Dokumentacija o zaštiti na radu
Moderator: anex
-
spoky
#1 Dokumentacija o zaštiti na radu
prilikom posjete inspektora iz oblasti zaštite na radu društvu koje se bavi proizvodnjom i prodajom metalnih konstrukcija i sl. naloženo je da se sacini program mjera iz zaštite na radu, da se sacini program obrazovanja zaposlenika i da se izvrši obuka i prvjera sposobnosti zaposlenika. Ko to sacinjava, knjigovodstveni servis, advokat.......?
-
amko76
#2 Re: Dokumentacija o zaštiti na radu
Pravna služba pobogu.
-
spoky
#3 Re: Dokumentacija o zaštiti na radu
rijec je o društvu koje je tek osnovno, ima 6 uposlenika, tek stice iskustvo
i svaki savjet je dobrodošao
- kokuz_sa
#4 Re: Dokumentacija o zaštiti na radu
ako se ne varam firma proving daje obuku za zastitu o radu..tj ono predavanje i tako sta
-
amko76
#5 Re: Dokumentacija o zaštiti na radu
Onda je moj savjet da sedmi zaposlenik bude pravnik sa iskustvom, vrlo poželjno (ja bih rekao obavezno) iz privrede.
-
Eborg
#6 Re: Dokumentacija o zaštiti na radu
amko76 wrote:Onda je moj savjet da sedmi zaposlenik bude pravnik sa iskustvom, vrlo poželjno (ja bih rekao obavezno) iz privrede.
- burek_in_space
#7 Re: Dokumentacija o zaštiti na radu
U pravu si za Proving kao i Arcus d.o.o., ovako na prvu shto mogu da se sjetim.kokuz_sa wrote:ako se ne varam firma proving daje obuku za zastitu o radu..tj ono predavanje i tako sta
Izradjuju takodje i plan zashtite od pozhara, ali cijene su im zhara za izradu jednog takvog plana.
-
spoky
#8 Re: Dokumentacija o zaštiti na radu
hvala, da bar znam kome se obratitkokuz_sa wrote:ako se ne varam firma proving daje obuku za zastitu o radu..tj ono predavanje i tako sta
- kokuz_sa
#9 Re: Dokumentacija o zaštiti na radu
nesto sam polagao jednom kod njih pa vidje to..sto se tice cijena jesu vatrene su bas i odnos prema klijentu je malo kazat ponizavajuci ali eto..istrpis dok ne dobijes papirburek_in_space wrote:U pravu si za Proving kao i Arcus d.o.o., ovako na prvu shto mogu da se sjetim.kokuz_sa wrote:ako se ne varam firma proving daje obuku za zastitu o radu..tj ono predavanje i tako sta
Izradjuju takodje i plan zashtite od pozhara, ali cijene su im zhara za izradu jednog takvog plana.
-
jašara
#10 Re: Dokumentacija o zaštiti na radu
spoky wrote:prilikom posjete inspektora iz oblasti zaštite na radu društvu koje se bavi proizvodnjom i prodajom metalnih konstrukcija i sl. naloženo je da se sacini program mjera iz zaštite na radu, da se sacini program obrazovanja zaposlenika i da se izvrši obuka i prvjera sposobnosti zaposlenika. Ko to sacinjava, knjigovodstveni servis, advokat.......?
Evo ti neki podavi nalaze se na Pofalićima/preko puta ekonomske škole
Zavod za zaštitu na radu doo
Adresa:
Zmaja od Bosne 34
Telefon:
+387(0)33 650-955
+387(0)33 770-110