DOKTOR - uho grlo nos
Moderator: anex
-
saniiado
#1 DOKTOR - uho grlo nos
Zdravo...
treba mi ime i prezime Najboljeg OtorinoLarinGologa u Sarajevu...
ako imate i broj telefona, to bi bilo super..
Hvala!!!
treba mi ime i prezime Najboljeg OtorinoLarinGologa u Sarajevu...
ako imate i broj telefona, to bi bilo super..
Hvala!!!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2 Re: DOKTOR - uho grlo nos
Ordinacija Gedžo na Dobrinji. Ili Gedžo ili Džinić, oba su odlični specijalisti. Broj nađi na osnovu ovih info, nemam
- alica.k
#3 Re: DOKTOR - uho grlo nos
ja cu da potvrdim gezu.KatarinaKosaca wrote:Ordinacija Gedžo na Dobrinji. Ili Gedžo ili Džinić, oba su odlični specijalisti. Broj nađi na osnovu ovih info, nemam
- chuchumbamayumbe
#4 Re: DOKTOR - uho grlo nos
Ja sam prezadovoljan sa Dr. Mandilovićem, bivša Vojna.
- poznanik
#5 Re: DOKTOR - uho grlo nos
Samo da potvrdim mišljenje. Moje je izgrađeno na osnovi iskustva dužeg od 15 godina...rijetko stručna osoba, ali i kao čovjek je iznad prosjeka...chuchumbamayumbe wrote:Ja sam prezadovoljan sa Dr. Mandilovićem, bivša Vojna.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6 Re: DOKTOR - uho grlo nos
Ja imam dobra iskustva sa dr. Izetom Čustovićem 061/157-653. Izvrstan ljekar, specijalno za starije osobe.
Više puta mijenjao sondu putem koje je matera hranjena.
Više puta mijenjao sondu putem koje je matera hranjena.
- dusa_raskopuša
#7 Re: DOKTOR - uho grlo nos
Ne znam je l' pravo mjesto da pitam, al' evo. Pocinje me nest' pomalo 'stipati' u grlu, i kontam grlo ce me zaboljet'. Popila sam analgin. Ima l' ko kakav savjet, da sprijecim prije nego mi krajnici nateknu. 
- dusa_raskopuša
#8 Re: DOKTOR - uho grlo nos
A sta cu. Paracetamol odavno ne djeluje, Cofadon isto tako, ost'o mi Analgin. (znam kol'ko je toksican)
Doktoru mi se ne ide nikako, a ako me bas uhvati gotova sam.
-
relevantan
#9 Re: DOKTOR - uho grlo nos
dusa_raskopuša wrote:Ne znam je l' pravo mjesto da pitam, al' evo. Pocinje me nest' pomalo 'stipati' u grlu, i kontam grlo ce me zaboljet'. Popila sam analgin. Ima l' ko kakav savjet, da sprijecim prije nego mi krajnici nateknu.
Prospan u gelu, ako je obična grlobolja.....a ako je došlo do upale onda idi doktoru
- dusa_raskopuša
#10 Re: DOKTOR - uho grlo nos
E, da javim sta je i kako je bilo. Ono me drzalo nekol'ko dana, ono 'stipanje' u grlu, pila caj, kasljucala i tako to, babo otis'o do apoteke i uzeo mi this http://helfa.pl/285-292-large/propolki- ... stylek.jpg zanimala se ovim 4 dana (po 5 na dan) i evo sad sam ok. Ne znam kol'ko djeluje, al' me et' prestalo. Pa eto, ko imadne problema, moze pokusat'. Fine su 'bombone', nisu fuj, kako sam zamisljala da ce bit'. I msm da kosta negdje oko 5 KM. 
- Lacrosse
#11 Re: DOKTOR - uho grlo nos
Analgin - zabranjen u Svedskoj 1974, u Americi 1977.valter033 wrote:Upala krajnika se ne lijeci analgeticima, nego antibioticma sirokog spektra. Paracetamol naravno da ne djeluje, kao ni Analgin. Mislim da nemas puno izbora..dusa_raskopuša wrote:A sta cu. Paracetamol odavno ne djeluje, Cofadon isto tako, ost'o mi Analgin. (znam kol'ko je toksican)Doktoru mi se ne ide nikako, a ako me bas uhvati gotova sam.
Ljek koji se ne koristi vec 35 godina, ti pijes za grlo? Pijes veterinarski ljek, jer neces da odes do ljekara?
A sta ces ako dobijes granulocitozu, i umres? Tj. ako dozivis leukopeniju i kolaps imunog sistema?
Od analgina... sanse za to su 1:1400 da dobijes granulocitozu, a 7% pacijenata sa granulocitozom umre.
Netreba tebi najbolji ljekar, trebas malo da ramizlis o svom ponasanju krkanje bombama...
Jel te boli grlo? Javi se kad ne budes mogla nista da jedes i pijes. Do tad, ne krkaj se glupostima i dopusti tijelu da procesuira te antigene i da formulira imuni odgovor.
Jebote, ljudi se ubise od male upale grla....
Uzmi popij zestoko, malo caja, malo meda, malo te bombone da odrzavaju grlo vlaznim...
Kad da potrazis ljekara za uho, grlo nos? Kad ne budes vise mogla pljuvacku da progutas nikako.
-
Najamnik
#12 Re: DOKTOR - uho grlo nos
Dr. Mandilovic u Vojnoj tj drzavnoj tj Abdulah Nakas bolnici - extra strucnjak
-
bebeSa
#13 Re: DOKTOR - uho grlo nos
Dr Zlatko Vukovic
za djecu super!!! Kosevo
-
teatarsnova
#14 Re: DOKTOR - uho grlo nos
poliklinika Gežo na Dobrinji sve pohvale, usluga odlicna, Dr Adis Šahinović mi radio problem sa upalom srednjeg i vanjskog uha covjek je profesionalac svoje struke i sto je još vazno nisu skupi. Svaka čast.