Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za nacelnika?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#26 Re: Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za naceln
mnogi su diplomirali na sarajevskom univerzitetu
al neko mašinstvo a neko obanu i sigirnost 
- hepekcina
#27 Re: Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za naceln
difovci sade šljive, a ostali trešnje i višnje
ko posadi četverored kruške viljamovke ima moj glas
ko posadi četverored kruške viljamovke ima moj glas
- Pasiflora
#28 Re: Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za naceln
@tavustavus, super ti nahvali Memica i posto stvarno pojma nemam ni o cemu od toga ne zelim komentirati.
Zelim te samo pitati: imas li ti pojma kakav mobing po Opcini vrse Memic i njegova zena? Prijete uposlenicima i ponasaju se kao da im je to babovina!!!!!
Zelim te samo pitati: imas li ti pojma kakav mobing po Opcini vrse Memic i njegova zena? Prijete uposlenicima i ponasaju se kao da im je to babovina!!!!!
-
Bosnjak333
#29 Re: Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za naceln
Ne interesuje nas za koga ces glasati!JaSamNada wrote:
pitam se samo kome li si ti pomogao...nemoj da seres i pljujes Kravica...ponosno cu da glasam za njega,i ja i svi koji su pametni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- cyprus
#30 Re: Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za naceln
hecimnadri wrote:Ovi izbori će pokazati da je u BiH zdravo društvo...
-
smekerica
#31 Re: Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za naceln
Nisam sa općine Ilidža, tako da nemam direktni interes u tome ko će biti načelnik, ali vam mogu reći da Ilidža ima jedan od najružnijih kružnih tokova koje sam životu vidjela. Kružni tok koji ide preko pruge i koji se ograničava semaforom treba prikazivati na građevinskim fakultetima kao primjer promašaja. I nekako sve ono oko kružnog toka je nekako tijesno, ljudi pretrčavaju cestu, s desne strane roba izbačena van prodavnica k'o na pijaci, do mosta imaš tri semafora... Mene podjeća na Šabački vašar.
- Morales
#32 Re: Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za naceln
Haj ba ne provaljuj sesmekerica wrote:Nisam sa općine Ilidža, tako da nemam direktni interes u tome ko će biti načelnik, ali vam mogu reći da Ilidža ima jedan od najružnijih kružnih tokova koje sam životu vidjela. Kružni tok koji ide preko pruge i koji se ograničava semaforom treba prikazivati na građevinskim fakultetima kao primjer promašaja. I nekako sve ono oko kružnog toka je nekako tijesno, ljudi pretrčavaju cestu, s desne strane roba izbačena van prodavnica k'o na pijaci, do mosta imaš tri semafora... Mene podjeća na Šabački vašar.
-
GlamBlam
#33 Re: Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za naceln
pa onda se obrati sa primjedbama KANTONALNOJ direkciji za ceste koja je radila projekatsmekerica wrote:Nisam sa općine Ilidža, tako da nemam direktni interes u tome ko će biti načelnik, ali vam mogu reći da Ilidža ima jedan od najružnijih kružnih tokova koje sam životu vidjela. Kružni tok koji ide preko pruge i koji se ograničava semaforom treba prikazivati na građevinskim fakultetima kao primjer promašaja. I nekako sve ono oko kružnog toka je nekako tijesno, ljudi pretrčavaju cestu, s desne strane roba izbačena van prodavnica k'o na pijaci, do mosta imaš tri semafora... Mene podjeća na Šabački vašar.
-
smekerica
#34 Re: Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za naceln
kantonalna direkcija radila a vijećnici SDA na čelu sa Memićem usvojili.GlamBlam wrote:pa onda se obrati sa primjedbama KANTONALNOJ direkciji za ceste koja je radila projekatsmekerica wrote:Nisam sa općine Ilidža, tako da nemam direktni interes u tome ko će biti načelnik, ali vam mogu reći da Ilidža ima jedan od najružnijih kružnih tokova koje sam životu vidjela. Kružni tok koji ide preko pruge i koji se ograničava semaforom treba prikazivati na građevinskim fakultetima kao primjer promašaja. I nekako sve ono oko kružnog toka je nekako tijesno, ljudi pretrčavaju cestu, s desne strane roba izbačena van prodavnica k'o na pijaci, do mosta imaš tri semafora... Mene podjeća na Šabački vašar.
Ne pada mi na pamet da intervenišem, ja ne živim u tom seljakluku.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#35 Re: Doktori nauka ili magistri nauka kao kandidati za naceln
ali Memlić je struĆnjak za višnje, trešnje i druge košpicaste plodove, a ne za ceste

doduše u kružn tokove se razumije...zna da novac kružno dolazi do njegovog džepa
doduše u kružn tokove se razumije...zna da novac kružno dolazi do njegovog džepa