Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
- GeeTnT
#601 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
eeee jbg... haznadar de se odluči, jeli problem zastava iili sport. Ako nije zastava onda koji qrac raspravljaš na pdf politika?
- Drvosjeca iz Dejcica
#602 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Šta se ima pravdati i kome pravdati, Srbima i Hrvatima? Možeš si misliti. Treba se samo izvinuti Izraelu za gaženje zastave i život ide dalje. Ja nisam dio tog gaženja i ograđujem se od takvih, ta skupina od 20-50 ljudi definitivno ne može niti predstavlja Bošnjake. To što si ti i par drugih umislili da skupina od20-50 ljudi predstavlja cijeli narod od gotovo 2 miliona duša je problem vaše percepcije i shvatanja. Vi ste primjer kako Srbenda i Hrvatina vide Bošnjake kroz navijačku skupinu i onda generalizuju ovako-onako, ali ne zato što vole Jevreje i Izrael, već priliku da kontriraju Bošnjacima i tobože pokažu ih kao primitivnim i zaostalim. Kontaš? U Beogradu ubiju čovjeka (Francuza) samo zato što je došao da prati reprezentaciu svoje utakmice pa se slučaj vuče po sudu, udovoljava se ubicama...itd. Na Poljudu osvane kukasti krst na terenu i nikom ništa, pravite se naivni. Gaženje zastave Izraela u Zenici je benigni prekršaj na nivou kazne za pogrešno parkiranje. I da jesam veliki Bošnjo ako pitaš, imam veliku kitu, još uvijek mogu dići nogu na 2.10, istrčati 10 km, branim svoje pa i onda kada nisu u pravu jer imao sam od koga učiti (Srbi i Hrvati). Zadovoljan? Ako treba još kome pojasniti slobodno zovite.hAZNADAR wrote:Tema nije hebena zastava i izolovan incident. Hebe mi se za komadom platna i osjecajima Izraelaca.Skijaš wrote:Treba zaključati ako si ti siguran da više neće biti gaženja zastava i da se radilo o izolovanom slučaju, nekoj anomaliji. A ako nisi siguran, možda je bolje ostaviti da se ovo još malo protrese. Odnosno, možda je jedna ovakva tema i potrebna da se pojedini kolege forumaši nauče razlikovati solidarnost sa Palestinom od mržnje prema Izraelu, tj. da jedno ne podrazumjeva drugo.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Da ponovimo i ključaj Miško.
Tema je nasa kultura i opravdavanje svakog krkanluka u sportu - politikom. Tema je nase postenje, ugled i nasa sramota. Prije 20 god nismo bili u ovakvim iskusenjima, danas se moramo nauciti ponasati jer - srecom - nastupamo kao nacija i u sportu sa ostalim nacijama.
Mozda bi trebalo zatvoriti ovu temu . ali definitivno treba druga koja ce potegnuti polemiku i aktuelni problem kod Bosnjaka sto svaki primitivizam i ekstremizam opravdavaju cetnicima, ustasama, cionistima, imperijalistima,...
Nasa reprezentacije je igrala sjajno, ponosim se njima i posebno njihovim patriotizmom i voljom da postizu rezultate i ucestvuju na najvecim takmicenjima. Nasa reprezentacija nije zasluzila ovaj dio navijaca koji samo koristi taj prostor za svoju politiku u majmunisanje.
-
dezurni_ucenik
#603 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ne smijes reci da si pro palestine, odmah si papak, bosnjo , seljacina.
Imate mahanje od Rogera Watersa.
Imate mahanje od Rogera Watersa.
-
L u c i f e r
#604 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
"branim svoje pa i onda kad nisu u pravu"
Definicija nacionalisticke zaslijepljenosti i idiotizma, koje najvise steti onome koga se navodno brani.
Analogno: kriminalci u porodici, zlostavljaci u braku, ratni zlocinci u naciji...
Nek je moje dijete, ako grijesi reci cu mu da grijesi, za njegovo i opste dobro.
Al dzaba je pojedincima ovde objasnjavati da je zemlja okrugla i da je 2+ 2 = 4, kad oni jednostavno nemaju dovoljno pameti da to shvate...
Definicija nacionalisticke zaslijepljenosti i idiotizma, koje najvise steti onome koga se navodno brani.
Analogno: kriminalci u porodici, zlostavljaci u braku, ratni zlocinci u naciji...
Nek je moje dijete, ako grijesi reci cu mu da grijesi, za njegovo i opste dobro.
Al dzaba je pojedincima ovde objasnjavati da je zemlja okrugla i da je 2+ 2 = 4, kad oni jednostavno nemaju dovoljno pameti da to shvate...
- Drvosjeca iz Dejcica
#605 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Đes' doture, nisam te pozn'o, reci kakve pilule za lilule trebam uzeti da budem normalan insan k'o ti?L u c i f e r wrote:"branim svoje pa i onda kad nisu u pravu"
-
L u c i f e r
#606 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Sumljam da je glupost izljeciva boljka... 
- Drvosjeca iz Dejcica
#607 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Pa kada tako precizno sa naučne strane postavljaš dijagnoze ono kontam ima neki lijek.L u c i f e r wrote:Sumljam da je glupost izljeciva boljka...
-
L u c i f e r
-
m_l
#609 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Kakvo pravdanje zlocina, ne izmisljaj, kako te vise nije sramota! Pojesce te mrznja._BataZiv_0809 wrote:Samo sto je jadno, da ne kazem licemjerno, svoje pravdanje zlocina objasnjavati tudjim zlocinom.m_l wrote:
Jasta, poslovice su cudo, mozda Nomen est omen sluzi kao zivotna vodilja jednom Radovanu. Who knows!
Ratni zlocinac i zlotvor Radovan Karadzic nema nikakve veze sa pricom u kojoj si ti postirala link koji bi trebao da dokaze da su se kolumnisti Charlie Hebdoa sami poubijali, a puna ti usta moralisanja i religijske propagande
A poslovica je tu samo kao odgovor na tvoju da ti pokazem koliko iste mogu biti relevantne, odnosno ne mogu.
- mO k3
#610 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ček ba jarane , sto ti ne ideš ratovati ??Kareem Abdul wrote:Zato je puno njih iz Palestine otišlo da se bori na stranu Islamske Državestatixx wrote:Kamo srece da svi oni sto odose da se bore na strani ISIL-a ne odose u Palestinu.![]()
A i dosta njih koji su živjeli kao izbjeglice u Siriji je ispunilo svoju muslimansku dužnost i prisegnulo halifi.
Sta nam popuješ ovdje na forumu ....
- It_is_a_Leclerc
#611 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
De malo čitaj postove, pa onda repliciraj, živa bila, jer ili ne znaš da čitaš ili ne znaš da razmišljaš.m_l wrote:Iskreno, tvoji upisi mi se GADE.It_is_a_Leclerc wrote:A to da nam je društvo fašističko u cjelosti je jasno svakom ko ima par funkcionalnih očiju... Jbte, ljudi skidaju krunice i tespihe sa retrovizora kad prelaze entitetske granice, a mene ovdje neko dolazi ispravljati da nismo fašisti..
Oni koji su pucali po ovom narodu i izivljavali se slobodno setaju s obe strane etitetske granice, a ti kazes radi krunice ne smiju preci. Je li te imalo sramota ovih lazi, ustvari jesi li svjestan da lazes?!
To "drustvo fasisticko u cjelosti" ostavi za pismene poput sebe. A mi nepismeni i zatucani - kako cesto volis reci, nikada necemo, aBd, biti u tom tvom prosjeku. Ovaj narod je ZLATAN sta je prozivio u bliskoj proslosti. Bez osveta, sam je sebi i psiholog i psihijatar. Stjerani, protjerani, ponizeni od najblizih komsija. O poslijeratnom raspamecivanju od strane politicara je suvisno i pricati. Nisu isti oni koji prave stotine grobnica i sute o istim, i oni koji traze kosti svojih najmilijih po tim grobnicama.
Verbalni ispadi se desavaju, i cudim se da ih nema vise. Takodjer, sa huliganstvom borbu vode i najrazvijenije evropske zemlje, kojima i BiH tezi.
Ovo ostalo je tipični bošnjački cvilež zbog kojeg smo i 20 godina nakon rata sadaka narod.
-
statixx
#612 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
hAZNADAR wrote:Nasa reprezentacije je igrala sjajno, ponosim se njima i posebno njihovim patriotizmom i voljom da postizu rezultate i ucestvuju na najvecim takmicenjima. Nasa reprezentacija nije zasluzila ovaj dio navijaca koji samo koristi taj prostor za svoju politiku u majmunisanje.
- Edin H.
#613 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Robijasi oteli BH Raji transparent 
- and
#614 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
naša reprezentacija ima jedne od najboljih navijača u svijetu.milion puta su dokazali to i širom evrope je bilo mnogo gostovanja sa nekoliko hiljada navijača bez ijednog incidenta.ponosim se kako našim navijačima,tako i igračima.hAZNADAR wrote:Tema nije hebena zastava i izolovan incident. Hebe mi se za komadom platna i osjecajima Izraelaca.Skijaš wrote:Treba zaključati ako si ti siguran da više neće biti gaženja zastava i da se radilo o izolovanom slučaju, nekoj anomaliji. A ako nisi siguran, možda je bolje ostaviti da se ovo još malo protrese. Odnosno, možda je jedna ovakva tema i potrebna da se pojedini kolege forumaši nauče razlikovati solidarnost sa Palestinom od mržnje prema Izraelu, tj. da jedno ne podrazumjeva drugo.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Da ponovimo i ključaj Miško.
Tema je nasa kultura i opravdavanje svakog krkanluka u sportu - politikom. Tema je nase postenje, ugled i nasa sramota. Prije 20 god nismo bili u ovakvim iskusenjima, danas se moramo nauciti ponasati jer - srecom - nastupamo kao nacija i u sportu sa ostalim nacijama.
Mozda bi trebalo zatvoriti ovu temu . ali definitivno treba druga koja ce potegnuti polemiku i aktuelni problem kod Bosnjaka sto svaki primitivizam i ekstremizam opravdavaju cetnicima, ustasama, cionistima, imperijalistima,...
Nasa reprezentacije je igrala sjajno, ponosim se njima i posebno njihovim patriotizmom i voljom da postizu rezultate i ucestvuju na najvecim takmicenjima. Nasa reprezentacija nije zasluzila ovaj dio navijaca koji samo koristi taj prostor za svoju politiku u majmunisanje.
sitni incidenti nisu predmet teme.u jednoj tako rizičnoj utakmici koju su i snajperisti obezbjeđivali,najveći incident je bila ta zapaljena baklja na stadionu.
- It_is_a_Leclerc
#615 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
A ne zna čovjek ko mu je smiješniji...Edin H. wrote:Robijasi oteli BH Raji transparent
Robijaši koji imaju više glava nego zuba, ili BH Raja - društvo bijelih čarapa uzvučenih do koljena i stomačina, inače na urlaubu zum Bosnien.
- Edin H.
#616 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
To je ta marisana na jugu bila sto je hrasno postavioIt_is_a_Leclerc wrote:A ne zna čovjek ko mu je smiješniji...Edin H. wrote:Robijasi oteli BH Raji transparent
Robijaši koji imaju više glava nego zuba, ili BH Raja - društvo bijelih čarapa uzvučenih do koljena i stomačina, inače na urlaubu zum Bosnien.![]()
- Edin H.
#617 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ma normalan trans, pise BH Raja, Leclerc ocigledno zna za njih, ja iskreno nikad cuo.KvaziExpert wrote:Jel' poznat sadrzaj transparenta?
-
zenit dozic
#618 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ima li iko u ovoj državi da je dostojan tebe, baš bi volio da vidim na šta liči ovaj forumski europejac i intelektualac kad mu niko nije do koljenaIt_is_a_Leclerc wrote:A ne zna čovjek ko mu je smiješniji...Edin H. wrote:Robijasi oteli BH Raji transparent
Robijaši koji imaju više glava nego zuba, ili BH Raja - društvo bijelih čarapa uzvučenih do koljena i stomačina, inače na urlaubu zum Bosnien.![]()
Uglavnom navijači su nam po ko zna koji put osvjetlali obraz, a ljubomorne duše mogu da zna se šta
- Gojeni H
#619 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Blagodaram.muha_sa wrote:http://www.radiosarajevo.ba/novost/1916 ... -nije-staoGojeni H wrote:Ko vrijedja, koga vrijedja?Mister Yes wrote:Ma dobro, ovo za zastavu i izraelce, treba se zvanično izviniti i gotovo.
Ali meni je gore ovo vrijeđanje našeg reprezentativca. JEDNOG imamo među 11 da nije Bošnjak i nekim očigledno i taj jedan smeta.![]()
- Edin H.
#620 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
KvaziExpert wrote:Jel' poznat sadrzaj transparenta?
https://www.facebook.com/14844193866010 ... =1&theater
- Ludzak
#621 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ma nemoj ?cpu_fan wrote:Bez obzira na na događaj u sklopu kojeg se desilo gaženje zastave, zlu se treba suprostavljati, ukazivati na zlo i boriti se protiv zla na svaki mogući način, a izrael danas je oličenje zla.
Zasto onda ne palimo ISIL zastavu koje je vece zlo ? Doduse, nemamo mi muda za to jer je islamski ekstremizam u Bosni i to kako zastuplje pa bi mogli doci u konflikt s njima.
Zasto tursku zastavu ne palimo koja isto tako napravila u proslosti vise zla ?
Zasto ne palimo zastavu S. Arabije koja ubija jemenski narod ?
Ove sve nabrojani su muslimani i to je odgovor zasto se njihova zla podrzavaju.
Mi Bosnjaci nismo nikakvi pravednjaci protiv zla, nego smo licemjerani i pristrasni navijaci.
Ubi nas drzavni lopovluk, politicari a mi podrsku saljemo Palestini umjesto sebi. Prvo se treba boriti protiv zla u svojoj drzavi pa onda mesti prasinu sa tudje avlije.
Last edited by Ludzak on 14/06/2015 12:49, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#622 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Izvini, što se ne oduševljavam polupijanim glavurdama koje su kvalifikovane jedino za navijanje. Evo, duboke isprike.zenit dozic wrote:Ima li iko u ovoj državi da je dostojan tebe, baš bi volio da vidim na šta liči ovaj forumski europejac i intelektualac kad mu niko nije do koljenaIt_is_a_Leclerc wrote:A ne zna čovjek ko mu je smiješniji...Edin H. wrote:Robijasi oteli BH Raji transparent
![]()
Uglavnom navijači su nam po ko zna koji put osvjetlali obraz, a ljubomorne duše mogu da zna se šta
-
L u c i f e r
#623 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Svaka cast za citav post, a zadnji pasus je najpametnija misao na temi.Ludzak wrote:Ma nemoj ?cpu_fan wrote:Bez obzira na na događaj u sklopu kojeg se desilo gaženje zastave, zlu se treba suprostavljati, ukazivati na zlo i boriti se protiv zla na svaki mogući način, a izrael danas je oličenje zla.
Zasto onda ne palimo ISIL zastavu koje je vece zlo ? Doduse, nemamo mi muda za to jer je islamski ekstremizam u Bosni i to kako zastuplje pa bi mogli doci u konflikt s njima.
Zasto tursku zastavu ne palimo koja isto tako napravila u proslosti vise zla ?
Zasto ne palimo zastavu S. Arabije koja ubija jemenski narod ?
Ove sve nabrojani su muslimani i to je odgovor zasto se njihova zla podrzavaju.
Mi Bosnjaci nismo nikakvi pravednjaci protiv zla, nego smo licemjerani i pristrasni navijaci.
Ubi nas drzavni lopovluk, politicari a mi podrsku saljemo Palestini umjesto sebi. Prvo se treba boriti protiv zla u svojoj drzavi pa onda mesti prasinu sa tudje avlije.
- LBVIEW
#624 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Moze biti,samo ne znam t'ko ce gore proci,oni sto zvide himni i gaze zastavu ili oni stoCybernetic wrote:Vidjet cemo tko je s kime zavrsio na kraju kvalifikacija. Pa neka onda potencijalni secerasi i od masnoce oboljeli "fanaticosi" iz dijaspore gaze zastave, a njihova se herojska djela slave po internetu prizivanjem Hitlera.Danguba wrote:Ovo bi bilo najbolje zamandalit dok je vrijeme.
Izrael bio u niciZe, dobio sto je zasluzio(iako je Dzeko to mogao jos jednom ovjeriti) i sretno se vratili u svoju zemnlju.
Sa njima smo time zavrsili za duze vrijeme.
crtaju kukaste krizeve po terenima.Medutim, to nije ni u istoj ravni a kamoli 10 puta gore,zar ne,uljudbo.
-
Bodkin
#625 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
a cyber je kao hrvat u ovom vicu ili? jer naravno ni slucajno popljuvati debile u svojim redovima bez da vidimo preko ograde sta ima i a prozovemoLBVIEW wrote:Moze biti,samo ne znam t'ko ce gore proci,oni sto zvide himni i gaze zastavu ili oni stoCybernetic wrote:Vidjet cemo tko je s kime zavrsio na kraju kvalifikacija. Pa neka onda potencijalni secerasi i od masnoce oboljeli "fanaticosi" iz dijaspore gaze zastave, a njihova se herojska djela slave po internetu prizivanjem Hitlera.Danguba wrote:Ovo bi bilo najbolje zamandalit dok je vrijeme.
Izrael bio u niciZe, dobio sto je zasluzio(iako je Dzeko to mogao jos jednom ovjeriti) i sretno se vratili u svoju zemnlju.
Sa njima smo time zavrsili za duze vrijeme.
crtaju kukaste krizeve po terenima.Medutim, to nije ni u istoj ravni a kamoli 10 puta gore,zar ne,uljudbo.