DOGAĐAJ DESETLJEĆA(ako ne i vise)
Moderator: _BataZiv_0809
-
Semjon Semjonovic
#1 DOGAĐAJ DESETLJEĆA(ako ne i vise)
DOGAĐAJ DESETLJEĆA
Jučer se u Zagrebu i službeno okupila legendarna grupa - koncert u Zagrebu 22. lipnja na Dinamovu stadionu
Bijelo dugme - Nakon 15 godina ponovno zajedno!
Autor NEVENKA MIKAC
ZAGREB - Napokon, i to se dogodilo: nakon punih 15 godina od raspada, a 30 godina nakon osnivanja grupe, jučer se u Zagrebu i službeno ponovno okupilo legendarno „Bijelo dugme”! Iako se „povijesni” susret sva tri pjevača Željka Bebeka, Mladena Vojičića Tife i Alena Islamovića s gazdom Goranom Bregovićem već tjednima iščekivao s nevjericom, vijest je postala istina tek kad je, malo poslije 19 sati, pred fotostudio Tuna-filma u zagrebačkom Remetincu na „tajni” fotosession generalnog sponzora turneje i zagrebačkog koncerta, Coca-Cole, stigao i sam Bregović.
Bregović je u Zagreb stigao posljednji, izravno iz zagrebačke zračne luke, u koju je netom sletio iz Rima (preko Beča). Djelovao je mirno, kao da se minulih godina baš ništa nije dogodilo, što se ne bi moglo reći i za pjevačku trojku kojoj je to pak bio prvi zajednički susret u životu.
Naime, tri legendarna pjevača Dugmeta, Bebek, Tifa i Islamović, dosad se do jučer poslijepodne i ručka s posljednjim menadžerom „Dugmeta” Rakom Marićem u hotelu „Arcotel” nikada nigdje nisu sreli sva trojica zajedno! Stoga je bilo razumljivo i njihovo uzbuđenje: iako su pred kamerama pokušavali sputati emocije, one su prštale na sve strane...
No, legende su svoj sponzorski zadatak poziranje i snimanje materijala za Colinu promo-kampanju turneje do kasno u noć odradile vrlo „cool” i profesionalno. Njihov sljedeći susret bit će 19. travnja na press-konferenciji u zagrebačkoj Coca-Coli, kad će i službeno objaviti detalje turneje i datume triju povratničkih koncerata: 15. lipnja na sarajevskom stadionu Koševo, 22. lipnja na zagrebačkom Dinamovu stadionu i 28. lipnja na beogradskom Hipodromu.
Jučer se u Zagrebu i službeno okupila legendarna grupa - koncert u Zagrebu 22. lipnja na Dinamovu stadionu
Bijelo dugme - Nakon 15 godina ponovno zajedno!
Autor NEVENKA MIKAC
ZAGREB - Napokon, i to se dogodilo: nakon punih 15 godina od raspada, a 30 godina nakon osnivanja grupe, jučer se u Zagrebu i službeno ponovno okupilo legendarno „Bijelo dugme”! Iako se „povijesni” susret sva tri pjevača Željka Bebeka, Mladena Vojičića Tife i Alena Islamovića s gazdom Goranom Bregovićem već tjednima iščekivao s nevjericom, vijest je postala istina tek kad je, malo poslije 19 sati, pred fotostudio Tuna-filma u zagrebačkom Remetincu na „tajni” fotosession generalnog sponzora turneje i zagrebačkog koncerta, Coca-Cole, stigao i sam Bregović.
Bregović je u Zagreb stigao posljednji, izravno iz zagrebačke zračne luke, u koju je netom sletio iz Rima (preko Beča). Djelovao je mirno, kao da se minulih godina baš ništa nije dogodilo, što se ne bi moglo reći i za pjevačku trojku kojoj je to pak bio prvi zajednički susret u životu.
Naime, tri legendarna pjevača Dugmeta, Bebek, Tifa i Islamović, dosad se do jučer poslijepodne i ručka s posljednjim menadžerom „Dugmeta” Rakom Marićem u hotelu „Arcotel” nikada nigdje nisu sreli sva trojica zajedno! Stoga je bilo razumljivo i njihovo uzbuđenje: iako su pred kamerama pokušavali sputati emocije, one su prštale na sve strane...
No, legende su svoj sponzorski zadatak poziranje i snimanje materijala za Colinu promo-kampanju turneje do kasno u noć odradile vrlo „cool” i profesionalno. Njihov sljedeći susret bit će 19. travnja na press-konferenciji u zagrebačkoj Coca-Coli, kad će i službeno objaviti detalje turneje i datume triju povratničkih koncerata: 15. lipnja na sarajevskom stadionu Koševo, 22. lipnja na zagrebačkom Dinamovu stadionu i 28. lipnja na beogradskom Hipodromu.
-
St.Germain
lijepa vijest
samo bih vise volio da su se sastali u Sarajevu, sto bi bilo logicnije
samo bih vise volio da su se sastali u Sarajevu, sto bi bilo logicnije
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Editovano: -
-
St.Germain
hehehe, ma ne....ne slusam ih licno, ne visepape wrote:Ne znam da li je dogadjaj desetljeca, ali u svakom slucaju je veliki dogadjaj.
Oeps, .... sad ce nam doci Germa da nam odrzi predavanje o balkanskom shundu.
![]()
ali znam da ima jaku puno ljudi kojima ova vijest puno znaci, pa mi je zbog tog drago.
-
Semjon Semjonovic
Ja licno nisam mislio da ce se to dogoditi...
Uh, nadam se da cu uspjeti otici na jedan od koncerata
Uh, nadam se da cu uspjeti otici na jedan od koncerata
-
Semjon Semjonovic
Sto jest, jestzoom66 wrote:ko da gledam...Semjon Semjonovic wrote:Ja licno nisam mislio da ce se to dogoditi...
Uh, nadam se da cu uspjeti otici na jedan od koncerata...kupujesh avio kartu za 27.06 da bi prisustvovao 28.06...
:D:D
-
dinash
ima i ljudi kojima ova vijest znaci malo ili nista ... ok, sastali su se. haj' bash fino ...St.Germain wrote: hehehe, ma ne....ne slusam ih licno, ne vise. izaslo se iz tih godina (:D)
ali znam da ima jaku puno ljudi kojima ova vijest puno znaci, pa mi je zbog tog drago.
-
St.Germain
u tom smislu je bio moj komentar, ako cemo vec trazit dlaku u jajetu
bezze, sta mi je uopste trebalo da se javljam na ovu temu
bezze, sta mi je uopste trebalo da se javljam na ovu temu
-
fadil schtil
100% istina. dobro nije brega bez love, nego je u budzetu nastao deficit. strateske rezerve su nesto drugo.bipsich wrote:Eto bekani idite na koncert. Bregu cak znam i privatno. Kad je ponestalo para s Ciganima (isao naokolo Evrope) sada hoce da uzima od ove nase sirotinje e, karina od mene nece. PAksu svjetski.
a bebek, onaj ljigavac, i alen su teski kokuzi i kod njih je navodna turneja vise egzistencialne prirode.
samo ne znam sta bi tifi za ove 'korake'???
il je i on obicni beskicmenjak - suprotnost od onoga za sta ga mi drzimo
-
St.Germain
ma pricaj mi nesto o tomedinash wrote:j'bga, meni dosadno, a tebi?St.Germain wrote:bezze, sta mi je uopste trebalo da se javljam na ovu temu
-
dinash
ja trenutno citam o kolor profilima i upravljanju bojama izmedju razlicitih elektronskih aparata, medija i formatate, kakve sve to veze ima sa papirima i kako se primjenjuje ...

a usput arhiviram fajlove.
dok PJ harvey pjeva ... A. spava ... vani kisa ... sta's vishe?

a usput arhiviram fajlove.
dok PJ harvey pjeva ... A. spava ... vani kisa ... sta's vishe?
-
St.Germain
ja trenutno kontam kako mi je mrsko otici do frizidera po novo pivo, archive pjeva, napolju vrijeme ko karina i ljutim se na M. iz samo meni neznanog razloga
u medjuvremenu sam otisao po novu pivu, hvatam pogresnu (praznu flasu), ljut sam na sebe iz samo meni poznatog razloga i uzivam u slijedecoj stvari sto se zove FUCK U i kontam da bi sam sebe najradije poslo u pizdu materinu kad bi mogao, saltam dalje i slusam neku unaprijedjenu verziju iste pjesme koja mi se svidja i odjednom sam dobro raspolozen, mada je napolju vrijeme jos uvijek kita
u medjuvremenu sam otisao po novu pivu, hvatam pogresnu (praznu flasu), ljut sam na sebe iz samo meni poznatog razloga i uzivam u slijedecoj stvari sto se zove FUCK U i kontam da bi sam sebe najradije poslo u pizdu materinu kad bi mogao, saltam dalje i slusam neku unaprijedjenu verziju iste pjesme koja mi se svidja i odjednom sam dobro raspolozen, mada je napolju vrijeme jos uvijek kita
-
Pospanko
Ocito su ispucali sve fazone na koje bi uzeli lovu ovom jadnom narodu, pa su ih sada uhvatili na nostalgiju. Za mene ova vijest nema ama bas nikakve vrijednosti, da su izdali neki album, to bi mi mozda i bilo zanimljivo, ali ovako...
To nesto smo imali zadnjih godina sa grupom 4 Asa, koja je isto tako uzimala lovu na racun "dobrih" starih vremena.
To nesto smo imali zadnjih godina sa grupom 4 Asa, koja je isto tako uzimala lovu na racun "dobrih" starih vremena.
-
Semjon Semjonovic
O Bregovicevim ljudskim kvalitetama ne bih ali Bregovicu sigurno ne treba lova (nes ti zarade od nas)
a koncerti ce sigurno biti na visokom nivou...
a koncerti ce sigurno biti na visokom nivou...
- JBT
Meni piva ni na kraj pameti.
A ni dan nije losh.
Probudio sam se oko dvice, spreman za nove radne pobjede.
U pozadini svira "Uz marshala Tita, junackoga sina....." dok ja izbacivam peti sklek na (samo) lijevoj ruci.
Radujem se momentu otvaranja prozora i udisanja svjezeg zraka punim plucima.
A ni dan nije losh.
Probudio sam se oko dvice, spreman za nove radne pobjede.
U pozadini svira "Uz marshala Tita, junackoga sina....." dok ja izbacivam peti sklek na (samo) lijevoj ruci.
Radujem se momentu otvaranja prozora i udisanja svjezeg zraka punim plucima.
-
St.Germain
JBT wrote: U pozadini svira "Uz marshala Tita, junackoga sina....." dok ja izbacivam peti sklek na (samo) lijevoj ruci.
-
St.Germain
a srednju je koristio za konfiguraciju kompija 
-
St.Germain
JBT wrote:od vas covjek nista ne moze sakrit.
i ti se naso s domobranima druzit