DOKAD ???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BISCANIN2

#1 DOKAD ???

Post by BISCANIN2 »

D O kad cemo citat komentare zavidnih o uspjesima cro timova i pojedinaca na medjunarodnoj sportskoj sceni .
Njihovi rezultati su plod ulaganja i mukotrpnog rada , to sto ljudi ulazu i zele i sto postizu rezultate vrijdno je svakog postovanja .
To sto je vecina hrvata iz bih naklonjena i sto zeli da zaigra za cro reprezentaciju nego za repz.bih je preoblem sa dugackim korijenom a i ruku na srce ljudi idu gdje su uslovi bolji i gdejce se probiti.
Nasa energija koja je usmjerena na zavist i ljubomoru bolje je da je usmjerena na KONKRETNO .
Sam treniram u teakwondo klubu bihac i znam kakvi su uslovi odnosno ne uslovi , hladne sala , puna prasine ,opreme ima ono sto se kupi u vlastitoj reziji , kad su takmicenja krpari se za prevoz , idu oni koji imaju nesto love .
VJERUJTE DA VIDITE TIMOVE IZ CRO KAD DODJU NA TAKMICENJA MILINA IH VIDJET , OPREMA ,TORBE , KIMONA SVI KO JEDAN , DODJU SA AUTOBUSIMA ,A MI SA AUTIMA I KOMBIJEM .
Nesto u vlastitoj reziji sam pokusao promjenim , kupio sam nesto opreme koju sam dao siromasnijim vrijednim clanovima .
Sad preko firme cu pokusati da cijelu organizaciju dignem na malo veci nivo .
Ovakva situacija ili gora je u svim borilackim klubovima , u nesto boljoj situaciji su kolektivni sportovi kosarka FUDBAL I ITD.
Kako rijesiti ovu enigmu kako pruziti minimum uslova , da bi bosanski sport trguno se iz ove letargije , da bi se pomakli sa dna gdje nam nije mjesto .
Ili ce ovo biti GODINAMA , GODINAMA CEMO CVILITI I KUKATI NA USPIJEHE NASIH KOMSIJA .
Sad za strucnjake imali sporta bez standarda zivotnog koji je kod nas slab , U STVARI IMA POGDLEDAJTE NASE ISTOCNE SUSJEDE SRBIJU I TAMO NE CVJETAJU RUZE ALI USPIJEHA IMA KAKO ,KAKO ?
Post Reply