Dokle vise lazno zadovoljstvo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Incub

#1 Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by Incub »

Umoran sam nekako od ovog naseg stalnog zadovoljstva sa 0:0 kao veceras,
Ako idemo na utakmicu odma prica tezak protivnik, nekako stalno isti utisak u smislu kad izgubimo imamo opravdanje.
Evo sad kao uspjeh ovim rezultatom u Grckoj a mislim da cemo opet ostati kod kuce tj da se necemo ovako plasirati u Brazil.
Pa kad mi ne mozemo dati go u vecerasnjoj utakmici kad cemo onda.
Kad ce se promjeniti mentalni sklop vjecnih gubitnika, nedostatka elana, nije Dzeko danas raspolozen=kad ce onda biti?
Sta vi mislite o svemu ovome?
gidora

#2 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by gidora »

Incub wrote:Umoran sam nekako od ovog naseg stalnog zadovoljstva sa 0:0 kao veceras,
Ako idemo na utakmicu odma prica tezak protivnik, nekako stalno isti utisak u smislu kad izgubimo imamo opravdanje.
Evo sad kao uspjeh ovim rezultatom u Grckoj a mislim da cemo opet ostati kod kuce tj da se necemo ovako plasirati u Brazil.
Kad ce se promjeniti mentalni sklop vjecnih gubitnika, nedostatka elana, nije Dzeko danas raspolozen=kad ce onda biti?
Ko je to Grčku dole do sad dobio uzadnjih 15-tak godina ? Ovaj rezultat je ravan pobjedi,dobij ih u Zenici i ćao ;-)
dimenzija12

#3 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by dimenzija12 »

kontaktiraj me na PP

cujem united trazi fergusonovog nasljednika pa da te preporucim
Incub

#4 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by Incub »

A u Zenici nam se desi da cesto popusimo,
Nema mjesta zadovoljstu sa ovakvom igrom
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#5 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by I am Happy »

Protiv Grcke ne mozes bolje igrati ;-) sve je bilo OK, samo je ona nasa devetnaeska zakurac....
Na kraju smo dobro prosli
Incub

#6 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by Incub »

Evo Ciro se trudi suzdrzati ali pun je i njemu pa mu izleti koja,
Mada se vidi da nece ljudi da prevale preko usta o kvalitetu igre
majstor_m

#7 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by majstor_m »

Incub wrote:Evo Ciro se trudi suzdrzati ali pun je i njemu pa mu izleti koja,
Mada se vidi da nece ljudi da prevale preko usta o kvalitetu igre
ma brate jedna njemacka igra isto kao i mi sa ovim grcima ,oni su nevjerovatni,da li si gledao evropsko prvenstvo a pogotovo ono kad su osvojili, od tad do danas svaka tekma im je ista, rezultat odlican, pa ljudi nismo NJEMACKA I SPANIJA da budemo sa svim pobjedama. :dance: :bih: :bih: :bih:
Koolin1

#8 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by Koolin1 »

Jbt... pa nismo igrali 0-0 sa San Marinom vec sa Grckom koja je trenutno 10. ekipa u svijetu.... :-) :-)

Ovo je bod ko kuca....
Arteta

#9 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by Arteta »

Postigli smo odlican rezultat.
It_is_a_Leclerc

#10 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by It_is_a_Leclerc »

Nismo izgubili od ekipe iz prvog šešira, ekipe koja je igrala četiri velika takmičenja uzastopno, od čega je dvaput igrala drugu fazu.

Ako je lažno zadovoljstvo što smo s takvog gostovanja donijeli bod, šta je onda kuknjava Grka koji su očekivali da će nam uraditi isto što i Hrvatima.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 12/10/2012 23:07, edited 1 time in total.
Infaze Studio

#11 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by Infaze Studio »

Haha...cuj lazno zadovoljstvo...JA slavim ko da smo dobili. Bravo Pape, ali nadam se da ces skontati neke igrace poslije ove tekme.
Djubre_

#12 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by Djubre_ »

Incub wrote:Umoran sam nekako od ovog naseg stalnog zadovoljstva sa 0:0 kao veceras,
Citaj sutra ili veceras grcke izjave sa press konferencije i komentare navijaca.. pa ce ti biti jasno koliko nam ovaj bod vrijedi..
sistematski pregled

#13 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by sistematski pregled »

Pa, kada već pitaš, ja mislim da ti o ovoj igri nemaš pojma. Najblaže rečeno.
Incub

#14 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by Incub »

I radi se bas o tome sto svi pricaju opet istu pricu a tako nigdje nismo otisli.
Evo takmicimo se samostalno racunajuci samo period poslije rata nekih 17 god a nema nas nigdje.
Zato sto nemamo imperativ pobjede, na utakmicu se ide sa maksimalnim ciljem za rezultat 0:0, o tome treba diskutovati i zato sam i pokrenuo temu.
Pa mi smo ovu utakmicu trebali pobjediti, cemu zadovoljstvo kad je los rezultat....
moa

#15 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by moa »

Imali smo srece i zato moramo biti zadovoljni, covjek je promasio citav gol u 5 minuti... dobro je ovo..
swarley_s

#16 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by swarley_s »

temo pod kljuc.

ili na podforum: "mi koji nemamo pojma o fudbalu", ili nesto slicno :D :-D
Incub

#17 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by Incub »

Vidjet cemo Abd dogodine sta ce onda biti
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#18 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by I am Happy »

Ti sigurno imas -18 godina pa si sebi ubacio u glavu da smo mi nogometna velesila.
stokton

#19 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by stokton »

ne znam šta momka odmah napadate u pravu je. Sa ovakvom igrom i pristupom mi nećemo nigdje.
još da dodam da jaku reprezentaciju nismo dobili još od danske u gostima 2002 god. Belgiju ne računajte oni su onda bili katasrtofa i ne može se poredit sa ovom sada.
sad opletite i po meni :D
studeni76

#20 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by studeni76 »

stokton wrote:ne znam šta momka odmah napadate u pravu je. Sa ovakvom igrom i pristupom mi nećemo nigdje.
još da dodam da jaku reprezentaciju nismo dobili još od danske u gostima 2002 god. Belgiju ne računajte oni su onda bili katasrtofa i ne može se poredit sa ovom sada.
A ko smo to mi pa da mrtvi-hladni očekujemo pobjede protiv Top10 ekipa?!
medo28

#21 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by medo28 »

stokton wrote:ne znam šta momka odmah napadate u pravu je. Sa ovakvom igrom i pristupom mi nećemo nigdje.

Šta misliš kakvi su sad komentari po Grčkim forumima...jao nismo mogli pobijediti jedne BIH koja se nikad u istoriji nigdje nije plasirala... :mrgreen: svi mi navijamo za Bih naravno treba se još puno toga popraviti ali treba biti realan, nabroj za početak naše standardne igrače u ligi petice i još da so po mogučnosti važan faktor ekipe, neču reči nositelj i neču spominjati ligu prvaka jer upravo ti igrači donose prevagu u fažnim i ključnim utakmica kad je bitno i iskustvo u i psiha pored "kvalitete". ;-)
valter.ba

#22 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by valter.ba »

Ne mogu da vjerujem sta pricate. Toliko je ovaj narod ubijen u pojam i toliko smo postsli pi.ke da i ne zasluzujemo nigdje dalje od Doljana maknuti. Pa pola ekipe se vuce po terenu k'o mrtvi konji bez imalo zelje da se preznoje a vi pricate ovdje kako je ovo ipak dobro. Jeo vas Susic i vas mentalitet. Vise bih volio da sam vidjeo igru, borbu i zelju pa makar i izgubili nego ovu patnju od sat i po. To bi mi dalo nadu u buducnost. Ovako opet gledam Susica koji se sebi moli da ga Miske majstorlukom zabije u 98' i da ova neznalica ostane selektor. A ovi sto imaju veze sa Fergusonom i sto napadose postavljaca teme bezze ocigledno dijele karakterne osobine s pocetka price. Grci ni po cemu nisu bolji od nsd i trebsli smo ih razvaliti, naravno sa drugim selektorom i motivisanim igracima. Ovako se ne brane boje BiH, srce mora biti kao Trebevic a ne pune gace i prije nego je utakmica pocela. Vozdra selektori;-)
burek_in_space

#23 Re: Dokle vise lazno zadovoljstvo

Post by burek_in_space »

Nema potrebe za ovom temom, kada vec ima dovoljan broj postojecih na kojima se neshto slichno mozhe komentarisati.
Locked