Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post Reply
Bodkin

#151 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Bodkin »

Paul F. wrote:
Bodkin wrote:
Paul F. wrote:Ouhh, hladan znoj me obli. Kod nas ima nevjerovatnih glupsona i stoga računam na policijske pendreke. Sarajevska Hagada je najstariji jevrejski dokument koliko ja znam i to je naš ponos. Mi smo jevreje ugostili kad su ih španci protjerivali i to treba sad da padne u vodu zbog glupsona koji nemaju pojma ni o ničemu. Ne pratim baš te ratove tamo ali koliko sam shvatio, prvo je Izrael bio napadnut, pa onda kontra ofanziva. I sad, Izrael bi vratio palestinske teritorije uz garanciju totalnog mira a ne da dođu na topomet Hamasu kojem je cilj totalno uništenje Izraela.
Bez obzira na sve to, grci nisu bez veze izmislili OLIMPIJSKI MIR. Osim je tako deblokirao FS.
Najkorektnije dočekati Izrael i pobijediti na fudbalskom terenu.
Pa ako ne znas onda je bolje ne pisati nista ili provedes 10 minuta na guglu prije posta
Ili da se ti naučiš kulturi dijaloga. Šta je bolje od to dvoje ?
Sam si napisao ne pratim te ratove tamo. Zar nije logicno malo prvo upratiti pa onda pisati?
Sanjarko

#152 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Sanjarko »

Jevreji Semiti :lol:
Roths-child Istruhlo-dijete orginalno prezime Rothschilda bilo Mayer
Stein=stijena Stein Germanska riječ
Germani porijeklom prešli na Judeizam kada je Krščanima pa i Krščanima Germanima kamatarenje,bankarski biznis bio zabranjen.
Semiti :lol:
Shem-Semit od Noahovog sina Shema.
pola Balkana su više Semiti od njih
Đeka su koknuli što je o tome govorio i Artura Koestlera i ženu njegovu.
https://jewsvszionists.wordpress.com/a- ... st-israel/

Semit Jevrejka Sefard
Nizin Lopez Says:

October 9, 2012 at 7:12 pm

Greetings everyone. My name is Nizin Lopez, I am a 36 year old Cuban-American artist who happens to have some Jewish-Sephardic background.
My story is not simple, actually, it’s very complex and incredible. In the year 2002, after doing geneological research through the birth certificates of my family and so on, I discovered that based on Halacha (Orthodox Jewish law)I am born Jewish. My Catholic mother was ethnically half Jewish(her mom was 100% ethnically Jewish).My maternal grandma was a completely assimilated Jew with no Jewish identity whatsoever, she was also a Catholic. The parents of my great grandmother were Sephardic Jews born in Istanbul/Turkey. They had migrated to Cuba and some point and after my grandmother got married to a Cuban of Spaniard-Canarian background they moved to the North of Israel where they are buried at.
In 2002 I attended a Sephardic Orthodox shul in Georgia/Usa where I met a great Rabbi from Argentina who was very kind to me (the best Jew I have ever met).He sent me to Brooklyn to get circumcised in Nov of 2002. The day before the Brit I met some of my distant relatives from Turkey in Brooklyn, they were somewhat nice to me but I knew our meeting would only be a “once in a life time” because My last name was Lopez (a gentile name),I was 1/4 Jewish (my mom was 1/2 Jewish), plus I was a broke surrela artist born in a third world country. They didn’t want to share too much information about a distant relative that had been cremated in the famous Auschwitz and they didn’t want to tell me about some relatives living in Israel either. I knew I was a genetic abomination in their eyes. But that’s ok, I was humble and met them in order to see some of my distant relatives right in front of my face.
In late 2002 i traveled to israel for 2 weeks with a program called “birthright Israel”. It was a great experience for me but during the trip I realized that security didn’t trust me at all. In 2003 I made Aliyah. I lived in Jerusalem as an Orthodox Jew, I went to 2 yeshivas, one Sephardi and one Ashkenazi. I attended an ulpan called Tikvateinu. During my 8 months in Israel I realized that in their eyes I was a second class citizen because of my looks and because of my non Jewish last name. Israeli security would stop me and interrogate me everywhere, sometimes even 3 times in the same day asking me all kinds of things as if I was some kind of undercover terrorist or something.I experienced many bitter things during this period, I was humilliated and dehumanized. Israel is, in my opinion, a state designed for the well being of Ashkenazi Jews. it is clear to me that Israel wants to be as white as possible. They heavily criticize the Germans but their mentality is very similar to the one of the nazis, they are very racially oriented and almost all of the prime ministers and presidents are all Ashkenazi. I understand that they founded the state, yes this is true. But if the state is only gonna be for Ashkenazim then,..well…what can I say. There are many things that happened to me in Israel but it would take a long time for me to describe everything in detail.
I moved back to USA in 2004 if I am not mistaken. I tried to go to some synagogues in Miami beach but I always had trouble because my last name was Lopez and because I was broke. I even went to a kehillah in Venezuela of Moroccan Sephardim to see if I could finally integrate into Am Israel. They are the best community I have ever seen yet the story was always the same: I was not of pure race, my last name was Lopez, and I was not wealthy.
back in USA again I attended two Ashkenazi shuls. I went to Ohev Shalom of R.Webberman in North Miami Beach and I went to Chabad of Midtown of R.Shmuel Gopin in Miami Fla. Rabbi Webberman is a chaplain of the police who has many influential friends. His sons or some of his sons if I am not mistaken are in these field as well.They treated me fairly in Ohev Shalom, I went there because of an old Cuban friend of mine who proselytized and was willing to do “anything” in order to be accepted as a Jew. The Shul of the Israeli Ashkenazi called Shmuel Gopin was very cool at the beginning. There I met for example a guy named Bernie who had if I am not mistaken a strong law enforcement background and some others. Eventually all the realities came out little by little, one night during a shiur a lady there called me “AN UNDERCOVER ARAB” and “A CONVERT”. This meant that all the time I had been in that shul that’s the way she perceived me, as a piece of garbage. I’m not saying that converts are bad, I’m just illustrating the reality of the matter. So, after I had some issues in that Shul, I departed from there.
All the way from 2003 till 2009 I have been doing lots of research on Judaism so I gathered lots of controversial information. Some of this information would not be convenient for some factions of Judaism.
Around the middle of 2009 I began attending Miami Dade College (Hialeah campus/Miami-Fla)pursuing a nursing degree. I had an Ashkenazi Jewish teacher called “Sherry Sinkoff” who taught “speech”. During some of the conversations I had with her she subliminally implied that I was an “anti-American” simply because I dared to speak about the issue of the kidnapping of the Yemenite Jewish children in the early years of the State of Israel and because my observation on the “gazezet issue” of Dr Chaim Sheba (Scheiber).I had applied for some government job and around this time, in Nov 4th of 2009, I got a letter in my p.o.box saying that I needed to take a “phase 1 psychology evaluation” in order to qualify for this position. I found it kind of strange that after so long all of the sudden I would receive a reply from this job…In late 2009 I made a presentation in the class of Sherry Sinkoff, it was a politically incorrect presentation. I wish I could could rewind the tape but well, it was done. I don’t think it was a big deal anyways because that kind of info is all over you tube but…then weird things began to happen in 2010. A Cuban sudent approached me asking me to do his homework in exchange of $, he wanted the answers by e-mail. I declined his offer of course, I’m not that type of person. Why by e-mail? Then sometime in 2010, in the early months, I was summoned into the security office. I was interrogated by 2 security officers and by 2 cops. The police officers stated that someone had accused me of having some kind of weapon or something. Of course it was a false accusation. I had never been to a shop that sells neither guns or knives in my life, not in Cuba not in USA. So there I was, in the office of the security guards being accused of some vile thing! I couldn’t believe it!…..The academic dean advisor, a lady named Sonja, came in the scene giving me a speech and with some papers for me to sign. I was pretty much being “extirpated” from the college without receiving any official separation letter. Then around March the academic Dean, Ana maria Bradley Hess, she summoned me in her office for a chat. She was accompanied by some guy there who worked in the Hialeah Campus. After a long interrogation she handled me a piece of paper with an address on it. She told me it was the office of either a psychologist or a psyquiatrist, I can’t remember. But, the paper she gave me didn’t show her name or the name of Miami Dade College/Hialeah campus anywhere. Then I remembered that the gov job that I had applied for required me to have a psychological evaluztion in order to be considered for the position. ….now the academic dean of MDC, a governmental institution, was telling me to go see a psychologist/psychiatrist in order to possibly be accepted back into the college. How funny! I would have to go see a psychiatrist in order to be accepted back into the college like if I had actually done something bad! I had done absolutely nothing wrong. The accusation was totally false! Ana maria Bradley Hess did not give me a separation letter or anything. So, after busting my eyes studying for months and after having straight “A’s” I was “unofficially” extirpated from college.
Many more weird things took place after this. For example, right after i was gone from MDC, an old friend of mine met me in a gas station in S.W Miami. We were talking about his emotional life (his girlfirend or whatever) when all of the sudden
he asked me to get in the car because he needed to show me something. When I sat in the passenger seat he showed me a gun. he was showing it to me as if he expected me to put my fingerprints on it. This fellow, a Hispanic like me, had never collected guns in his life. Why would he show me a gun right after I had been falsely accused of having some kind of weapon in a Floridian college? Was this a coincidence? I knew he had a dirty record….some people are willing to sell even their oldschool friends in order to obtain certain benefits…
After this strange experience I met with an oldschool friend named ‘Nelson’ who was a martial arts expert. he offered to teach me self defense and I accepted. We would practice in a park in Hialeah,Miami/Fla called “Amelia park”. Mr Nelson gave me to wooden sticks that had a sharp edge and told me to keep them both in my car for protection. Then he told me he was traveling to Cuba for 2 weeks. The day after he left I went to the Amelia park to train by myself. I had thrown away the 2 sticks he gave me. Then all of the sudden two police officers showed up in the middle of the forest (which is very unusual if you ask me) and searched me up and down. They were looking for weapons. I gave them my I.D and told them I was just exercising then they told me they had confused me with somebody else. What a strange coincidence! Nelson also took a student to our classes who claimed to be the son of a police officer, he also claimed to be of Jewish Ashkenazic background. They would always try to talk about controversial subjects in front of me as if they were trying to record me saying something that could be used against me in court. Another thing about Nelson is that he said he was a Muslim. Nelson was not a Muslim, he was an impostor working for some intelligence agency. Nelson also took me to a Hindu Temple in Miami where I met some chilean guy whowas aying all kinds of good things about Hitler in front of me. Nelson also gave me a video that he had downloaded from youtube about some anti N.W.O guy who had written a book that ended up being murdered. was he subliminally telling me that someone or something was going to murder me if i would put my investigation of the Jewish world in a book format? I had lots of notes all the way since 2003 about my experiences. All this writings of mine demonstarted that Israel was a supremacist Ashkenazic state founded in a Germanic legacy. My writings also spoke about the myth of the Jewish pure race which doesn’t exist plus many other things concerning the religion and things alike.
So well, it looked to me that Mr Nelson had been hired by someone or something who knew very well my social circle since i came to USA in 1993.
Things went even crazier after this….In a gas sation I met a not so old man who claimed to have been a cop or something and he said something about throwing people in the okechobee river. was this an indirect threat? That same night as I was walking around the neighborhood an old man pointed his two fingers at me as if he was holding a gun, was this an indirect threat? Did somebody hire him in order to intimidate me?
Hafis

#153 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Hafis »

fosna2014 wrote:
Hafis wrote:
fosna2014 wrote:Nisu samo Bosnjaci u BiH vecinom antisemiti. Samo treba pogledati dole prema kamenjaru. I malo o historiji procitati.
Moguće, gledajući na razdoblje NDH-azije...svakako da nije bilo lako biti Židov. Nisu se baš ni u Nedićevoj Srbiji sjajno proveli.

Međutim prošlost je prošlost. Gledamo današnje vrijeme i današnje odnose.
Danas imamo neke nove detalje...tada još nije postojao palestinski problem, ali ni u zadnjih dvadesetak godina na zor sklepano ''bratstvo'' bošnjačkog i palestinskog naroda.
Bogami oni masu podosta puta sa onim hicinim znakovima po tekmama i sl. I dan danas.
Uvrnuti smisao za folklor...sve navijačke skupine u svijetu imaju i takve članove....pogotovo Europa.
Hrvatska i Izrael su se sastajali u timskim i reprezentativnim natjecanjima bezbroj puta. Uglavnom ti susreti ne privlače neku osobitu pozornost, a i ne obiluje nekim pretjerano većim skandalima.

Nogometne reprezentacije Hrvatske i Izraela odigrale su šest međusobnih susreta, od toga dvije utakmice su bile službene. Preostale četiri utakmice bile su prijateljskog karaktera.

Hrvatska je ukupno upisala pet pobjeda, dok je jedna utakmica završila bez pobjednika. Razlika pogodaka je 15:6 za Hrvatsku.

Prva međusobna utakmica odigrana je u kolovozu 1994. godine u Tel Avivu, a Hrvatska je slavila 4:0.
Druge dvije prijateljsk utakmice igrane su u Varaždinu, 1996. godine i 2004. godine i jedan prijateljski susret u Jerusalemu 2005.
Dvije službene utakmice su odigrane u sklopu natjecanja za plasman na Europsko prvenstvo 2008. u kojima je Hrvatska pobijedila u oba susreta – U Zagrebu 1:0 i u Tel Avivu 4:3.

Uglavnom su sve bile bez nekih problema.
Bodkin

#154 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Bodkin »

Dok je sa druge strane idf morao tenkovima da osigurava tekme protiv BIH. Imas pravo
Paul F.

#155 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Paul F. »

Bodkin wrote: Sam si napisao ne pratim te ratove tamo. Zar nije logicno malo prvo upratiti pa onda pisati?
Mrzim da otpetljavam jeftine zapetljavine ali čini mi se da te je neko pohvalio na temi o top forumašima ...
Dakle, ja napišem da ne pratim te ratove u detalje ali globalno je ovako. Ti meni odgovaraš da trebam googlati prije posta. Kakav je to argument nepismeni čovječe ? Znaš li ti čemu služi forum ? Umjesto da pričaš o meni, nepismeni čovječe, ako me već citiraš, onda je valjda osnovni red da izneseš kontraargumente ili dodatne činjenice.
Hafis

#156 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Hafis »

Bodkin wrote:Dok je sa druge strane idf morao tenkovima da osigurava tekme protiv BIH. Imas pravo
Nisam skontao o kojoj tekmi govoriš.
Ali da se nisam bezveze javio, evo prijevoda na hrvatski :)

''Dok je s druge strane IDF morao tenkovima osiguravati utakmice protiv BiH. U pravu si.''
Bodkin

#157 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Bodkin »

Paul F. wrote:
Bodkin wrote: Sam si napisao ne pratim te ratove tamo. Zar nije logicno malo prvo upratiti pa onda pisati?
Mrzim da otpetljavam jeftine zapetljavine ali čini mi se da te je neko pohvalio na temi o top forumašima ...
Dakle, ja napišem da ne pratim te ratove u detalje ali globalno je ovako. Ti meni odgovaraš da trebam googlati prije posta. Kakav je to argument nepismeni čovječe ? Znaš li ti čemu služi forum ? Umjesto da pričaš o meni, nepismeni čovječe, ako me već citiraš, onda je valjda osnovni red da izneseš kontraargumente ili dodatne činjenice.
Ne znam kako si dosao do nepismenosti iz onog posta ali eto. Ukratko, napisao si da su svi susjedi napali izrael prvi. Ja sam ti rekao da proguglas zato sto bi bilo dobro da znas sta je izrael radio 5 godina prije tog rata
Bodkin

#158 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Bodkin »

Hafis wrote:
Bodkin wrote:Dok je sa druge strane idf morao tenkovima da osigurava tekme protiv BIH. Imas pravo
Nisam skontao o kojoj tekmi govoriš.
Ali da se nisam bezveze javio, evo prijevoda na hrvatski :)

''Dok je s druge strane IDF morao tenkovima osiguravati utakmice protiv BiH. U pravu si.''
Fakat nisi?
Paul F.

#159 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Paul F. »

Bodkin wrote:
Paul F. wrote:
Ne znam kako si dosao do nepismenosti iz onog posta ali eto. Ukratko, napisao si da su svi susjedi napali izrael prvi. Ja sam ti rekao da proguglas zato sto bi bilo dobro da znas sta je izrael radio 5 godina prije tog rata
Neću da proguglam, mrzim google. Ako me citiraš iznesi kontra argumente ili dodatne informacije. U protivnom me ne citiraj.
reis1

#160 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by reis1 »

Image

Image

Volim Izrael samo radi ovog gore! :D

Navijacu za Izrael zbog Sejdic-Fincija! :oops:
Hafis

#161 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Hafis »

Ljudi nisu krivi što su se morali braniti 1948. i usput dati po guzici napadačima.
Ali to nije razlog da ih se ne pozdravi kada istrče na stadion u Zenici....a usput i nakanta s nekoliko golova u mreži.
Sanjarko

#162 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Sanjarko »

Hafis wrote:Ljudi nisu krivi što su se morali braniti 1948. i usput dati po guzici napadačima.
Ali to nije razlog da ih se ne pozdravi kada istrče na stadion u Zenici....a usput i nakanta s nekoliko golova u mreži.
Jašta branili se.
Branile se organizacije Irgun,Hagana itd.
Odbrambene organizacije.
Hafis

#163 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Hafis »

Vizionar 1985 wrote:
Hafis wrote:Ljudi nisu krivi što su se morali braniti 1948. i usput dati po guzici napadačima.
Jašta branili se.
Odbrambene organizacije.
Respekt, pravi momci. Ipak su uspjeli obraniti zemlju od udruženog napada šest arapskih zemalja, i usput im dati po guzici. Da nisu uspjeli danas ne bi ni postojala židovska država.
Nego, da se vratimo nogometu.
Sanjarko

#164 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Sanjarko »

Hafis wrote:
Vizionar 1985 wrote:
Jašta branili se.
Odbrambene organizacije.
Respekt, pravi momci. Ipak su uspjeli obraniti zemlju od udruženog napada šest arapskih zemalja, i usput im dati po guzici. Da nisu uspjeli danas ne bi ni postojala židovska država.
Nego, da se vratimo nogometu.
Teroristi i ubice ti pravi momci. :!: :?
Jolpaz

#165 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Jolpaz »

Najaci su mi lozionicari, mojne ga / driju ga.

Gosti u BiH su uvijek dobrodosli i tako treba tretirati Izrael.
Tema je sport i u tom kontekstu razgovarati bez nepotrebnog hajcanja.

BiH ce svakako pobjediti i idemo dalje...

:bih:
Sanjarko

#166 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Sanjarko »

Jolpaz wrote:Najaci su mi lozionicari, mojne ga / driju ga.

Gosti u BiH su uvijek dobrodosli i tako treba tretirati Izrael.
Tema je sport i u tom kontekstu razgovarati bez nepotrebnog hajcanja.

BiH ce svakako pobjediti i idemo dalje...

:bih:
kakvi 0:0 1:1 moja prognoza
bilo bi dobro da pobjedimo ali nema Stilica,slaba nam forma igraca itd.
donBeton

#167 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by donBeton »

@ cyprus

Znači ja od sutra mogu početi slijediti judaizam i bit ću jevrej?
BHCluster

#168 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by BHCluster »

donBeton wrote:@ cyprus

Posto ti je tekstura koze tamnije kako Ante kaze ne mozes jer i on tamnoputi jevreji imaju problema u Izraelu od sterilizacije to izivljavanja i ako si vojnik.
JohnnyS

#169 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by JohnnyS »

Naravno, kako se inače zovu, judaisti?
Sanjarko

#170 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Sanjarko »

Možeš ako te reformisti Jevreji prime Možda i Karaiti te prime.
Ostali samo pikaju jes li rođeni jevrej ili ne.
Ortodoksi samo po majčinskoj liniji primaju druge u Judeizam.
Po njima Jevrej je samo ona osoba čija majka je Jevrejka.
BHCluster

#171 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by BHCluster »

Ovako javno isticanje fasizma jucer na utakmici Bosna i Hercegovina vs Ukraina a niko ni da prokomentarise toliko o ovim dusobriznicima.
Image
chupacabra

#172 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by chupacabra »

Ako smo ikakvi ljudi ili insani trebamo se sjetiti kako su Izraelci docekali nasu reprezentaciju na gostovanju. Nije bilo ni jednog incidenta, nasa himna je ispracena aplauzom, i sve je proslo u sportskom duhu. Na stranu politika njihove vlade sa kojom se ne slaze cijeli civilizovan svijet (osim kupljene USA). Ljudi su se sportski ponijeli prema nama i ako u Zenici ispadne bilo kakav incident mi mozemo reci da nismo nista bolji od fašistički nastrojenih navijaca Srbije i Hrvatske. Uvjeren sam da ce sve proci u dobroj atmosferi. Valjda nismo spali na to da se brukamo kao Srbi i Albanci.
Last edited by chupacabra on 16/05/2015 22:57, edited 1 time in total.
Sanjarko

#173 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Sanjarko »

BHCluster wrote:Ovako javno isticanje fasizma jucer na utakmici Bosna i Hercegovina vs Ukraina a niko ni da prokomentarise toliko o ovim dusobriznicima.
Image
Ne znam šta da komentarišem zastava herceg bosne ako se ne varam.
Uglavnom protiv sam ovoga i naši navijači ne bi trebali da ovo rade, mi smo pravedan narod i zapamčeni smo u Jevreja kao pravedan narod koji je
uvijek pomagao progonjenima,obespravljenima itd.
Narod ne treba miješati sa vlašču,vladarima,političarima i sličnima, i sa njihovim politikama,akcijama,radom i sl. kao ni sa izrodima/šljamom iz naroda kojeg u svakog naroda ima.
Sudeči po našim vladarima i sličnima, i šta oni rade mi Bošnjaci bi bili jedan od najgorih naroda a to nismo.
BHCluster

#174 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by BHCluster »

Vizionar 1985 wrote:
BHCluster wrote:Ovako javno isticanje fasizma jucer na utakmici Bosna i Hercegovina vs Ukraina a niko ni da prokomentarise toliko o ovim dusobriznicima.
Image
Ne znam šta da komentarišem zastava herceg bosne ako se ne varam.
Uglavnom protiv sam ovoga i naši navijači ne bi trebali da ovo rade, mi smo pravedan narod i zapamčeni smo u Jevreja kao pravedan narod koji je
uvijek pomagao progonjenima,obespravljenima itd.
Narod ne treba miješati sa vlašču,vladarima,političarima i sličnima, i sa njihovim politikama,akcijama,radom i sl. kao ni sa izrodima/šljamom iz naroda kojeg u svakog naroda ima.
Sudeči po našim vladarima i sličnima, i šta oni rade mi Bošnjaci bi bili jedan od najgorih naroda a to nismo.
Prvo bijelo polje na sahovnici i taj pozrav i naravno ovaj grb u sredini? Probaj opet.
Last edited by BHCluster on 16/05/2015 23:19, edited 1 time in total.
hAZNADAR

#175 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by hAZNADAR »

chupacabra wrote:Ako smo ikakvi ljudi ili insani trebamo se sjetiti kako su Izraelci docekali nasu reprezentaciju na gostovanju. Nije bilo ni jednog incidenta, nasa himna je ispracena aplauzom, i sve je proslo u sportskom duhu. Na stranu politika njihove vlade sa kojom se ne slaze cijeli civilizovan svijet (osim kupljene USA). Ljudi su se sportski ponijeli prema nama i ako u Zenici ispadne bilo kakav incident mi mozemo reci da nismo nista bolji od fašistički nastrojenih navijaca Srbije i Hrvatske. Uvjeren sam da ce sve proci u dobroj atmosferi. Valjda nismo spali na to da se brukamo kao Srbi i Albanci.
Slazem se i potpuno si u pravu.

Ali ipak mislim da nije pametno pustiti izraelske navijace da se secu ulicama Zenice. Jednostavno ne mogu zamisliti ovu sliku u Zenici na ulici i da sve prodje u prijateljskoj domacinskoj atmosferi.

Image

Kako to izbjeci a da bude bez zabrane? Na koji fol?
Post Reply