Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
BajrinNajmladji

#376 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by BajrinNajmladji »

Abacija wrote:Ja neki dan na kraju pregleda rekao doktoru "Hebali Vi svoju diplomu kad ja vise znam od Vas" i izasao iz ordinacije. Nije mi pomogao ni njegov kolega kod kojeg sam poslije otisao (jer me je ovaj prvi naravno otracao), ali sam mu zato nanio dusevnu bol. :mrgreen: :dance:
Apsolutno te razumijem. Valjda ti je lakše sada. Samo jednom sam se posvadjao sa dr. i htio se on tući,...
nevenkagaragic

#377 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by nevenkagaragic »

alica.k wrote:lol.
sve se desilo 6.7.
nju smijenili PETICIJOM jer je prijavila to generalnom.
pismo pisano etickom komitetu itd, a potpisano (to je valjda ta peticija) od svih prozvanih doktora 2.7. (sve pise u tekstu crno na bijelo)

sta li tu ne stima?

smjena ove "direktorice" klinike je mozda najbolja stvar sto se desila gore.
Sta je tu istina, zaista? Sklona sam da verujem dr Amili Husovic-Alikadic, jer vec dugo pratim i sukob Dizdarevic-Kadic (godinama) na "Farisovoj" klinici, naravno na stetu pacijenata.
Pratila sam i istupe dr Amile Husovic-Kadic za govornicom koji su vrlo ostri, bez "dlake na jeziku". Mada ima i nekih cudnih stavova, s obzirom na profesiju, ipak sam je ocenila PRINCIPIJELNOM osobom.

Najzalosnija cinjenica je da lecenje pacijenata u "Farisovoj" klinici sve vise postaje samo DODATNA (sporedna) delatnost!

Smijenili su me jer sam progovorila o kriminalu!

Image

Dr. Amila Husović Alikadić, koja je smijenjena sa položaja direktorice Očne klinike u Sarajevu odlukom prof.dr. Farisa Gavrankapetanovića, direktora Kliničkog centra Koševo, za «San» je ispričala svoju stranu priče o razlozima njene smijene.

Leglo korupcije

- Stvarni razlog moje smjene je kriminal na Kliničkom centru, koji ću i dokazati, a ne politika, kako se tvrdi! Smijenjena sam zbog toga što sam prijavila dr. Suada Karčića za iznuđivanje novca od pacijenata! Nakon moje prijave, umjesto da se provede kompletna istraga, meni dolazi direktor Gavrankapetenović i govori mi da sam smijenjena, što je apsurdno - kaže Husović Alikadić. Prema njenim riječima, inspekciji je dostavila i podatke o »15 šefova na Klinici Koševo koji su zaposleni na nazakonit način». - Vjerujte da je na Kliničkom centru cirkus, te da je toliki kriminal prisutan da će policija imati pune ruke posla! Da ne govorim o nezakonitom mandatu Farisa Gavrankapetanovića, koji je direktor iako mu niko nije potpisao produženje mandata. No, on provodi samovolju i glumi velikog šefa. Imam informaciju da uzima 10.000 eura kako bi zaposlio pojedine osobe i to u saradnji sa jednom osobom u SIPA-i. Imam sve na papiru, uključujući i ime te osobe koja ja u »talu» sa Gavrankapetanovićem. No, time će se zabaviti policija. Osim toga, moji pravnici će sve riješiti. Sve će se znati za nekoliko dana, jer je gore na klinici zavladala panika. Ironično je samo šta se desi osobi koja je u vrhu zakonadavne vlasti, kao što sam ja - smijene je kada progovori o kriminalu. Šta je onda sa običnim građanima koji ga žele prijaviti? Šta njih tek očekuje - pita se Husović Alikadić.

Borba do kraja

Kako naglašava, veliki je borac i neće odustati dok ne dokaže da «Klinikom vladaju veliki kriminalci«. - Ovo više nije neki princip, nego, jednostvno, neko više mora razotkriti te ljude! Nije meni krivo što sam smijenjena, pa da neko kaže: „Ljuta je pa svašta priča!„. Naprotiv, ja sam opuštena, jer sam uvjerena da će istina izaći na vidjelo. Ja sam svjetski priznati oftamolog i mogu raditi gdje hoću, ali preko nepravde ne želim preći tako lako. To svi znaju. Misle da su mojom smijenom sve riješili, ali varaju se! Tek sada treba da građanima, ali i sudskim organima, kažu šta su i kako radili. Sigurna sam da će sud presuditi u moju korist, jer smijenjena sam bez ikakvog valjanog razloga - naglašava Husović Alikadić.
M. Aščić

„Drugarske„ veze

- Sve je jasno, jer sam tek sada uvidjela neke stvari. Na moje mjesto je došla dr. Emina Alimanović, koja je poznata kao dobra drugarica Suada Karčića i Farisa Gavrankapetanovića. Ona nije izlazila iz njegovog kabineta dok me nisu smjenili - tvdi Husović Alikadić.
(SAN)

http://www.san.ba/index.php?id=8212
Ne pada mi na pamet

#378 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by Ne pada mi na pamet »

nevenkagaragic wrote: Tek sada treba da građanima, ali i sudskim organima, kažu šta su i kako radili. Sigurna sam da će sud presuditi u moju korist, jer smijenjena sam bez ikakvog valjanog razloga - naglašava Husović Alikadić.
M. Aščić

„Drugarske„ veze

- Sve je jasno, jer sam tek sada uvidjela neke stvari. Na moje mjesto je došla dr. Emina Alimanović, koja je poznata kao dobra drugarica Suada Karčića i Farisa Gavrankapetanovića. Ona nije izlazila iz njegovog kabineta dok me nisu smjenili - tvdi Husović Alikadić.
(SAN)

http://www.san.ba/index.php?id=8212
Uranila! Uvijek me nervirala alapacastim pristupom i proganjanjem 60 minuta. Ja bi je lagano sad na sud, pa da vidimo sto je sutala citavo vrijeme a kaze da je znala sta se desava.
sakop

#379 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by sakop »

neka, neka došˇo vraga po svoje. samo nek se svađaju. čitava klinika je zapošljavanje prema rodbinskim vezama, te sin od ovog doktora te od onog.
možda će kod nas u zdravstvu biti afera kao što je indeks u hrvatskoj. radujem se snimcima razgovora :-D
vajkrem

#380 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by vajkrem »

Valja meni nakon svega procitanog ovdje, za mjesec na porod u KCS :-) :( :sad: :shock: :?
Bellica

#381 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by Bellica »

vajkrem wrote:Valja meni nakon svega procitanog ovdje, za mjesec na porod u KCS :-) :( :sad: :shock: :?

Ne brini, ima na ginekologiji finih i strucnih doktora. I cestitam ti na bebici.
Carmi

#382 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by Carmi »

Vajkrem ma daaajjj....pa na forumima nećeš sigurno pozitivnih primjera čitati, a ima ih više nego ovih negativnih. Ne boj se :thumbup:
vajkrem

#383 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by vajkrem »

Bellica wrote:
vajkrem wrote:Valja meni nakon svega procitanog ovdje, za mjesec na porod u KCS :-) :( :sad: :shock: :?

Ne brini, ima na ginekologiji finih i strucnih doktora. I cestitam ti na bebici.

Heheehe, hvala na podrsci i cestitkama....ma nadam se da ce sve biti ok, ne bojim se ja njihovog tretmana prema meni, samo da mi bebu "ne zezaju" :-D

Usput da kazem, vodi mi trudnocu dr.Lejla Imsirija i do sada sam veoma zadovoljna njenim tretmanom, da naglasim BEZ I JEDNOG POKLONA. Ako neko ima nesto o njoj da mi kaze, bila bih zahvalna :-D
vajkrem

#384 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by vajkrem »

Carmi wrote:Vajkrem ma daaajjj....pa na forumima nećeš sigurno pozitivnih primjera čitati, a ima ih više nego ovih negativnih. Ne boj se :thumbup:

Hvala na podrsci, srce si!!! :kiss:
Bellica

#385 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by Bellica »

vajkrem

Ja sam babica i jedno vrijeme sam radila na GAK-i. Radila sam i s doktoricom Lejlom, nemam neko specijalno misljenje, onako, glavno je da je strucna, to je jedino sto sam mogla primijetiti, da je nesto posebno ljubazna nisam vidjela. I jos samo nesto, babica ti je na porodu glavna, doktori jesu ako treba raditi epiziotomiju i ako se nesto ne daj Boze zakomplikuje, a inace babica sve radi. Ali nemoj da brines, bit ce sve uredu, a i beba uvjerena sam. Nadam se da nisi citala moj post koji sam pisala na prethodnoj stranici :) nije bas najljepsi, ali nemoj se plasiti ipak, bit ce sve uredu. Dr. Lejla je strucna i to je vazno, a ostalo sve dodje samo od sebe.Sretno.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#386 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by Nosferatu »

Islo je to nekad i bez babica i doktorica po sumama i pecinama, ali eto, izmislise onda akuserstvo i ginekologiju.

Ja bih samo da kazem da je tu anesteziolog glavni, a ti ces vidjeti pa mi mozes potvrditi jel glavni onaj koji pogodi ili promasi epiduralnu anesteziju.

Ovi svi drugi su tu da izgledaju zauzeto, a u stvari nista ne rade i tebi govore kako ces sve uraditi, kao da ti ne znas, sta treba da radis ali nije tako lako progurati nesto velicine dinje kroz genitalije.

Predlazem ti da dobro babice isprepadas, cim dodjes, da im kazes, da se tebi ne znoj i da ces ti to po kratkom postupku na Cezarca, nista ne moze brze i prije babicu raspizditi od C-sectiona, prihvataju svaki kao licni pad, krah i dokaz da njihova metoda, njihova dokazana metoda, toliko puta pokazana i dokazana, ne fercera, nije to sto ne fercera, vec sto si ti cutuk, bez-boznik i sto nesh njih da slusas.

Nego, voljeo bih da se ja poradjam, samo da isprepadam sve zivo oko sebe, i onda rahat se porodim, ono sto bi se reklo, s grupni olaksanjem. Jer, po meni porod nije toliko fenomen interesantan koliko grupno olaksanje koje nakon poroda dodje, ko da si lipo, ti sam se poradjao, a ja nekako mislim, da nesvjesno, ove babice se i same poradjaju, kad ti vicu guraj, djes ti vikat guraj drugom ako ti ne guras, ili biti opusten a nekom govoris guraj, guraj, e to je prava babica, prava babica je ona koja je totalno opustena dok tebi vice punim glasom da ti guras, ta je vec prekaljena. Ako vidis da i ona imalo gura, pati se jadna, i to, ne valja. Patnja je tvoja, za tebe, ona treba samo da pogodi tonalitet na koji ces ti odgovoriti. To je to. Sve je u G-duru. Za ostalo uvijek postoji vakum ili c section. Al' vala i to bi bilo prihvatljivo, da grlic hoce samo da sazre na vrijeme i da ne dodje do nekakve prolongacjie izmedju prvog i drugog stadija. Ako se to desi, cuces samo babice kako se zale jedna drugoj "ovaj moja zaglavila, ni tamo, ni vamo, nish". Slobodno skoci na noge lagane (na taj nacin provjeris da li je epiduralna anestezija samo epiduralna ili je subduralna u kojem slucaju ce se javiti objektivan osjecaj paralizovnih nogu) pa izleti i reci, ma sha ti od mene hos' i ocekujes, ja nisam sve 5 u osnovnoj imala, a kamoli da da porod prodjem s odlicnim.

Nikad necu zaboraviti scenu, mi porodili zenu, i sve, cekamo kad ce placenta izmigoljiti a kraj zene spava li spava cojk, jebe se njega, doduse, bio je crnac, njih mnogo ne tangira, i ja se pitam za koji kurko s mene frcaju graske znoja, a on usecerio, pila li pila, dok ga nije babica ufatila za reverere i izbacila iz sobe, onako memljivog, otetura samo u pravcu kafterije. A, ima jos bisera, drugi je lik, doveo djecu svoju, svu drugu, uz zenu trudnu koja treba da se porodi i otisao covjek raditi, razumijes, a vi ko velik cuvajte mi i zenu i djecu, ko vas shisko. To ti je iskusan babo, bi mu to negdje izmedju 7 do 9 dijeteta, kad dosegnes te cifre porodis se a da ne znas da si se porodio. Da vidis babica samo - ne smiju ni da viknu guraj, jerbo, ako gurne, izletice ko tane iz puske dijete, nego sve onako unezgodjene, sute, cvile, ko nesto bi rekle, a ne znaju sta...

Ma bice to dernek, samo tak'i...
neko_ime

#387 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by neko_ime »

U BiH definitivno anesteziolog nije glavni, jer se zene poradjaju bez anestezije.
Jara

#388 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by Jara »

Ajoj, @Nosferatu, što me nasmija... :lol: :lol: :lol:
:thumbup:
Jara

#389 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by Jara »

dva puta isto.....
Last edited by Jara on 08/09/2009 18:13, edited 1 time in total.
Bellica

#390 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by Bellica »

Nosferatu wrote:Islo je to nekad i bez babica i doktorica po sumama i pecinama, ali eto, izmislise onda akuserstvo i ginekologiju.

Ja bih samo da kazem da je tu anesteziolog glavni, a ti ces vidjeti pa mi mozes potvrditi jel glavni onaj koji pogodi ili promasi epiduralnu anesteziju.

Ovi svi drugi su tu da izgledaju zauzeto, a u stvari nista ne rade i tebi govore kako ces sve uraditi, kao da ti ne znas, sta treba da radis ali nije tako lako progurati nesto velicine dinje kroz genitalije.

Predlazem ti da dobro babice isprepadas, cim dodjes, da im kazes, da se tebi ne znoj i da ces ti to po kratkom postupku na Cezarca, nista ne moze brze i prije babicu raspizditi od C-sectiona, prihvataju svaki kao licni pad, krah i dokaz da njihova metoda, njihova dokazana metoda, toliko puta pokazana i dokazana, ne fercera, nije to sto ne fercera, vec sto si ti cutuk, bez-boznik i sto nesh njih da slusas.

Nego, voljeo bih da se ja poradjam, samo da isprepadam sve zivo oko sebe, i onda rahat se porodim, ono sto bi se reklo, s grupni olaksanjem. Jer, po meni porod nije toliko fenomen interesantan koliko grupno olaksanje koje nakon poroda dodje, ko da si lipo, ti sam se poradjao, a ja nekako mislim, da nesvjesno, ove babice se i same poradjaju, kad ti vicu guraj, djes ti vikat guraj drugom ako ti ne guras, ili biti opusten a nekom govoris guraj, guraj, e to je prava babica, prava babica je ona koja je totalno opustena dok tebi vice punim glasom da ti guras, ta je vec prekaljena. Ako vidis da i ona imalo gura, pati se jadna, i to, ne valja. Patnja je tvoja, za tebe, ona treba samo da pogodi tonalitet na koji ces ti odgovoriti. To je to. Sve je u G-duru. Za ostalo uvijek postoji vakum ili c section. Al' vala i to bi bilo prihvatljivo, da grlic hoce samo da sazre na vrijeme i da ne dodje do nekakve prolongacjie izmedju prvog i drugog stadija. Ako se to desi, cuces samo babice kako se zale jedna drugoj "ovaj moja zaglavila, ni tamo, ni vamo, nish". Slobodno skoci na noge lagane (na taj nacin provjeris da li je epiduralna anestezija samo epiduralna ili je subduralna u kojem slucaju ce se javiti objektivan osjecaj paralizovnih nogu) pa izleti i reci, ma sha ti od mene hos' i ocekujes, ja nisam sve 5 u osnovnoj imala, a kamoli da da porod prodjem s odlicnim.

Nikad necu zaboraviti scenu, mi porodili zenu, i sve, cekamo kad ce placenta izmigoljiti a kraj zene spava li spava cojk, jebe se njega, doduse, bio je crnac, njih mnogo ne tangira, i ja se pitam za koji kurko s mene frcaju graske znoja, a on usecerio, pila li pila, dok ga nije babica ufatila za reverere i izbacila iz sobe, onako memljivog, otetura samo u pravcu kafterije. A, ima jos bisera, drugi je lik, doveo djecu svoju, svu drugu, uz zenu trudnu koja treba da se porodi i otisao covjek raditi, razumijes, a vi ko velik cuvajte mi i zenu i djecu, ko vas shisko. To ti je iskusan babo, bi mu to negdje izmedju 7 do 9 dijeteta, kad dosegnes te cifre porodis se a da ne znas da si se porodio. Da vidis babica samo - ne smiju ni da viknu guraj, jerbo, ako gurne, izletice ko tane iz puske dijete, nego sve onako unezgodjene, sute, cvile, ko nesto bi rekle, a ne znaju sta...

Ma bice to dernek, samo tak'i...
A gdje si ti to poradjao zene s anestezijom???? U Sarajevu se niko ne poradja s anestezijom osim carskog reza i epiduralne. A epiduralna anestezija nije nesto sto sve zene imaju, odnosno primaju, zato ti slobodno mogu reci da je babica glavna kod poroda, ali dobra babica, sto na nasim klinikama nije slucaj. I jos nesto, svaki dan zahvaljuj Bogu sto si musko pa se ne moras poradjati.
vajkrem

#391 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by vajkrem »

Bellica wrote:vajkrem

Ja sam babica i jedno vrijeme sam radila na GAK-i. Radila sam i s doktoricom Lejlom, nemam neko specijalno misljenje, onako, glavno je da je strucna, to je jedino sto sam mogla primijetiti, da je nesto posebno ljubazna nisam vidjela. I jos samo nesto, babica ti je na porodu glavna, doktori jesu ako treba raditi epiziotomiju i ako se nesto ne daj Boze zakomplikuje, a inace babica sve radi. Ali nemoj da brines, bit ce sve uredu, a i beba uvjerena sam. Nadam se da nisi citala moj post koji sam pisala na prethodnoj stranici :) nije bas najljepsi, ali nemoj se plasiti ipak, bit ce sve uredu. Dr. Lejla je strucna i to je vazno, a ostalo sve dodje samo od sebe.Sretno.

haha, citala sam tvoj post i svjesna sam svega sto si pisala i sto se desava gore, ali opet kazem sve je u Bozijim rukama.
Hvala jos jednom na podrsci. :kiss:
starii

#392 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by starii »

nevenkagaragic wrote:
alica.k wrote:lol.
sve se desilo 6.7.
nju smijenili PETICIJOM jer je prijavila to generalnom.
pismo pisano etickom komitetu itd, a potpisano (to je valjda ta peticija) od svih prozvanih doktora 2.7. (sve pise u tekstu crno na bijelo)

Smijenili su me jer sam progovorila o kriminalu!

Image

Dr. Amila Husović Alikadić, koja je smijenjena sa položaja direktorice Očne klinike u Sarajevu odlukom prof.dr. Farisa Gavrankapetanovića, direktora Kliničkog centra Koševo, za «San» je ispričala svoju stranu priče o razlozima njene smijene.

Leglo korupcije
vala nije ni ona čista i nije ni njeno masno za ramazana...
Bellica

#393 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by Bellica »

Nadam se da ces ti biti "cist" i da neces biti kao ovi gore navedeni :)
nokia6170

#394 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by nokia6170 »

Sto volim kad lopov na lopova udari, nema mi nista ljepse gledati kako se iznosi najparljaviji ves onda ;-)
alica.k

#395 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by alica.k »

nokia6170 wrote:Sto volim kad lopov na lopova udari, nema mi nista ljepse gledati kako se iznosi najparljaviji ves onda ;-)
malo si tu pobrkao loncice.
amila alikadic-husovic je otpusteno kolko zbog maltretiranja sestara i doktora, toliko i zbog svoje nestrucnosti. ovo je sve samo njena osveta.

mislim stvarno :S jel joj fakat vjerujete? ona je toliki spletkaros (jednoj je doktorici uzela 20 000KM da je zaposli! a da ne spominjem namjestanje kojekakvih tendera i povecavanje sebi plate na racun sestara i doktora) i tolika je alapaca da je to cudo jedno. problem je sto je udarila na pogresnog covjeka, dr karcic nikad feninga od pacijenata nije uzeo (da je uzeo, bio bi bilioner, on sedmicno uradi operacija ko svi ostali skupa). privatno ni ne radi operaciju za koju ovaj iz teksta dolic kaze da mu je trazio 2500 eura. mislim sve su to prave nebuloze :S al eto. nek prica 10tak dana a onda ce se poklopiti.
cujem da je jucer molila u sanasi da je zaposle jer ne smije se ni pojaviti na klinickom...
sijedi

#396 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by sijedi »

ova doktorica amila ne može ni pokrenuti a kamoli riješiti pitanje korupcije jer nema ona pameti za to a znam da je bila i dio tala.a korupcije ima, znam
sijedi

#397 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by sijedi »

alica.k wrote:
nokia6170 wrote:Sto volim kad lopov na lopova udari, nema mi nista ljepse gledati kako se iznosi najparljaviji ves onda ;-)
malo si tu pobrkao loncice.
amila alikadic-husovic je otpusteno kolko zbog maltretiranja sestara i doktora, toliko i zbog svoje nestrucnosti. ovo je sve samo njena osveta.

mislim stvarno :S jel joj fakat vjerujete? ona je toliki spletkaros (jednoj je doktorici uzela 20 000KM da je zaposli! a da ne spominjem namjestanje kojekakvih tendera i povecavanje sebi plate na racun sestara i doktora) i tolika je alapaca da je to cudo jedno. problem je sto je udarila na pogresnog covjeka, dr karcic nikad feninga od pacijenata nije uzeo (da je uzeo, bio bi bilioner, on sedmicno uradi operacija ko svi ostali skupa). privatno ni ne radi operaciju za koju ovaj iz teksta dolic kaze da mu je trazio 2500 eura. mislim sve su to prave nebuloze :S al eto. nek prica 10tak dana a onda ce se poklopiti.
cujem da je jucer molila u sanasi da je zaposle jer ne smije se ni pojaviti na klinickom...
ova alisa k. je mahaluša
alica.k

#398 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by alica.k »

sijedi wrote:ova alisa k. je mahaluša
to sto znam sta se desava ne mora znacit da sam mahalusa...
Bellica

#399 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by Bellica »

alica.k wrote:
sijedi wrote:ova alisa k. je mahaluša
to sto znam sta se desava ne mora znacit da sam mahalusa...
Nisi mahalusa, samo si dobro upucena u ovu situaciju, mislim da ih ima jos koji svasta znaju, samo nece da pisu, mozda im je tesko, a tebi kako vidim nije, pa tako i treba, treba sve pisati da se zna gdje zivimo.
alica.k

#400 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....

Post by alica.k »

peticija i pismo upuceno svim mogucim organima vlasti (premijer ks je odbio primiti pismo, i poslao ga nazad) pisano 29.05.2009. (protokolisano 03.06.2009. u protokolu kcus - informacija se moze dobiti i gore)
dolic dolazi na kliniku 06.07.2009. sa povredom
istog dana amila alikadic husovic navodno prijavljuje dr. karcica da je trazio mito za operaciju koju on privatno i ne radi a niti ima opremu da je uradi privatno
a onda doktori sa klinike pisu ovu gore vec spomenutu peticiju kojom smjenjuju amilu.

sta se zapravo desilo: amila jos u maju mjesecu prijeti doktorima i generalnom ako je smijene da ce zvati inspekciju, da ce ih tuziti da je otpustaju jer je bolesna i kad je vidjela da to nema nikakvog efekta, prijeti da ce se obrusiti na njih putem medija, sto je eto i uradila na kraju.

ovo nije nikakva mahalska prica, vec informacije iz prve ruke.
Post Reply