Dobro je, dobro...dobar je taj zubar, bavi se SAMO sportom...gurabija78 wrote:prejako!bice_bice wrote:imam ja, imam ja
napravio termin kod zubara u 3 i otiso.. nasao na vratima cage: ja sam na fudbalu pred gimnazijom
ja u potragu za gimnazijom, odem tamo na igraliste, njih milion.. ko je ovdje zubar? javi se napadac, sav uznojen, veli hajde.. i odvede me tako u svoju ordinaciju, onako znojan ni da ruke opere, veli SJEDI.. ogrnu kaputic i poce..
hajde rekoh, kad sam vec sjeo, udri.. onda raznorazni dogadjaji za vrijeme zahvata, da ne pisem dzaba..
pozitivna pouka: zubari nam se bave i sportom..![]()
![]()
![]()
za izbit mu predmet profesije!!!
Gle ove, koja ludaca!
Iz osvete povadila sve zube bivšem momku
Nakon što je zubarku Anu Mekovijak ostavio momak zbog druge žene, ona je smislila način da mu se osveti. Poljakinja je bivšem partneru dala veliku dozu sedativa, a zatim mu je povadila sve zube. Nesrećnog čovjeka je nakon ovog događaja napustila i sadašnja djevojka.
...Poljak je ostao ne samo bez zuba, nego i bez nove djevojke, koja ga je napustila ubrzo nakon incidenta. Ako Ana Mekovijak bude proglašena krivom, mogla bi da dobije tri godine zatvora.