Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije 2-3 godine, na TV sam gledao neki strani (mislim njemački ili austrijski) dokumentarac u kojem je govorio Ivica Osim. Prikazali su slike Sarajeva, govorio je o ratu, nogometu, i sl. Sjeća li se itko možda naslova tog dokumentarca?
Mr.Kokolo wrote:Prije 2-3 godine, na TV sam gledao neki strani (mislim njemaèki ili austrijski) dokumentarac u kojem je govorio Ivica Osim. Prikazali su slike Sarajeva, govorio je o ratu, nogometu, i sl. Sjeæa li se itko mo¾da naslova tog dokumentarca?
P.S. Nije "Poslednji YU fudbalski tim".
Hvala unaprijed na pomoæi.
Pojeo sam i ja govno snimajuæi i editujuæi Fudbal, nogomet i jo¹ pone¹to - nestalo mi zvuka iz videa. Ima li ko ideju gdje downloadovati ovaj serijal?
sulesavic wrote:
Pojeo sam i ja govno snimajući i editujući Fudbal, nogomet i još ponešto - nestalo mi zvuka iz videa. Ima li ko ideju gdje downloadovati ovaj serijal?
sulesavic wrote:
Pojeo sam i ja govno snimajuæi i editujuæi Fudbal, nogomet i jo¹ pone¹to - nestalo mi zvuka iz videa. Ima li ko ideju gdje downloadovati ovaj serijal?
Još? Ma samo stavi, šta pitaš još...
Nego, kad je Osim počeo da priča na švapskom, sjetih se onih stihova... "Svaku tvoju riječ ja volim, mada ništa ne razumijem..."
No, na sreću nije baš da je sve na njemačkom.
Kad smo vec kod ovakvih stvari moram zamoliti ako neko ima citave utakmice Zeljo - Videoton i Bosna - Emerson da ih nabaci. Uvijek mi je bila zelja da to imam u arhivi. Hvala.