Dokle vise lazno zadovoljstvo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Incub
#1 Dokle vise lazno zadovoljstvo
Umoran sam nekako od ovog naseg stalnog zadovoljstva sa 0:0 kao veceras,
Ako idemo na utakmicu odma prica tezak protivnik, nekako stalno isti utisak u smislu kad izgubimo imamo opravdanje.
Evo sad kao uspjeh ovim rezultatom u Grckoj a mislim da cemo opet ostati kod kuce tj da se necemo ovako plasirati u Brazil.
Pa kad mi ne mozemo dati go u vecerasnjoj utakmici kad cemo onda.
Kad ce se promjeniti mentalni sklop vjecnih gubitnika, nedostatka elana, nije Dzeko danas raspolozen=kad ce onda biti?
Sta vi mislite o svemu ovome?
Ako idemo na utakmicu odma prica tezak protivnik, nekako stalno isti utisak u smislu kad izgubimo imamo opravdanje.
Evo sad kao uspjeh ovim rezultatom u Grckoj a mislim da cemo opet ostati kod kuce tj da se necemo ovako plasirati u Brazil.
Kad ce se promjeniti mentalni sklop vjecnih gubitnika, nedostatka elana, nije Dzeko danas raspolozen=kad ce onda biti?
- gidora
#2 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Ko je to Grčku dole do sad dobio uzadnjih 15-tak godina ? Ovaj rezultat je ravan pobjedi,dobij ih u Zenici i ćaoIncub wrote:Umoran sam nekako od ovog naseg stalnog zadovoljstva sa 0:0 kao veceras,
- dimenzija12
#3 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
kontaktiraj me na PP
cujem united trazi fergusonovog nasljednika pa da te preporucim
cujem united trazi fergusonovog nasljednika pa da te preporucim
-
Incub
#4 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
A u Zenici nam se desi da cesto popusimo,
Nema mjesta zadovoljstu sa ovakvom igrom
Nema mjesta zadovoljstu sa ovakvom igrom
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Protiv Grcke ne mozes bolje igrati
sve je bilo OK, samo je ona nasa devetnaeska zakurac....
Na kraju smo dobro prosli
Na kraju smo dobro prosli
-
Incub
#6 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Evo Ciro se trudi suzdrzati ali pun je i njemu pa mu izleti koja,
Mada se vidi da nece ljudi da prevale preko usta o kvalitetu igre
-
majstor_m
#7 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
ma brate jedna njemacka igra isto kao i mi sa ovim grcima ,oni su nevjerovatni,da li si gledao evropsko prvenstvo a pogotovo ono kad su osvojili, od tad do danas svaka tekma im je ista, rezultat odlican, pa ljudi nismo NJEMACKA I SPANIJA da budemo sa svim pobjedama.Incub wrote:Evo Ciro se trudi suzdrzati ali pun je i njemu pa mu izleti koja,
- Koolin1
#8 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Jbt... pa nismo igrali 0-0 sa San Marinom vec sa Grckom koja je trenutno 10. ekipa u svijetu....
Ovo je bod ko kuca....
Ovo je bod ko kuca....
- Arteta
#9 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Postigli smo odlican rezultat.
- It_is_a_Leclerc
#10 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Nismo izgubili od ekipe iz prvog šešira, ekipe koja je igrala četiri velika takmičenja uzastopno, od čega je dvaput igrala drugu fazu.
Ako je lažno zadovoljstvo što smo s takvog gostovanja donijeli bod, šta je onda kuknjava Grka koji su očekivali da će nam uraditi isto što i Hrvatima.
Ako je lažno zadovoljstvo što smo s takvog gostovanja donijeli bod, šta je onda kuknjava Grka koji su očekivali da će nam uraditi isto što i Hrvatima.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 12/10/2012 23:07, edited 1 time in total.
- Infaze Studio
#11 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Haha...cuj lazno zadovoljstvo...JA slavim ko da smo dobili. Bravo Pape, ali nadam se da ces skontati neke igrace poslije ove tekme.
-
Djubre_
#12 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Citaj sutra ili veceras grcke izjave sa press konferencije i komentare navijaca.. pa ce ti biti jasno koliko nam ovaj bod vrijedi..Incub wrote:Umoran sam nekako od ovog naseg stalnog zadovoljstva sa 0:0 kao veceras,
-
sistematski pregled
#13 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Pa, kada već pitaš, ja mislim da ti o ovoj igri nemaš pojma. Najblaže rečeno.Incub wrote:Umoran sam nekako od ovog naseg stalnog zadovoljstva sa 0:0 kao veceras,
-
Incub
#14 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
I radi se bas o tome sto svi pricaju opet istu pricu a tako nigdje nismo otisli.
Evo takmicimo se samostalno racunajuci samo period poslije rata nekih 17 god a nema nas nigdje.
Zato sto nemamo imperativ pobjede, na utakmicu se ide sa maksimalnim ciljem za rezultat 0:0, o tome treba diskutovati i zato sam i pokrenuo temu.
Pa mi smo ovu utakmicu trebali pobjediti, cemu zadovoljstvo kad je los rezultat....
Evo takmicimo se samostalno racunajuci samo period poslije rata nekih 17 god a nema nas nigdje.
Zato sto nemamo imperativ pobjede, na utakmicu se ide sa maksimalnim ciljem za rezultat 0:0, o tome treba diskutovati i zato sam i pokrenuo temu.
Pa mi smo ovu utakmicu trebali pobjediti, cemu zadovoljstvo kad je los rezultat....
- moa
#15 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Imali smo srece i zato moramo biti zadovoljni, covjek je promasio citav gol u 5 minuti... dobro je ovo..
- swarley_s
#16 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
temo pod kljuc.
ili na podforum: "mi koji nemamo pojma o fudbalu", ili nesto slicno

ili na podforum: "mi koji nemamo pojma o fudbalu", ili nesto slicno
-
Incub
#17 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Vidjet cemo Abd dogodine sta ce onda biti
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#18 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Ti sigurno imas -18 godina pa si sebi ubacio u glavu da smo mi nogometna velesila.
-
stokton
#19 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
ne znam šta momka odmah napadate u pravu je. Sa ovakvom igrom i pristupom mi nećemo nigdje.
još da dodam da jaku reprezentaciju nismo dobili još od danske u gostima 2002 god. Belgiju ne računajte oni su onda bili katasrtofa i ne može se poredit sa ovom sada.
sad opletite i po meni
još da dodam da jaku reprezentaciju nismo dobili još od danske u gostima 2002 god. Belgiju ne računajte oni su onda bili katasrtofa i ne može se poredit sa ovom sada.
sad opletite i po meni
- studeni76
#20 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
A ko smo to mi pa da mrtvi-hladni očekujemo pobjede protiv Top10 ekipa?!stokton wrote:ne znam šta momka odmah napadate u pravu je. Sa ovakvom igrom i pristupom mi nećemo nigdje.
sad opletite i po meni
- medo28
#21 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
stokton wrote:ne znam šta momka odmah napadate u pravu je. Sa ovakvom igrom i pristupom mi nećemo nigdje.
sad opletite i po meni
Šta misliš kakvi su sad komentari po Grčkim forumima...jao nismo mogli pobijediti jedne BIH koja se nikad u istoriji nigdje nije plasirala...
- valter.ba
#22 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Ne mogu da vjerujem sta pricate. Toliko je ovaj narod ubijen u pojam i toliko smo postsli pi.ke da i ne zasluzujemo nigdje dalje od Doljana maknuti. Pa pola ekipe se vuce po terenu k'o mrtvi konji bez imalo zelje da se preznoje a vi pricate ovdje kako je ovo ipak dobro. Jeo vas Susic i vas mentalitet. Vise bih volio da sam vidjeo igru, borbu i zelju pa makar i izgubili nego ovu patnju od sat i po. To bi mi dalo nadu u buducnost. Ovako opet gledam Susica koji se sebi moli da ga Miske majstorlukom zabije u 98' i da ova neznalica ostane selektor. A ovi sto imaju veze sa Fergusonom i sto napadose postavljaca teme bezze ocigledno dijele karakterne osobine s pocetka price. Grci ni po cemu nisu bolji od nsd i trebsli smo ih razvaliti, naravno sa drugim selektorom i motivisanim igracima. Ovako se ne brane boje BiH, srce mora biti kao Trebevic a ne pune gace i prije nego je utakmica pocela. Vozdra selektori;-)
- burek_in_space
#23 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo
Nema potrebe za ovom temom, kada vec ima dovoljan broj postojecih na kojima se neshto slichno mozhe komentarisati.