Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko je ljudi danas poslalo Bajramsku cestitku? I sta – poruke odu ali se ne dostavljaju. Naravno, slanje poruke se naplati.
Zaista dokle? Imamo jedan od najskupljih telekom saobracaja u svijetu i jos kad god je kakav praznik – zagusenje. Ovo sad je neki najnoviji fazon – ubiranje novca za nesto sto nije obavljeno.
Ma moze im se – samo dokle?
Ja znam za ultra karticu jer je koristim. 10 pf unutar GSMBiH, 20 za inostranstvo. Preko pretplate mislim da je 7 unutar GSMBiH a 14 za inostranstvo
Ali ne radi se ni o cijeni koliko o tome da se odbije novac za nedostavljene poruke
LIVADICU, NISAM OTVORILA TEMU DA JE TI ZACITAVAS NEGO DA LJUDI KAZU STA MISLE O OVOME. DOBRO JE BA VISE, ZAR NEMAS NIMALO POSTOVANJA PREMA LJUDIMA KOJI ZELE VODITI NORMALNE DISKUSIJE.
IMA LJUBAV I SEX IMA BEZ CENZURE PA ZACITAVAJ I SPRDAJ KOLIKO HOCES, ALI NA DRUGIM TOPICIMA IMAJ MALO POSTOVANJA
hananah wrote:LIVADICU, NISAM OTVORILA TEMU DA JE TI ZACITAVAS NEGO DA LJUDI KAZU STA MISLE O OVOME. DOBRO JE BA VISE, ZAR NEMAS NIMALO POSTOVANJA PREMA LJUDIMA KOJI ZELE VODITI NORMALNE DISKUSIJE.
IMA LJUBAV I SEX IMA BEZ CENZURE PA ZACITAVAJ I SPRDAJ KOLIKO HOCES, ALI NA DRUGIM TOPICIMA IMAJ MALO POSTOVANJA
nemam ja nista protiv da ti *gotivis* zuma & papeta ... +
ali to nije razlog da se bezrazlozno brecas na golorukog livadica ...
ma sta ce vam razlog kad imate povod, bita dovod i dobru volju, nekad goru nekad bolju
svadjanje i zavadjanje...sjeca li se ko iz osnovne onog fazona sa kaziprstom i kako ono ide...pljuni!!! (i zapjevaj...pa...nekad vokativ, donedavno akuzativ , a sad...slobodno, ali pustite vodu )
Slusaj ti ludoaludia, niko se ne svadja ovdje. Ja i Livadar smo stari frendovi koji su se zapijali u istoj kafani ihahahahaha puta, prema tome ne mijesaj se u nasu svadju svadjom kad se mi svadjamo , jer cu i tebe zic
hananah wrote:
Ali ne radi se ni o cijeni koliko o tome da se odbije novac za nedostavljene poruke
Normalno da ti "odbijaju" novac. Jer ti kad saljes SMS najprije ga saljes servisnom centru operatera, pa tek onda serv centar salje na birani broj.
Ti kad poslajes poruku, ona stoji na ser. centru dokle neje moguce dostaviti poslanu poruku na aparat, i zato ti odbijaju od racuna, jer je poruka setala!
hananah wrote:Slusaj ti ludoaludia, niko se ne svadja ovdje. Ja i Livadar smo stari frendovi koji su se zapijali u istoj kafani ihahahahaha puta, prema tome ne mijesaj se u nasu svadju svadjom kad se mi svadjamo , jer cu i tebe zic
hananah wrote: Poslala bih ti poruku, ali nece ti stici
pusti ti raspjevanog SMS. samir...kako ono? nego malo romantike. kad nema svjecnjaka, moze i lampa. za romantiku treba i malo duha, pa cemo ga posuditi iz lampe a za poruku...kad smo vec kod romantike...preferiram plasticnu ambalazu (gazirani napici), pa otisni u boci...nizvodno...do crnog mora cu je dobiti...prije nego SMS