D O kad cemo citat komentare zavidnih o uspjesima cro timova i pojedinaca na medjunarodnoj sportskoj sceni .
Njihovi rezultati su plod ulaganja i mukotrpnog rada , to sto ljudi ulazu i zele i sto postizu rezultate vrijdno je svakog postovanja .
To sto je vecina hrvata iz bih naklonjena i sto zeli da zaigra za cro reprezentaciju nego za repz.bih je preoblem sa dugackim korijenom a i ruku na srce ljudi idu gdje su uslovi bolji i gdejce se probiti.
Nasa energija koja je usmjerena na zavist i ljubomoru bolje je da je usmjerena na KONKRETNO .
Sam treniram u teakwondo klubu bihac i znam kakvi su uslovi odnosno ne uslovi , hladne sala , puna prasine ,opreme ima ono sto se kupi u vlastitoj reziji , kad su takmicenja krpari se za prevoz , idu oni koji imaju nesto love .
VJERUJTE DA VIDITE TIMOVE IZ CRO KAD DODJU NA TAKMICENJA MILINA IH VIDJET , OPREMA ,TORBE , KIMONA SVI KO JEDAN , DODJU SA AUTOBUSIMA ,A MI SA AUTIMA I KOMBIJEM .
Nesto u vlastitoj reziji sam pokusao promjenim , kupio sam nesto opreme koju sam dao siromasnijim vrijednim clanovima .
Sad preko firme cu pokusati da cijelu organizaciju dignem na malo veci nivo .
Ovakva situacija ili gora je u svim borilackim klubovima , u nesto boljoj situaciji su kolektivni sportovi kosarka FUDBAL I ITD.
Kako rijesiti ovu enigmu kako pruziti minimum uslova , da bi bosanski sport trguno se iz ove letargije , da bi se pomakli sa dna gdje nam nije mjesto .
Ili ce ovo biti GODINAMA , GODINAMA CEMO CVILITI I KUKATI NA USPIJEHE NASIH KOMSIJA .
Sad za strucnjake imali sporta bez standarda zivotnog koji je kod nas slab , U STVARI IMA POGDLEDAJTE NASE ISTOCNE SUSJEDE SRBIJU I TAMO NE CVJETAJU RUZE ALI USPIJEHA IMA KAKO ,KAKO ?
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DOKAD ???
Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.
Jump to
- Corona virus 2019 -Coronavirus (COVID-19)
- Forum
- ↳ Forum
- Opšte/opće diskusije
- ↳ Razne diskusije
- ↳ In memoriam
- ↳ Politika
- ↳ Lokalni izbori 2020
- ↳ Opći izbori 2018
- ↳ Bosna i Hercegovina
- ↳ Svijet
- ↳ Opći izbori 2022
- ↳ Lokalni izbori 2024