidim da je neko kaznjen.
Gazenje zastave je objektivno huliganstvo medjutim to se desavalo van stadiona prije utakmice tako da NS BIH kao organizator ne moze biti kaznjen.
Baklje nisam vidio i mislim da i za to nema kazne za nas dok neki kazu da je njihova klupa gadjana nakon njihovog gola 0-1. Ako je to istina onda nam treba lupiti kaznu novcanu ali nisam ni to vidio pa ne znam.
To sto su dosta navijaca vikali "Palestina" po mom misljenju nije rasizam i ne vidm da se oni vrijedjaju.

Sve u svemu nije sve proslo odlicno ali kako smo se nadali dobro smo se udali, eh sad jedino ako su Izraelci "jednakiji" od drugih i ako je problem sto smo dobili utakmicu iako oni zele da igraju EP u zemlji sa 500.000 Jevreja onda neka nam kazu odmah, ako je tako ne zelim da budemo dio tog takmicenja.
GeeTnT

#829 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by GeeTnT »

Kato spomenula si sta citaju navijaci...paaaa cita se tu...dosta... Npr sabrana djela "sarajevske pivare "... Paaa ima tu i dzepno izdanje "Vatrene vode"
sigh

#831 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by sigh »

KatarinaKosaca wrote:
sigh wrote:Dok god osobe sa mentalnom retardacijom budu isle na ove utakmice nece biti bolje. Ne znaju sastaviti jednu recenicu bez neke psovke a najbolji igrac bez obzira sta uradi se naziva kloc, e takvi su to biseri na tribinama. I takvi debili pokvare cijeli ugodjaj navijanja.
Pretjera i ti :D Nigdje i nikad vođa navijača nije bio i nije univerzitetski profesor, a ostali ultrasi njegovi asistenti. Dakle, uvijek je sličan mentalni sklop. I ne znači da su manje vrijedni kao ljudi (općenito ljudi) koji "ne znaju rečenicu sklopit" :-) :-)
Ovdje se radi o poslu murije, zaštitara, apelu saveza, (svaki nogometni klub, svaki savez ima vezu sa vođom navijača). O tome se radi, a ne koliko knjiga čitaju navijači.
Pricam o obicnim navijacima. Generalno me taj primitivizam nervira, razumijem da tribine nisu popunjene najkvalitetnijim ljudima ali ono je stvarno previse. :-) Naravno i nadlezni su mogli puno bolje :)
sigh

#832 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by sigh »

A znao sam da ce biti, nije bilo nista strasno, nisam nista vidio, Izrael ima jak lobi. U prijevodu nismo mi nista krivi, krivi su drugi a mi trebamo nastaviti sa nasim primitivizmom :-D
Sinapsa

#833 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Sinapsa »

relativno84 wrote:
KatarinaKosaca wrote:
relativno84 wrote:Mogu da nam se napuse svi iz kriminalne organizacije :izet: :D U sred Pariza se zvizdi nasoj himni ne sjecam se da je neko kaznjen :D ali eto gdje ces zvizdati ovim teroristima :-)

I bitno je naglasiti da se nigdje ne spominje gazenje zastave jer se nije desilo na stadionu prema tome nemaju nadleznost :D a sva polemika se svodi na to :izet:
Gaženje zastave van stadiona ne vodi bacanju cvijeća unutar istog. A mogu da nam se napuše jel? A jesmo j aaaaaki u 3 pm. Baš smo jaki.
Kao u Maratoncima kad onaj kepec što otvara kapiju kod BIlija Pitona kaže MIrku "Idući put kad polomiš kapiju sa mnom ćeš imati posla"
Nego, ne odgovori mi ni ti ni limena ekipa Šta smo ovim postigli? Osim oralnog zadovoljstva :roll:
Standardan postupak, malo sranja na tribinama, nista novo, toliko kukate kao da ce zabraniti fudbal u ovoj zemlji :D

A sta su postigli ovi sto su radili ta sranja, pa to pitanje njima treba biti upuceno Kato :D I da nam opale neku novcanu kaznu nije frka, bar na nesto konkretno da se trose pare od svjetskog, ne moraju debili u savezu samo na gluposti trositi.

Bodove nece uzeti, prazne tribine tesko, tako da nepotrebno dramatiziranje.
Treba sacekati i vidjeti o kakvim se zamjerkama radi i sta se konkretno prigovara. Pa tek onda napraviti sliku o tome.
Bosna na disciplinskom :D i sa tim se mora znati nositi i emocionalno izdrzati. U onom materijalu koji je meni bio dostupan preko Livestreama, nije bilo rasistickih elemenata. Tako da moramo sacekati. Bez histerije. Glavu gore :bih:
kamberovica polje

#834 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by kamberovica polje »

Bitno je naglasiti i to da smo mi karina u međunarodnoj politici tako da nam se svaki prekršaj gleda duplo gore nego bilo kome drugom još kad igraš protiv Izraela, fifa samo traži razlog za kaznu ali treba to objasnit orangutanima iz BHF-a i ostalim idiotima koji su se došli kurčit i ugrožavat ionako jadne šanse za plasman.
animals

#835 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by animals »

KatarinaKosaca wrote:

Ma pusti ovog malog. sta raspravljas sa njim :-)
relativno84

#836 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by relativno84 »

kamberovica polje wrote:

Bitno je naglasiti i to da smo mi karina u međunarodnoj politici tako da nam se svaki prekršaj gleda duplo gore nego bilo kome drugom još kad igraš protiv Izraela, fifa samo traži razlog za kaznu ali treba to objasnit orangutanima iz BHF-a i ostalim idiotima koji su se došli kurčit i ugrožavat ionako jadne šanse za plasman.
FIFA ima svoje unutrasnje probleme :D UEFA je bitna, ali Platini racuna opet na glasove naseg saveza tako da ni to nije problem :D

A ocito samo orangutani imaju para da plate kartu u Zenici :D
relativno84

#837 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by relativno84 »

animals wrote:Ma pusti ovog malog. sta raspravljas sa njim :-)
Image
:D
and

#838 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by and »

izgleda da su gosti iz izraela otišli :mrgreen:
Freamon Lester

#839 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Freamon Lester »

UEFA Disciplinary Regulations

Clan 16.

1.
Host associations and clubs are responsible for or der and security both inside and around the stadium before, during and after matches. They are liable for incidents of any kind and may be subject to disciplinary measures and directives unless they can prove that they have not been negligent in any way in the organisation of the match.
2.
However, all associations and clubs are liable for the following inappropriate behaviour on the part of their supporters and may be subject to disciplinary measures and directives even if they can prove the absence of any negligence in relation to the organisation of the match:
a) the invasion or attempted invasion of the field of play;
b) the throwing of objects;
c) the lighting of fireworks or any other objects;
d) the use of laser pointers or similar electronic devices;
e) the use of gestures, words, objects or any other means to transmit any message that is not fit for a sports event, particularly messages that are of a political, ideological, religious, offensive or provocative nature;
f) acts of damage;
g) the disruption of national or competition anthems;
h) any other lack of order or discipline observed inside or around the stadium.

Ostatak da ne kopiram. Kazna koja nas ceka je vrlo vjerovanto zatvaranje sektora gdje je bio BHF na sljedecoj utakmici (minimalna kazna za clan 14.) i vrlo vjerovatno upozorenje i uslovna kazna na peroid od 1-5 godina. Naravno sve to uz novcanu kaznu.
Ludzak

#840 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Ludzak »

i tako ne pomogosmo ni Palestini, ni sebi. Zapravo sami sebe smo naguzili. I to sve zbog glupe, primitivne, nacionalističke, fašističke stoke.
Danguba

#841 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Danguba »

and wrote:izgleda da su gosti iz izraela otišli :mrgreen:
i ja sam mislio ALI izgleda da nisu dok se ne povezu sa Palestinom, Jezidima i Burmom... :D
and

#842 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by and »

Danguba wrote:
and wrote:izgleda da su gosti iz izraela otišli :mrgreen:
i ja sam mislio ALI izgleda da nisu dok se ne povezu sa Palestinom, Jezidima i Burmom... :D
ma eto slomiše se.
uglavnom doček je bio puno prijatniji nego prošli put,pa se može reći da ima napretka :mrgreen:
trebali su poslušati kapitena i nije se trebalo zviždati himni ni provocirati.dovoljno je bilo samo ih natrpati i mrš kući :D
ovako 10-20 000 kazne,bez veze.
veći bi fazon bio da je sve proteklo mirno pa da savez i navijači skupe pare pa pošalju humanitarnu palestincima,al eto
Danguba

#843 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Danguba »

and wrote: ma eto slomiše se.
uglavnom doček je bio puno prijatniji nego prošli put,pa se može reći da ima napretka :mrgreen:
trebali su poslušati kapitena i nije se trebalo zviždati himni ni provocirati.dovoljno je bilo samo ih natrpati i mrš kući :D
ovako 10-20 000 kazne,bez veze.
veći bi fazon bio da je sve proteklo mirno pa da savez i navijači skupe pare pa pošalju humanitarnu palestincima,al eto
Svako normalan tako razmislja i sreca da smo vecina ali eto dok nas ovi nasi forumasi ne izjednace sa isilom, nece odustati. :D
Mohamad Sissoko

#844 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Mohamad Sissoko »

Ko im jbe mater. :izet:
Deda Kurcoje

#845 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Deda Kurcoje »

Glupi bosnjaci koji se identifikuju sa Arapima. Vjera nije isto sto i nacija, mamlazi jedni.
L u c i f e r

#846 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

limeni wrote:@katarina: Smiri dozivljaj, pa onaj lucifer mene naziva pogrdnim imenima a meni drago sto se jadnik ljuti :D
Ne znam mislim ne poznajem te ali ovdje na forumu ima trolova koji jedva cekaju da hraknu na BiH dok utihnu kada pobjedimo, odemo na svijetsko...Evo neka se dragi lucifer :D ne ljuti ali on se na temi FK Sarajevo javio samo jednom a to je povodom one glupe parole na derbiju zbog homoseksualaca, znaci njega ne zanima FKS nego da pljuje i to je ono protiv cega ja protestujem.

Sto se tice teme, ocekujem novcanu kaznu i to je to. Ne uzimam sportsport.ba kao ozbiljni izvor.
Sta se desilo, zvizdalo se himni. Uredu, smatram da je to nekulturno ali nama su zvizdali svugdje od Portugala, Srbije, Grcke, Rumunije, u sred Pariza (iako mi njima na Kosevu nismo zvizdali ;-) ) pa ne vidim da je neko kaznjen.
Gazenje zastave je objektivno huliganstvo medjutim to se desavalo van stadiona prije utakmice tako da NS BIH kao organizator ne moze biti kaznjen.
Baklje nisam vidio i mislim da i za to nema kazne za nas dok neki kazu da je njihova klupa gadjana nakon njihovog gola 0-1. Ako je to istina onda nam treba lupiti kaznu novcanu ali nisam ni to vidio pa ne znam.
To sto su dosta navijaca vikali "Palestina" po mom misljenju nije rasizam i ne vidm da se oni vrijedjaju.

Sve u svemu nije sve proslo odlicno ali kako smo se nadali dobro smo se udali, eh sad jedino ako su Izraelci "jednakiji" od drugih i ako je problem sto smo dobili utakmicu iako oni zele da igraju EP u zemlji sa 500.000 Jevreja onda neka nam kazu odmah, ako je tako ne zelim da budemo dio tog takmicenja.
A nuto ope me spominjala moja limenkica, kontam ja šta mi se štuca... :D

Jebo te jesi navalentan, znam da si zaljubljen u mene i da ne mereš ni jednog posta napisat da mene makar jednom ne spomeneš, al nažalost moraću ti slomit srdašce:

mene tvoj čmarni kolutić ni najmanje ne zanima. :oops:

Nadam se da ovo neće pokvarit naše odnose i da ćeš kao i do sada ostati moj vjerni fan i poštovalac mog lika i djela... :kiss:

ps: a jah: ontopic: Nadam se da će uefa haknut našem savezu za ovo huliganisanje tvrtka kotromanića do balčaka...
Sinapsa

#847 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Sinapsa »

L u c i f e r wrote:
limeni wrote:@katarina: Smiri dozivljaj, pa onaj lucifer mene naziva pogrdnim imenima a meni drago sto se jadnik ljuti :D

A nuto ope me spominjala moja limenkica, kontam ja šta mi se štuca... :D

Jebo te jesi navalentan, znam da si zaljubljen u mene i da ne mereš ni jednog posta napisat da mene makar jednom ne spomeneš, al nažalost moraću ti slomit srdašce:

mene tvoj čmarni kolutić ni najmanje ne zanima. :oops:

Nadam se da ovo neće pokvarit naše odnose i da ćeš kao i do sada ostati moj vjerni fan i poštovalac mog lika i djela... :kiss:

ps: a jah: ontopic: Nadam se da će uefa haknut našem savezu za ovo huliganisanje tvrtka kotromanića do balčaka...
Samo, izmedju vas dvojice je haman nastala klica bilateralnih odnosa :D ...Mogli bi od vas i jarani postati...

PS. sta velis, za ono huligonanisanje se za savez tvrtku kotromanicu nadas....pa neka, raja platila ulaznice, savez stavio u dzep, a korumpirana UEFA pita:"A dje smo mi tu?"
L u c i f e r

#848 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

Šta ću, čovjek iz nekog razloga opsjednut sa mnom, što naravno nije ni čudo obzirom da sam fascinantan i briljantan... 8-)

Nadam se da će him haknut tvrtka za naše vlastito dobro, da se naučimo pameti pa nek bagra ide kući i klofa ćilime mjesto da gazi zastave...
hAZNADAR

#849 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by hAZNADAR »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Eto sam si kontastovao i nadošao da par budala može napraviti glupost, čemu onda ovoliko preseravanje o netolerantnim Bošjacima?
Ne svim, samo nekim koji opravdavaju primitivizam i ekstremizam a posto je to postala popularna zabava - ima ih mnogo. Zahvaljujuci takvoj ekipi ovdje ova se tema umjesto kratke osude na par stranica proteze unedogled. Normalni ljudi osudjuju gazenje zastave gostiju i zvizdanje himni,.. pa se moraju opravdavati pojedima i objasnjavati osnovne pojmove kulture i obzira.

Nije narod robot, mašina pa da je programiraš da radi tako i tako. To se postiže edukacijom od vrtića, osnovne škole, porodice.

Pa jesu li tebe edukovali da opravdavas gazenje zastave. Podsjecam da ima mnogo boljih i ispravnijih nacina izraziti svoje protivljenje nepravdi umjesto majmunisanja u ime svih nas. Hoces da se svetis cionistima ili cetnicima - samo kazi - imam mnogo kreativnih ideja.

Budala ima u svakom narodu, ali se na Balkanu pa i kod nas budale opravdavaju jer eto ima gorih. Dezurna ekipa na svaku kritiku nasih ekstremista i primitivaca ima spremne slike nase golgote i stradanja,.. da to komercijalizuje i upotrijebi kao potrosnu robu. Buduci da je cetnike, ustase, cioniste, imperijaliste,... tesko dosici u obimu zlocina,.. svaka budala zahvaljujici ljudima poput tebe ima odrijesene ruke da divlja - samo dok ne dostigne granicu spomenutih.
Last edited by hAZNADAR on 15/06/2015 22:42, edited 1 time in total.
Tvrtko II Kotromanić

#850 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Tvrtko II Kotromanić »

L u c i f e r wrote:Šta ću, čovjek iz nekog razloga opsjednut sa mnom, što naravno nije ni čudo obzirom da sam fascinantan i briljantan... 8-)

Nadam se da će him haknut tvrtka za naše vlastito dobro, da se naučimo pameti pa nek bagra ide kući i klofa ćilime mjesto da gazi zastave...
ma ko da me hakne :D
Post Reply