A ti si ono stavljala klipove koji dokazuju da su se Francuzi sami pobili i da je sve False flagm_l wrote:Koja dijagnoza! Mada, poslije one tvoje "pitanje - Jesi li ti Charlie ili nisi je vrlo jednostavno - Jesi li ti na strani terorista ili nisi", ovo je samo upgrade.It_is_a_Leclerc wrote: Naši navijaču su odavno fašisti, kao i društvo u cjelini.
Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#401 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
- and
#402 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
evo kako oni počinju izvještaj s utakmice
Perhaps Israel national team soccer player Ben Sahar
The forward made waves before Friday’s Euro 2016 qualifying match against Bosnia - which Israel proceeded to lose 3-1 - when he said that “the hostile Muslim spectators at the game [in Zenica] will spur us on.”
His comment raised eyebrows, yet it appears that his concerns were well-founded. Pictures emerged of mobs of Bosnian fans stepping on a replica Israeli flag before the match. There were also reports that some extremist fans were chanting anti-Israel and anti-Jewish slogans.
- BHCluster
#403 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Slusaj nakon Minhena 72. ja ovo apsolutno razumijem sto se tice mjera sigurnosti sto Izrael ima za svoje sportiste.and wrote: pogledaj malo i drugu stranu.ti bogami kao da je hare krišna dolazila.
postoji li mjesto na svijetu da ovi dolaze i da nisu atomske mjere obezbjeđenja i da ih dočekaju aplauzima i cvjetićima?
ovo u zenici im je jedan od boljih dočeka
- BHCluster
#404 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
cyprus wrote:Ovo je najjače:
Cybernetic wrote:"Ubice muslimanske djece i muslimanskog naroda ce uvjek bit neprijatelj BiH!"![]()
![]()
Zna li autor ove rečenice i autori sličnih gluposti:
- da je u ovih nekoliko godina sirijskog rata ubijeno više muslimana, nego što je Izrael to uradio u zadnjih 70 godina?
- da su Irak i Iran u međusobnom ratu ubili preko milion muslimana?
- da se u ratu za nezavisnost Bangladeša od Pakistana neke ekstremne procjene ubijenih penju i do tri miliona?
- o tretmanu muslimanske braće Kurda u Turskoj?
- koliko je žrtava palo u alžirskom građanskom ratu?
- koliko je žrtava palo u libijskom građanskom ratu?
- išta o Jemenu?
- išta o palestinskom stradanju u Jordanu?
- išta o sukobu sunita i šiita u Libanu?
- međusobnom ubijanju muslimana u Somaliji?
- u Maliju?
- u Afganistanu?
- u Darfuru?
Većina navedenih stavki označava veće stradanje muslimana, nego što je to slučaj u izraelsko-palestinskom konfliktu... Međutim, izgleda da nije problem kad musliman ubije muslimanaTačno je da izraelska politika ima brojne zločinačke elemente, ali antisemitsko raspoloženje pravdati ovakvim izgovorom je ono
![]()
![]()
-
L u c i f e r
#405 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Još jedna zanimljiva činjenica.
Izrael je manji od Bosne, bili su progonjeni stotinama godina što od arapa što od evropljana što od rusa, al ljudi maltene rulaju svijetom.
Imaju Ameriku u džepu, finansijske tokove, medije, nuklearno oružje, lovu, lobije, itd.
A Boošnjo?
Kuća - kladža - džamija.
Zapitajte se malo zašto je to tako.
Izrael je manji od Bosne, bili su progonjeni stotinama godina što od arapa što od evropljana što od rusa, al ljudi maltene rulaju svijetom.
Imaju Ameriku u džepu, finansijske tokove, medije, nuklearno oružje, lovu, lobije, itd.
A Boošnjo?
Kuća - kladža - džamija.
Last edited by L u c i f e r on 13/06/2015 15:09, edited 1 time in total.
- Šveđanin
#406 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Kako je moglo biti, odlicno je proslo. Ja sam ocekivao gori scenario. Ako kazes nesto protiv navijacke grupe cije mi se akcije u zadnje vrijeme nikako ne svidjaju, a oni odmah idi pridji im na tribini pojasni im ako smijes..
U Litvaniji je debil koji nije ni punoljetan donio transparent onog fasistickog udruzenja bosnjacki pokret nacionalnog ponosa, na njemu dres BIH a u ruci turska zastavica.
Na Dzekin promasaj pocne psovati sve oko sebe i htjede da pljune sudiju a kad sam mu rekao da se smiri kaze on meni da sam nula od bosnjaka ali i od covjeka.
A ni ne zna me.
Dakle Le Clerc, susreti u Bosni su nista u usporedbi sa papanlukom na utakmicama reprezentacije van Bosne.. 
Ovo Juden Auf Wiedersehen sto se pjevalo na stadionu nije potvrdjeno, ima li neko snimak?
U Litvaniji je debil koji nije ni punoljetan donio transparent onog fasistickog udruzenja bosnjacki pokret nacionalnog ponosa, na njemu dres BIH a u ruci turska zastavica.
Ovo Juden Auf Wiedersehen sto se pjevalo na stadionu nije potvrdjeno, ima li neko snimak?
-
Fudo387
#407 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
and wrote:evo kako oni počinju izvještaj s utakmicePerhaps Israel national team soccer player Ben Sahar
The forward made waves before Friday’s Euro 2016 qualifying match against Bosnia - which Israel proceeded to lose 3-1 - when he said that “the hostile Muslim spectators at the game [in Zenica] will spur us on.”
His comment raised eyebrows, yet it appears that his concerns were well-founded. Pictures emerged of mobs of Bosnian fans stepping on a replica Israeli flag before the match. There were also reports that some extremist fans were chanting anti-Israel and anti-Jewish slogans.
Nazalost, ispade debil u pravu.
Vi rodjaci kako hocete, samo, te antisemitisticke papazjanije su danas skupe "igracke", a mi niti imamo para niti ledja za to.
Na volju vam.
-
Mohamad Sissoko
#408 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Interesantno je kako se nebosnjaci najvise brinu za bosnjake, ne znam sto ce ti to,opusti seL u c i f e r wrote:Još jedna zanimljiva činjenica.
A Boošnjo?
Kuća - kladža - džamija.
- and
#409 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
dočekali bi i mi njih,ali bi sigurno tražili da ih tenkovi čuvaju i sl.Fudo387 wrote:To se ti pravis malo lud?and wrote:nisam ni ja čuo sinoć da je bilo tehničkih problema pri izvođenju izraelske himnei ja pričam o utakmici.tako ti tretiraju igrače,još poslije toga neki od igrača su imali zdravstvene probleme,tako da se svašta može posumnjati
Niko ne zvizdi himni BiH, niko ne gaza po nasoj zastavi, niko ne maltretira raju koja je tamo otisla, pun facebook slika navijaca koji se setaju
gradom (pokusavam da zamislim da je kakav jadnik jucer zalutao u Radakovo ogrnut Izraelskom zastavom-ma qrac, necu ni da zamisljam, bjezi),
i umjesto, hvala, bujrum, dodjite i vi nama mi ih docekamo k'o da smo u ratu sa njima?
I to je kao u redu, treba to tako?
ne treba tako,ali to je tako.ne znam da ih negdje dočekuju aplauzom.zašto je to tako,ne znam.to bi se oni trebali zapitati.
najbolje bi bilo da se nije zviždalo,da nije bilo baš ni najsitniji incidenata i da smo im još koji gol utrpali.
uglavnom ovi sitni incidenti na utakmici previsokog rizika,kakvom su je oni napravili svom tom teatralnošću,mjerama sigurnosti,snajperima i izjavama njihovih reprezentativaca su minorni i možda će se platiti kazna par hiljada za najveći incident na utakmici zapaljenu baklju
-
L u c i f e r
#410 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Hem sam hopušten hem sam Bošnjak, šta ćemo sad...?Mohamad Sissoko wrote:Interesantno je kako se nebosnjaci najvise brinu za bosnjake, ne znam sto ce ti to,opusti seL u c i f e r wrote:Još jedna zanimljiva činjenica.
A Boošnjo?
Kuća - kladža - džamija.
A brinem se upravo zato što pripadam tom narodu i što mu želim sve najbolje...
- Sinapsa
#411 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
kamo srece da je to tako jednostavnoharač wrote:mah, slika savremenog bošnje: nezaposlen, priglup, isklerikaliziranCybernetic wrote:Ne sjecam da su ljudi u BiH nesto osjetljivi na svjetsku nepravdu. Neke drzave cine daleko gore stvari od Izraela. Dakle, ovo ima svake veze sa religijom. I Turska je svoju drzavu stvorila otimanjem zemlje, ubijanjem, progonom i nasilnom asimilacijom. Milijun puta prezvakana tema, ali nemoj pricati da je gazenje izraelske zastave izraz zabrinutosti zbog nepravde koja se cini prema Palestincima. U Saudijskoj Arabiji i Kataru te vjesaju zbog sitnice, oduzmu ti licne dokumente po ulasku u zemlju, na njihovim gradilistima radis u najgorim uslovima i jos ti godinama ne zele isplatiti platu, a ne daju ti napustiti zemlju, strpaju te u baraku kao zivotinju, ali Izrael je izvor i olicenje svake nepravde na svijetu. I vidimo koliko su sve te Palestincima bratske arapske zemlje za njih zabrinute i kako se prema njima odnose.dezurni_ucenik wrote:To za Palestinu, nema to veze sa religijom. Ja to gledam ko jednu veliku svjetsku nepravdu. Ubijaju te , uzeli ti zemlju, cijeli svijet samo gleda nijemo i nista ne radi.Nesto slicno sto smo i mi prosli ne tako davno. Ali nista novo od nas. Uvijek smo znali dooooobro polizat tudji pakas i jos se javno hvaliti sa tim.
Za pojedince me ne cudi, vidim kako na pojedinim temama brane Izrael ko da im racune placaju.
Lucifere, to za zastavu.Jebi ga, jaro i meni na kurac ide sto me papcina od komsije davi sa Sinanom Sakicem svaki dan.I sta cu sad ? Ja sam se odavno pomirio sa cinjenicom gdje zivim.To bi i ti trebao da uradis.
Inace, impresioniran sam nivoom svijesti sopstvenog mentalnog stanja bosnjacke forumske elite
Last edited by Sinapsa on 13/06/2015 15:29, edited 2 times in total.
- GeeTnT
#412 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ni B...L u c i f e r wrote:Hem sam hopušten hem sam Bošnjak, šta ćemo sad...?Mohamad Sissoko wrote:Interesantno je kako se nebosnjaci najvise brinu za bosnjake, ne znam sto ce ti to,opusti seL u c i f e r wrote:Još jedna zanimljiva činjenica.
A Boošnjo?
Kuća - kladža - džamija.
-
Mohamad Sissoko
#413 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Jbga valja ti rusit dzamije posto mu zelis sve najbolje.Sta mislis da mi to miniramo bre?L u c i f e r wrote:Hem sam hopušten hem sam Bošnjak, šta ćemo sad...?Mohamad Sissoko wrote:Interesantno je kako se nebosnjaci najvise brinu za bosnjake, ne znam sto ce ti to,opusti seL u c i f e r wrote:Još jedna zanimljiva činjenica.
A Boošnjo?
Kuća - kladža - džamija.
-
L u c i f e r
#414 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Kao prvo, fala kurcu pa se kod tebe ne vade certifikati za pripadnost bošnjačkom narodu.GeeTnT wrote: Ni B...
Kao drugo, čisto muhabeta radi, poradi čega dinatiimana...?
- Gojeni H
#415 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Da nam je drustvo u cjelini fasisticko, ne mogu se sloziti nikako. Treba pogledati to isto izraelsko drustvo i vikat' elhamdulillah od sabaha do aksama.It_is_a_Leclerc wrote:Naši navijaču su odavno fašisti, kao i društvo u cjelini.Edin H. wrote: http://www.klix.ba/vijesti/svijet/the-j ... /150613041
Nasi navijaci lagano postaju fasisti, poput nasih susjeda.
Pogledajte samo šta se desilo u Beču. Dakle, nigdje veze sa Izraelom i Palestinom. I šta se desi ?! Grupa (vrlo brojna) odluči da viče - Ubij Židova. Ako to nije fašizam po definiciji, ja ne znam šta jest.
Ovo gaženje zastave jučer je bilo očekivano. Ipak se radi o dramatično neškolovanoj omladini koja misli da je neki uspjeh biti navijač i imati duks sa nekim cool natpisom.
Isto pogledati neke druge narode koji su prosli ono sto je nas narod. Rekao bih da su nam neki dijelovi drustva cak mazohisticki nahereni.
Sto se tice fasistickih ispada u Becu tice, mislim da se mahom radi o dobro uhranjenoj dijasporskoj omladini, kojima me je povazdan dosadno i koji su odigrali previse ratnickih igrica na racunaru, pa su dobili priliku da se malo ispusu.
Inace su becke skole vehabizma i BH fanatikosa pune onih jakih na rijecima i slabim na djelima.
Isto i sa gazenjem izraelske zastave. Slazem se da su navijaci velikom vecinom ljudi ogranicene pameti i inteligencije.
I dalje se veselim pobjedi. Visca, pitbulu nas!
-
L u c i f e r
#416 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ne pada mi na pamet da hih rušim.Mohamad Sissoko wrote: Jbga valja ti rusit dzamije posto mu zelis sve najbolje.Sta mislis da mi to miniramo bre?
Šta ko voli nek izvoli.
To što je u nečijim glavama religijska pripadnost uslov nacionalne pripadnosti, to je već njihov problem, tj problem njihovog neobrazovanja i religijsko-nacionalističke indoktrinacije...
- It_is_a_Leclerc
#417 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Po tvrdnjama nekih, "navijači" su silno osjetljiva grupica koju genocidi i nepravde ranjavaju direktno u njihova mala, alkoholisana i nezaposlena srca, pa bih volio da vidim jedno skandiranje za Jazide koji dok ovo pišemo proživljavaju genocid od strane Islamske države ?!
Čisto da pokažemo da Palestini nije skandirano zato što su tamo muslimani, a ne Jazidi.

Čisto da pokažemo da Palestini nije skandirano zato što su tamo muslimani, a ne Jazidi.
-
L u c i f e r
#418 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Gojeni H wrote: Sto se tice fasistickih ispada u Becu tice, mislim da se mahom radi o dobro uhranjenoj dijasporskoj omladini, kojima me je povazdan dosadno i koji su odigrali previse ratnickih igrica na racunaru, pa su dobili priliku da se malo ispusu.
Inace su becke skole vehabizma i BH fanatikosa pune onih jakih na rijecima i slabim na djelima.
Isto i sa gazenjem izraelske zastave. Slazem se da su navijaci velikom vecinom ljudi ogranicene pameti i inteligencije.
I dalje se veselim pobjedi. Visca, pitbulu nas!![]()
![]()
ps: a ovo boldirano - ko da si forum opisivo...
- GeeTnT
#419 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Kao lucifer nikad ne bi dobio certifikat ni kod pape, a kamoli kod imama, a dinamiimana u kurcu bi promuhabetio sa Bosnjakom da ti nije foruma...L u c i f e r wrote:Kao prvo, fala kurcu pa se kod tebe ne vade certifikati za pripadnost bošnjačkom narodu.GeeTnT wrote: Ni B...
-
burger_pasa
#420 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Nas nesretni problem je taj sto mi stalno zelimo pravdu, pravicnost, pravedna rjesenja, iskrenost itd... Moramo vec jednom shvatit da zivimo u svijetu nepravednosti, podvaljivanja, uvaljivanja itd... Glupo je palit tudje zastave, al je isto tako glupo vjerovat da to nebi uradili i Njemci,englezi, rusi ili neko drugi.
-
m_l
#421 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Forumas postavio jedan klip koji se nije ucitao kako treba, a ne klipove kako ti tvrdis, koji govori o False flagu, ja kvotirala bez ijedne jedine rijeci napisane na dati klip. Provjeri, nije tesko. A nije lijepo ni izmisljati. Nemoj da predje u naviku!_BataZiv_0809 wrote:A ti si ono stavljala klipove koji dokazuju da su se Francuzi sami pobili i da je sve False flagm_l wrote:Koja dijagnoza! Mada, poslije one tvoje "pitanje - Jesi li ti Charlie ili nisi je vrlo jednostavno - Jesi li ti na strani terorista ili nisi", ovo je samo upgrade.It_is_a_Leclerc wrote: Naši navijaču su odavno fašisti, kao i društvo u cjelini.
Uzivajte nefasisti!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#422 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
L u c i f e r wrote:Gojeni H wrote: Sto se tice fasistickih ispada u Becu tice, mislim da se mahom radi o dobro uhranjenoj dijasporskoj omladini, kojima me je povazdan dosadno i koji su odigrali previse ratnickih igrica na racunaru, pa su dobili priliku da se malo ispusu.
I dalje se veselim pobjedi. Visca, pitbulu nas!![]()
![]()
za sve citirano
ps: a ovo boldirano - ko da si forum opisivo...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#423 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Cutnja znaci odobravanje.m_l wrote:
Forumas postavio jedan klip koji se nije ucitao kako treba, a ne klipove kako ti tvrdis, koji govori o False flagu, ja kvotirala bez ijedne jedine rijeci napisane na dati klip. Provjeri, nije tesko. A nije lijepo ni izmisljati. Nemoj da predje u naviku!Ono sto sam tada rekla, kada su u pitanju onakva desavanja, ponavljam i sada da na prvu Zapadu ne vjerujem ni kad darove nosi. Bez da branim ikakav terorizam. USA na osnovu jedne lazi je unesrecila milione ljudi i niko nista.
Uzivajte nefasisti!
-
Fudo387
#424 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Kakve lazi?m_l wrote:USA na osnovu jedne lazi je unesrecila milione ljudi i niko nista.
-
L u c i f e r
#425 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Iz ove dubokoumne hopservacije, izvlačim zaključak da ti kontaš da ja lažem da sam Bošnjak.GeeTnT wrote:Kao lucifer nikad ne bi dobio certifikat ni kod pape, a kamoli kod imama, a dinamiimana u kurcu bi promuhabetio sa Bosnjakom da ti nije foruma...L u c i f e r wrote:Kao prvo, fala kurcu pa se kod tebe ne vade certifikati za pripadnost bošnjačkom narodu.GeeTnT wrote: Ni B...
Ok.
Doduše, i jes vala nevjerovatno, čuj jebote: Bošnjak, a ateista - vela havle...