Pa ova prica je pogodna za njihovo trziste (a za njih je i napravljena) jer ne znaju pozadinu, nisu je zivjeli poput nas. Ja se kao danas sjecam tuce na terenu kad Grbovic (saigrac Vlade Divca) uzima makaze iz torbe njihovog timskog ljekara i krece na igrace Splita, medju kojima su bili Radja i Kukoc...IHAVEDREAM wrote:Profesorica engleskog jezika, zena koja je bila prva koja je upoznala naseg sina koji nije govorio ni jednu Englesku rijec 2000 godine, poslala nam je e-mail da je plakala kao "Malo dijete"
I sad bi taj kao da se pokaje a ja da placem
Mene mogu rasplakati samo oni koji su bili ljudi kad to nije bilo lako, ljudi poput Milana Mladenovica, pjevaca grupe EKV, inace rodjenog u Sarajevu koji je imao muda (da oprostite na izrazu) tada dici svoj glas protiv rata u BiH u sred Beograda. Ovakvi koji su se sjetili da budu ljudi 15 godina nakon stradanja, koji su dizali tri prsta i ispoljavali svoj nacionalizam, za takve je kasno...bar sto se mene tice
Kao sto rekoh, trebalo je biti covjek u pasja vremena i onima koji su se tada pokazali trebamo odati pocast