Tullius Iustinius wrote:scooter21ba wrote:ej tulli
ti izgleda menjas misljenje kao vreme
sad sve razumes a nakon tog opet pocinjes pricu o srpstvu i velikim srbima
pa odluci se vec jednom jesi veliko srbin ili si gradjanska opcija
Pa vidi, ja sam gradjanska opcija tj. svakako ne taj veliki Srbin ali kad krene pljuvanje i optuzivanje da je Srbija jedina kriva za sve i da su Srbi jedini los narod meni jedino ostaje da koristim pricu velikih Srba jer jedino ona odgovara velikim Bosnjacima i Hrvatima... pored komentara velikih Hrvata i Bosnjaka ja stvarno izgledam kao da se pravim naivan.
Priznajem krivicu Srbije i slazem sa sa skoro svim stvarima koje pricate ali zaboraviti klanje srpske dece u kolevkama ipak nije moguce... svi smo mi bili govna kada je rat poceo i svi smo bili "veliki" a sada ser**o ovde o nekom postenju i o tome da je jedna strana bila u pravu i naivna i dobra a druga suprotno od toga.

cekaj malo ok vjerovatno je bilo po neki slucaj da su klana djeca u kolijevkama
ali koliko je te "srpske" djece zaklano u kolijevkama koliko "hrvatske" a koliko "bosnjacke"
uzmi samo brojke i sve ce ti biti jasnije
jeli mozda bosanska vojska bila sa one strane drine ili je JNA u to vrijeme srpska vojska sa ove strane drine?
zasto ne bi pljuvao srbiju koja i dalje u vecini bira radikale koji podrzavaju agresiju na bih i ciji je vodja optuzen za ratnog zlocinca a vjerovatno ce takav i izaci iz sudnice
klinton prevari zenu pa citava amerika bruji o tome
ovaj otvoreno podrzava zlocin a ljudi u srbiji (cast izuzecima) slave ga kao heroja gdje to ima
uzmi cak i njemacku poslije 2SR sudjeno im u njemackoj i niko se nije bunio a ovi se bune i kad je 2000 km daleko od bg
ne budi dijete (a mozda i jesi)