Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Moderator: anex
-
Brus Lee
#1326 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
O cemu se ovdje raspravlja? Vidjeti naslov posta, hvala.
-
kakavdanakneiskustvu
- starii
#1328 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
koliko cujem da je izmisljeno, jer im je sebija dole zavela red i rad...opet treba provjeriti jos jednom nas svijet svasta pise..kakavdanakneiskustvu wrote:http://kameleon.ba/site/horor-u-bolnici-abdulah-nakas/
-
rose22
#1329 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Živjele medicinske sestre 
- nevenkagaragic
#1330 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Tako je to u drzavi "ZA COVEKA"!kakavdanakneiskustvu wrote:http://kameleon.ba/site/horor-u-bolnici-abdulah-nakas/
"ZNA SE" da "NAROD ZNA"... verovatno mu (narodu) tako i godi...
Sta bi tek bilo da su u pitanju entiteti umesto kantona?
Cuj, KANTONI... nije ovo Svajcarska!
A direktorica bolnice bas ima zanimljivo ime - SEBI JA Izetbegovc, zar ne?!
A i ostalima prilici TO ime...
- nevenkagaragic
#1331 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
"Azurno" Tuzilastvo Unsko-sanskog kantona (naravno, ni ostali nisu bolji - to je velika BOLEST BH pravosudja)... nema sta!nevenkagaragic wrote:STRASNO! PRESTRASNO!
Procitah jedan komentar negde (Ale Prosic):"Koljači su opet gledali utakmicu", verovatno aludirajuci na slucaj Kurtovic (18.06) i lekara Kantonalne bolnice u Bihacu kojima je utakmica bila vaznija od pacijenta (pismo Enesa Kurtovica ministru jos je BEZ odgovora).
Dječak iz Cazina preminuo nakon operacije krajnika
N.N. - 02.11.2012 08:37
CAZIN - Desetogodišnji Benjamin Redžepović-Beno iz Mutnika u opštini Cazin, preminuo je nakon operacije krajnika u Bihaću.
Poslije operacije krajnika u Kantonalnoj bolnici, kako prenosi Cazin.net stanje se činilo stabilno, ali je kasnije došlo do komplikacija i krvarenja, nakon čega je Benjamin u srijedu naveče podlegao.
Dječak će danas biti sahranjen.
Nezavisne novine
Istraga o tragediji desetogodisnjeg Benjamina (Redžepović-Beno iz Mutnika u opštini Cazin) koji je preminuo nakon operacije krajnika u Bihacu 31.10.2012.godine JOS NIJE OKONCANA!
Sta radi "slavni" i unapredjeni Glavni kantonalni tuzilac Fadila Amidzic nakon sto se dokopala pozicije?
Koga stiti?
Naravno, u BH pravosudju "nema" politike, korupcije, namestanja, zloupotrebe i td... Ma ne, samo se vidi "iz aviona" od najsitnijeg do najkrupnijeg "zalogaja", kao na primer Ustavnog suda BiH...
Jadan li je svaki gradjanin koji od NJIH trazi pravdu!
A DOKLE TAKO???

VECI FORMAT:
http://www.zaslike.com/files/szjhezppuieuywsx8sd1.jpg
"Dnevni avaz", 07.12.2013.
- Krizzia
- nevenkagaragic
#1333 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
I to UDRUZENA!
Nista neobicno: "daleko od očiju javnosti"...
Tako je to kad se radi o bilo kojoj vrsti "poznatih" u ovom drustvu, oni su zasticeni na sve moguce nacine!
"Radi se o poznatim liječnicima zaposlenim u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar koji u redovitom poslu i u privatnoj praksi imaju na stotine pacijenata, pa je čudno kako javnost nije obaviještena o slučaju kakav se, bar u mostarskim sudnicama, nije našao jako dugo."
Niko nije NEPOGRESIV, ali valja biti COVEK i priznati gresku kad se desi!
- S obzirom na to da obdukcija nije rađena, nema ni opisa je li čedo imalo anomalija, ali ja sam po iskustvenom razmišljanju duboko uvjeren da ih nije ni bilo. I da jeste, bebe s ovim parametrima ne umiru na porodu već eventualno nakon toga - kazao je Cihlarž.
Cihlarzu, Cihlarzu... sramoto struke!

VECI FORMAT:
http://www.zaslike.com/files/pvs1o15scgz3feomwbuf.jpg
"Dnevni avaz", 03.12.2013.
Zanimljivo kako je Zdenko Cihlarz (vesti "vestak") DUBOKO UVEREN "po iskustvenom razmisljanju" (???)... NEVEROVATNO!
No, kad se uzme u obzir da optuzeni doktori NISU sa UKC-a, niti sa Tuzlanskog kantona, jasno je o kakvom se "nepristrasnom" strucnjaku radi...

"STRUCNJAK" ZDENKO CIHLARZ

UHODANA SPREGA SUDSKI VESTAK - TUZILASTVO TK TRAJE
Kantonalno tuzilastvo TK ne “prepoznaje” kriminal (po ustaljenom PRAVILU kad je UKC u pitanju) i to zahvaljujuci svom (i UKC-ovom) bliskom saradniku - “dzokeru” Cihlarz Zdenku ( kako ga ono zovu u Tuzli?).
- nevenkagaragic
#1334 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
NE SAMO u Srbiji nazalost ("Istinu teško dokazati u Srbiji")...
"Bebi mafija" je razvila svoj "biznis za vesanje", kako ga zovem, po celom Balkanu!
Hiljade roditelja traze svoju ukradenu decu... STRASNO!
I strani mediji su se ukljucili u potragu za 21-godisnjim mladicem
BEBI MAFIJA - JEZIVI POZIV RANKI: Sin vam nije mrtav, prodat je u Švajcarskoj!
"Bebi mafija" je razvila svoj "biznis za vesanje", kako ga zovem, po celom Balkanu!
Hiljade roditelja traze svoju ukradenu decu... STRASNO!
I strani mediji su se ukljucili u potragu za 21-godisnjim mladicem
BEBI MAFIJA - JEZIVI POZIV RANKI: Sin vam nije mrtav, prodat je u Švajcarskoj!
- nevenkagaragic
#1335 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Na Balkanu nista novo... postalo uobicajeno i NEkaznjeno... dok ne pocnu padati GLAVE!
Hipokrate, Hipokrate, okreces li se u grobu?!
UŽAS! Ženi u bolnici rekli da ima rak, počeli joj davati hemoterapiju, a onda se otkrilo da je dijagnoza pogrešna!
Hipokrate, Hipokrate, okreces li se u grobu?!
UŽAS! Ženi u bolnici rekli da ima rak, počeli joj davati hemoterapiju, a onda se otkrilo da je dijagnoza pogrešna!
- kamen spoticanja
#1336 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
pticama na grani je jasno zasto su bas subota i nedelja neradni dani...i to se prihvata zdravo za gotovo,ali kad u vecinski muslimanskoj zemlji neko( u ovom slucaju ljekar) trazi slobodan sat u sedmici radi obavljanja obavezne vjerske duznosti( podvlacim trazi se slobodan sat,ne slobodan dan) onda se svi snebdivaju i drame o nekoj sekularnoj drzavi,sto opet ni po definiciji sekularizma ne moze biti ispred osnovnih zagarantovanih ljudskih prava ,kakvo je pravo na slobodu vjeroispovjedanja...kakavdanakneiskustvu wrote:theTruePath wrote:To dobijes kad nemas rijeseno pitanje dzume,ali uskoro ce rijesiti jer je u toku sporazum izmedju IZ i drzavekakavdanakneiskustvu wrote:http://kameleon.ba/site/nevjerovatno-lj ... snu-djecu/
i kako će to tad biti riješeno?
a rijesis vrlo jednostvno,kazes pacijentima da u vrijeme dzume ljekar ne radi,ako sto ne radi ni subotom niti nedeljom,osim dezunog kolege...i to je to...hitni slucajevi pokriveni,elektivni cekaju kao sto cekaju da prodje sutoba ili nedelja
-
kakavdanakneiskustvu
#1337 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
pticama na grani je jasno zasto su bas subota i nedelja neradni dani...i to se prihvata zdravo za gotovo,ali kad u vecinski muslimanskoj zemlji neko( u ovom slucaju ljekar) trazi slobodan sat u sedmici radi obavljanja obavezne vjerske duznosti( podvlacim trazi se slobodan sat,ne slobodan dan) onda se svi snebdivaju i drame o nekoj sekularnoj drzavi,sto opet ni po definiciji sekularizma ne moze biti ispred osnovnih zagarantovanih ljudskih prava ,kakvo je pravo na slobodu vjeroispovjedanja...kakavdanakneiskustvu wrote:theTruePath wrote:To dobijes kad nemas rijeseno pitanje dzume,ali uskoro ce rijesiti jer je u toku sporazum izmedju IZ i drzavekakavdanakneiskustvu wrote:http://kameleon.ba/site/nevjerovatno-lj ... snu-djecu/
i kako će to tad biti riješeno?
a rijesis vrlo jednostvno,kazes pacijentima da u vrijeme dzume ljekar ne radi,ako sto ne radi ni subotom niti nedeljom,osim dezunog kolege...i to je to...hitni slucajevi pokriveni,elektivni cekaju kao sto cekaju da prodje sutoba ili nedelja[/quote]
zašto su baš subota i nedelja neradni dani?
nek ljudi idu na džumu,to je normalna stvar,ne treba nikome braniti,meni lično smeta što odu pa ih nema po tri sata,a džmija im 100 metara daleko od radnog mjesta,kad im to spomeneš odmah si ovakav,onakav
- kamen spoticanja
#1338 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Subota je jevrejski a nedelja krscanski sveti dan
A ja opet ne razumijem zasto bi meni, kome je dzuma sveta bilo zabranjeno prakticiranje iste
Argument ljudi koji na dzumi ostaju pola dana je upravo nesredjeno stanje vezano za dzumu...napravis obaveznu pauzu od sat i pol i sve rijeseno
A ja opet ne razumijem zasto bi meni, kome je dzuma sveta bilo zabranjeno prakticiranje iste
Argument ljudi koji na dzumi ostaju pola dana je upravo nesredjeno stanje vezano za dzumu...napravis obaveznu pauzu od sat i pol i sve rijeseno
-
kakavdanakneiskustvu
#1339 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
kamen spoticanja wrote:Subota je jevrejski a nedelja krscanski sveti dan
da onda uvedemo i petak kao neradni dan?
ni ja to ne razumijem
-
Krasotica
#1340 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Ja mogu samo reci da je zaista mali broj onih koji su zbilja predodredjeni za ovaj poziv i koji zbilja imaju dar za to..pretezno su to isfrustrirane babe i djedovi a isto tako i mladji dio populacije kojima je da tako kazem zinla guzca za parama i polozajem pa kao hajmo ono upisati medicinu da bi se kasnije mogli kurciti i izivljavati na jadnom bolesnom narodu kojemu to najmanje treba, glumit neke autoritete i bogove, a pojma o zivotu kad trebaju nesto uradit..i jos to sto mi je najgore od svega kad cujem da sve te lude ustvari sve vise u poslednje vreme ne mogu se potruditi da zaista zavrse bar taj fakultet, nego upisuju privatne fakultete i dobijaju diplome na debljinu novcanika. sve nekako ljudi moji, nemam nista protiv privatnih fakulteta nek narod upisuje i zavrsava ekonomiju, pravo, informatiku, turizam...itd, al zamisli hrabrosti upisati privatni medicinski fakultet i to u Bosni pa to bas trebas biti prava hrabra budaletina, da posle takve diplome uzmes neciji zivot u ruke i da se tako poigravas sa ljudima. eto toliko od mene, oprostite na duzini posta 
- manekenka u penziji
#1341 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Kod muslimana se posao ostavlja (kao i sve obaveze) samo kada se klanjaju namazi. Cijeli dan je zaista nepotreban za odlazak na Dzumu, jer ona ne traje cijeli dan. Nek mi Allah oprosti ako grijesim, ali muslimanima nije naredjeno izbjegavanje bilo kakvog posla po cijeli dan.
Da se ja sta pitam, dovoljno je da se petkom obezbjedi sat do sat i trideset minuta za obavljanje dzume, te da se obezbjedi adekvatna zamjena na poslu u taj vakat.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Da se ja sta pitam, dovoljno je da se petkom obezbjedi sat do sat i trideset minuta za obavljanje dzume, te da se obezbjedi adekvatna zamjena na poslu u taj vakat.
-
kakavdanakneiskustvu
#1342 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
manekenka u penziji wrote:Kod muslimana se posao ostavlja (kao i sve obaveze) samo kada se klanjaju namazi. Cijeli dan je zaista nepotreban za odlazak na Dzumu, jer ona ne traje cijeli dan. Nek mi Allah oprosti ako grijesim, ali muslimanima nije naredjeno izbjegavanje bilo kakvog posla po cijeli dan.
slažem se i izvinjavam se na off topicu
- kamen spoticanja
#1343 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Pa niko i ne traži cijeli petak slobodan. ..ja bi prvi bio protiv cijelog dana slobodnog...opcenito sam protiv ovakvog pristupa slobodnim danima, jer fakat danasnji nacin poslovanja tesko podnosi nerad, posebno u siromasnoj zemlji kakva je nasa, ali vrijeme dzume mora biti slobodnokakavdanakneiskustvu wrote:kamen spoticanja wrote:Subota je jevrejski a nedelja krscanski sveti dan
ni ja to ne razumijem
-
kakavdanakneiskustvu
#1344 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
kamen spoticanja wrote:Pa niko i ne traži cijeli petak slobodan. ..ja bi prvi bio protiv cijelog dana slobodnog...opcenito sam protiv ovakvog pristupa slobodnim danima, jer fakat danasnji nacin poslovanja tesko podnosi nerad, posebno u siromasnoj zemlji kakva je nasa, ali vrijeme dzume mora biti slobodnokakavdanakneiskustvu wrote:kamen spoticanja wrote:Subota je jevrejski a nedelja krscanski sveti dan
ni ja to ne razumijem
ne samo džume
- kamen spoticanja
#1345 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Kazem dzume jer o istoj govorimo...inace se apsolutno razumijemo
-
sokkia
#1346 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
N E V J E R O V T N O
dolazi covjek u Zenicu" doktoru"( na veliku žalost neznam mu ime inace bi ga imenovao) sa nogom koja je takoreci u fazi raspadanja i poslije pregleda narucuje ga na kontrolu za mjesec dana.
njegov sin vidi koliko je sati i "casti diktora " i taj isti "doktor" ponovo gleda nogu i kaže -ovo je za amputaciju-
i treci dan se noga amputira.
PA MAJKU IM JEBEM ZAR SU DOTLE DOŠLI-POPIŠAM IM SE NA MORAL I NJIHOVU ETIKU I ZAKLETVU.
dolazi covjek u Zenicu" doktoru"( na veliku žalost neznam mu ime inace bi ga imenovao) sa nogom koja je takoreci u fazi raspadanja i poslije pregleda narucuje ga na kontrolu za mjesec dana.
njegov sin vidi koliko je sati i "casti diktora " i taj isti "doktor" ponovo gleda nogu i kaže -ovo je za amputaciju-
PA MAJKU IM JEBEM ZAR SU DOTLE DOŠLI-POPIŠAM IM SE NA MORAL I NJIHOVU ETIKU I ZAKLETVU.
- kamen spoticanja
#1347 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Ne znas ko je doktor?sokkia wrote:N E V J E R O V T N O
- nevenkagaragic
#1348 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Tek sitnica mala...
Bas su "humani"!
Akcija Loto: Uhapšeni ljekari Kliničkog centra Banjaluka!
Nikola Morača - 09.12.2013 14:24

BANJALUKA - U nastavku akcije kodnog naziva "Loto" inspektori Kriminalističke policije MUP-a RS uhapsili su danas petoro ljekara i medicinskog osoblja zaposlenih u Kliničkom centru Banjaluka.
Maja Đaković Vidović, portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka, navela je da su uhapšeni LJ.P, O.S, O.D, R.D. i B.V, svi iz Banjaluke.
Nakon hapšenja svi su sprovedeni na saslušanje kod nadležnog tužioca.
"Osumnjičena lica su učestvovala u izradi falsifikovane medicinske dokumentacije, odnosno nalaza i mišljenja, otpusnih pisama. Fiktivno su vodili lica u evidenciji na bolničkom liječenju. Ova dokumentacija je kasnije korištena u postupku ostvarivanja prava na invalidsku penziju", izjavila je Đaković Vidovićeva.
nezavisne novine
Zanimljivo... a SAMO pomagale...
Kod službenica Fonda PIO RS pronađene označene novčanice - BANJALUKA - Direktor Fonda PIORS-a Mladen Milić najavio je danas da će biti pokrenut disciplinski postupak protiv dvije radnice tog fonda, za koje se veže oko 20 do 30 sumnjivih predmeta u vezi s nelegalnim invalidskim penzijama i kod kojih su nađene "označene" novčanice.
Okružno tužilaštvo Banjaluka je već predložilo da tim službenicama (daktilografkinjama) banjalučke filijale Fonda PIORS, Drenki Petrović i Nadi Kukavica, bude određen pritvor zbog sumnje da su počinile krivično djelo pomaganje u primanju mita prilikom odobravanja invalidskih penzija.
Petrović i Kukavica su, navodno, uzimale novac od posrednika koji su pronalazili ljude zainteresovane za dobijanje invalidske penzije iako nisu ispunjavali uslove.
Bas su "humani"!
Akcija Loto: Uhapšeni ljekari Kliničkog centra Banjaluka!
Nikola Morača - 09.12.2013 14:24

BANJALUKA - U nastavku akcije kodnog naziva "Loto" inspektori Kriminalističke policije MUP-a RS uhapsili su danas petoro ljekara i medicinskog osoblja zaposlenih u Kliničkom centru Banjaluka.
Maja Đaković Vidović, portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka, navela je da su uhapšeni LJ.P, O.S, O.D, R.D. i B.V, svi iz Banjaluke.
Nakon hapšenja svi su sprovedeni na saslušanje kod nadležnog tužioca.
"Osumnjičena lica su učestvovala u izradi falsifikovane medicinske dokumentacije, odnosno nalaza i mišljenja, otpusnih pisama. Fiktivno su vodili lica u evidenciji na bolničkom liječenju. Ova dokumentacija je kasnije korištena u postupku ostvarivanja prava na invalidsku penziju", izjavila je Đaković Vidovićeva.
nezavisne novine
Zanimljivo... a SAMO pomagale...
Kod službenica Fonda PIO RS pronađene označene novčanice - BANJALUKA - Direktor Fonda PIORS-a Mladen Milić najavio je danas da će biti pokrenut disciplinski postupak protiv dvije radnice tog fonda, za koje se veže oko 20 do 30 sumnjivih predmeta u vezi s nelegalnim invalidskim penzijama i kod kojih su nađene "označene" novčanice.
Okružno tužilaštvo Banjaluka je već predložilo da tim službenicama (daktilografkinjama) banjalučke filijale Fonda PIORS, Drenki Petrović i Nadi Kukavica, bude određen pritvor zbog sumnje da su počinile krivično djelo pomaganje u primanju mita prilikom odobravanja invalidskih penzija.
Petrović i Kukavica su, navodno, uzimale novac od posrednika koji su pronalazili ljude zainteresovane za dobijanje invalidske penzije iako nisu ispunjavali uslove.
Last edited by nevenkagaragic on 09/12/2013 17:46, edited 1 time in total.
- nevenkagaragic
#1349 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
Dzaba prijave, "zasticeni" se ne kaznjavaju cak i AKO konacno dodje do suda!
A gde li je Amila Cvijetic-Koldzo, jedina OSUDJENA za SMRT pacijenta (mlade Svjetlane-Cece Zukic)?

Veci format:
http://www.zaslike.com/files/zzsos883cztpvve46a.jpg
Anketa medju gradjanima:

Veci format:
http://www.zaslike.com/files/j3qosxljs7m0dmr9efak.jpg
"Dnevni avaz", 09.12.2013.
A gde li je Amila Cvijetic-Koldzo, jedina OSUDJENA za SMRT pacijenta (mlade Svjetlane-Cece Zukic)?

Veci format:
http://www.zaslike.com/files/zzsos883cztpvve46a.jpg
Anketa medju gradjanima:

Veci format:
http://www.zaslike.com/files/j3qosxljs7m0dmr9efak.jpg
"Dnevni avaz", 09.12.2013.
-
kakavdanakneiskustvu
#1350 Re: Doktori ,sestre.... banda nezainteresovana i bahata....
sokkia wrote:N E V J E R O V T N O
većina ih je takva,znaš li koje je govno od doktora u pitanju?